Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniemamtakie

szczepionka a steryd

Polecane posty

Gość pytaniemamtakie

w poniedzialek szczepilam sie przeciw wzw (2 szczepionka). czy jutro moge zazyc 2-4 mg sterydu(metypred)?

Gość upppppppppppppp
up

Gość uupppppppppppppp
up

Gość No skoro macie
a po co Ty to wszystko robisz???sterydy sa powazna trucizna jak zreszta szczepionki tez,dlaczego nie chcesz zyc???zycie Ci sie nie podoba ze chcesz sie zatruc???

Gość uupppppppppppppp
ide na zabieg i dlatego musialam sie zaszczepic bo wymagaja tego. a biore steryd taka mala dawke chce dzis wziac(4mg) bo mam zespol ciesni nadgarstka i steryd pomaga choc na chwile i po takiej dawce moge spokojnie przespac choc jedna noc. a pytam dlatego ze na ulotce metypredu pisze ze nie zazywac gdy planuje sie szczepienie jakies. ale mysle ze tydzien po szczepieniu taka dawka mi nie zaszkodzi

Gość No skoro macie
ani szczepionki nie były potrzebne ani tez te sterydy,nalezy wykonywac ciczenia strzepywania dłoni i ciesnie dadza spokój,to nie sa metody zdrowe dla organizmu te które stosujesz a sama wiesz ze steryd pomaga na chwile wiec nie leczy a szkodzi bardzo

Gość uupppppppppppppp
wiem ze steryd to tylko na krotko ale musze jakos przetrwac do zabiegu. zadne cwiczenia rehabilitacje mi nie pomagaja mam zaawansowane uszkodzenie neru posrodkowego(badanie emg wykazalo) palce juz mam sztywnawe musze miec naciety troczek zginaczy aby uwolnic nerw i aby sciegna mogly sie swobodnie przesuwac bo na razie nie koga za bardzo

Gość No skoro macie
No dobra widze ze jestes uparta,a co sowodowałą ta ciesnie???

Gość uupppppppppppppp
nie ciesnie tylko ciesn. nie wiem co prawdopodobnie wskutek przeciazenia doszlo to pogrubienia pochewek zginaczy palcow i one uciskaja na nerw. i temat zalozylam w innym celu nie po to zeby dyskutowac o zcn. mam za soba 8 miesiecy rehabilitacji i bez efektu. nie mam juz sily cierpiec dluzej nie moc wyprostowac dloni ani zacisnac w piesc . a nerw niszczy sie coraz bardziej. i tak juz jest znacznie uszkodzony

Gość No skoro macie
no ja mam na mysli oba nadgarstki dlatego napisałem cieśnie,no chyba ze Ty trgo nie odmieniasz,no a co to było za przeciązenie,wiesz drugo do wyleczenia choroby jest zawsze kilka,skromnie mówiac dlatego tak drąze temat

Gość No skoro macie
pczywiście dróg*.........

Gość uupppppppppppppp
pracowalam na to cale lata. duzo przed kompem, prace fizyczne obciazajace dlonie i nadgarstki

Gość uupppppppppppppp
u mnie reh nie dala rezultatu wiec nie mam juz na co czekac

Gość uupppppppppppp
zazylam 4 mg. mam nadzieje ze to jakos nie wplynie na te szczepionke