Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez przyjaciół

Pomocy!! ja już nie wyrabiam!

Polecane posty

Gość bez przyjaciół

Jezu ratujcie ja już nie mogę... ;(;(;( kolejna samotna sobota spedzona przed kompem i tv. ja chce gdzies wyjsc ale zupelnie nie mam z kim. jestem w pierwszej gimnazjum mam trzynascie lat a w podstawowce mialam dwie przyjaciolki. jedna sie teraz calkowicie zmienila nawet na osobnosci a w towarzystwie to juz w ogole. poniza mnie patrzy z gory itp. a druga tez (bo ona w innej klasie rownoleglej) juz ma swoje towarzystwo jakichstam kolegow kolezanki i z nimi wychodzi. a dla mnie rzadko kiedy ma czas. nie zakoleguje sie z innymi bo jestem niesmiala a poza tym wszyscy juz maja swoich kumpli..;(;(:( sory za ortografie ale juz mi sie o nia dbac nie chce ;/

Wyjdź na rower, na spacer chociaż. Mieszkasz w dużym mieście? Znajdź coś co Cię interesuje, zapisz się na jakieś zajęcia w szkole czy domu kultury, tam można ciekawych ludzi spotkać

Gość bez przyjaciół
Na rowerze kulawo jezdze i mi sie nie chce wyciagac. yhm jasne na zajecia do domu kultury. jak ja sie boje do szkoly isc bo musze sie spotkac z ludzmi

Gość bez przyjaciół
sama sie przełam zejdż z kompa i do ludzi !!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez przyjaciół
a jak mam sie przelamac? czesto mam wrazenie ze nie umiem rozmawiac z ludzmi. zastanawiam sie nad odpowiedzia a po dwoch minutach 'gadania' ze mna wszyscy wieja.

Modki chyba usunęły jeden wpis Co kogo moje życie interesuje? Będę robić to na co mam ochotę Wszystko stopniowo przychodzi. Postaw sobie cel jakiś. Musisz zrozumieć, że jesteś warta zainteresowania i czasu poświęconego rozmowie z Tobą. Masz chyba niska samoocenę, a nie powinnaś. Wydaje się, że jesteś mądrzejsza od przeciętnej 13

Gość bez przyjaciół
okłamałam cię mam33 lata ale jeszcze do ciebie mi daleko jestes taka madra poradz cos proszę !!!!!

Gość bez przyjaciół
To prawda, mam niską samoocenę. Ale już się trochę uspokoiłam, więc wróciła moja standardowa potrzeba dbania o ortografię. Mnie to po prostu dobija; pogoda w porządku, a jedyne co mnie trzyma w domu to samotność. Ale ok, zdaję sobie sprawę, że inni ludzie też mają podobne problemy i nie jestem jedyną osamotnioną na świecie. A cel tzn. co? Jaki na przykład?

Gość ja wybralabym
to po co klamiesz 13 a 33 to zmienia postac rzeczy

Gość Jagoda1997
Ten, kto pisze, że ma 33 lata to nie ja. To może zmienię nick na moje imię. I rocznik.

Jeśli wydaje Ci się właśnie zapisanie na jakieś zajęcia trudne wręcz niemożliwe to właśnie to zrób. I na nim udawaj chociaż na początek osobę pewną siebie, znająca swoją wartość. Ludziom zwykle nie chce się wnikać jaki ktoś jest naprawdę, oceniają po pozorach. Bądź pewna tego co mówisz, a przynajmniej sprawiaj takie wrażenie to tak będą Cię odbierać A np. w swojej klasie dostrzegasz jakieś sympatyczne osoby z którymi miałabys ochotę utrzymywać kontakt?

Gość Jagoda1997
Chyba pogadam dzisiaj z rodzicami o jakichś zajęciach. Mogłabym chodzić na plastyczne ;). W klasie raczej nie... Średnia mi się trafiła, nie to co w podstawówce; z nimi było łatwiej, bo byli dość tolerancyjni, do tego mili, serdeczni... A tutaj każdy patrzy tylko na siebie (i do tej grupy należy moja przyjaciółka). Ale jest kilka wyjątków.

A te wyjątki jakieś takie nieciekawe? Czasami z chłopakami łatwiej się dogadać niż z dziewczynami Plastyczne to bardzo dobry pomysł, i poznasz nowych ludzi i będziesz się rozwijać:)

Gość Jagoda1997
Wyjątki ciekawe, ale zżyte ze sobą i do tego dość przebojowe. A chłopaki od nas z klasy odpadają - dzieciuchy, a większość z nich to repetanci. Ale pomyślałam, że mogę się trochę odseparować od mojej przyjaciółki i być miła dla innych. Przestać udawać taka zaciętą niekontaktową buntowniczkę, bo to nie ja.

Gość Miśyac z
bo gimnazjum to jest badziewie , a nie chcialabys sie zaprzyjaźnić z miłym 40 latkiem? moglibysmy grac w siatkówkę, warcaby, chodzic do muezów i galerii

Skoro przyjaciółka źle na Ciebie działa to pewnie, że unikaj kontaktu. Nieśmiałośc często mylnie jest odczytywana jako wyniosłośc, więc też dlatego ludzie mogą trochę Cię unikać

Gość detektyf kruzo
27 [zgłoś do usunięcia] Jagoda1997 Wyjątki ciekawe, ale zżyte ze sobą i do tego dość przebojowe. A chłopaki od nas z klasy odpadają - dzieciuchy, a większość z nich to repetanci. Ale pomyślałam, że mogę się trochę odseparować od mojej przyjaciółki i być miła dla innych. Przestać udawać taka zaciętą niekontaktową buntowniczkę, bo to nie ja. hahahah repetanci ;D:D to prowo, laska ma 19 lat, czarne konto na kafe i teraz założyla prowo gdzie udaje rozgarniętą 13 stkę ale nie wiem po co

Gość Jagoda1997
Nie jestem żadną dziewietnastolatką! Jeszcze czego! Ja tu nawet konta nie mam. Kultura mam na drugie: dziękuję Ci bardzo za rady. Nie wiem, jak to zrobiłaś, ale trochę mi pomogłaś i pocieszyłaś. A jeśli napisałabym tu za kilka dni, jak mi poszło, to mogłabyś coś jeszcze odpisać i poradzić? :)

Też węszę podstęp (zwłaszcza w obliczu pewnych ataków na mnie), ale co tam nawet naiwnym czasem warto być ;) A pewnie, że pisz:) I teraz faktycznie mi do roboty już by się zabrać przydało skoro nie pojechałam na targi. Ale dzisiaj taki leniwy dzień przyjemny:)

Gość Jagoda1997
Ej no błagam. Naprawdę mam trzynaście. Mam tu dać jakieś zdjęcie, legitymację albo świadectwo? Miłej pracy/lenia. ;]

Gość bez przyjaciół
ale dałas się wkkrecić bhahahhahhahahhahahhahahahahahhaahhahahahh

Gość Jagoda1997
Nie wiem, o co chodzi temu powyżej. JA to wszystko pisałam. O samotności i tak dalej. JA: trzynastolatka. Zakompleksiona jak nie wiem. I wkurza mnie, że ktoś sobie ze mnie żartuje. ;(