Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjg

Z czym robicie jajecznice ?

Polecane posty

Gość ghjg

Bo ja z szynka pomidorem i szczypiorkiem i jest MEGA :) a wy jakie macie smaczne sposoby ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojitomaja
ja niestety nie mam dodatkow ale mam smaka i zjem taka zwykla na cebulce , ale tak z pomidorami szynka jest MEGA :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Madziulec..szponulec
ja zawsze z smażonymi kabanosami i cebulką.. pyyycha :) kabanoski na chrupiąco..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjg
podobno w stanach jedza z serem :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjg
nastepnym razem dodam cebuli bo nie jadlam tak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojitomaja
jadlam z serem ale jest za tlusta bynajmniej dla mnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jem z
cebulą, ale najpierw dobrze zesmażoną i czasem z jakąś kiełbaską

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie zjadłam :D
Moja ulubiona to bez niczego, na masełku i z solą, ewentualnie później posypana szczypiorkiem. Ale dziś zjadłam na masełku i szynce :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojitomaja
A z ilu jajek robicie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie zjadłam :D
A jak robię z cebulą to niedużą cebulą szklę na maśle, ale nie zesmażam mocno, bo to ma być delikatne danie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie zjadłam :D
z 2 na osobę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdffgfdfd
Z baleronem (lub szynką, kiełbasą) i ze szczypiorkiem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jem z
ja zesmażam mocno, bo nie lubię mdłego jedzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdffgfdfd
Też robię z dwóch jajek (jeśli tylko dla siebie ;))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zjadaczpłodów
JA ZAWSZE SMAŻĘ Z JAJKIEM MŁODEGO PŁODA - PYCHA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojitomaja
ja czasami z 3 jak malutkie jajka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjg
z kukurydza?? ooo to ciekawe :) ja jem z 4 hehe :) musie miec paliwo na caly dzien

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdffgfdfd
Ja nie lubię wysmażonej, tak bardzo ściętej. Wolę jak jest "śliska" i wcale nie jest mdła :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość slicznotkamała
z pomidorkami spróbujcie, pieczareczki ;) przyprawy jak ktos lubi tez super

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jem z
dla mnie jest bardzo mdła jeśli porządnie nie zesmażę cebuli, no i musi być koniecznie na maśle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moja ulubiona jajecznica: kawałek kiełbaski pokroic drobno i podsmażyc dodac pół małej cebuli dusic chwile do tego pół papryki pokrojonej w kostke kawałek pomidora wlac 1 jajko rozbełtane wcześniej z solą vegetą pieprzem i majerankiem wrzucic kawałej startego sera żółtego wymieszac wszystko po wyjęciu posypac szczypiorkiem polac ketchupem Jest pyszne a wychodzi tak dużo, że spokojnie starczy dla 2 osób nawet z zapasem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojitomaja
brzmi jak nie jajecznica....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ide do piekła
najlepsza na maselku z koperkiem mmmmmmmmniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×