Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanarzeczona

Nie chce kawalerskiego mojego faceta

Polecane posty

Gość wkurzonanarzeczona

niedlugo bo za2 miesiace si pobieramy. boje sie jednak kawalersiego mojego faceta. on ma takich porypanych i bogatych kumpli ktorzy na 100% zamowia mu striptizerke albo kurwe . powiedizalam mu ze pod zadnym pozorem nie chce zeby to mialo miejsca. a kolege lub koloegow ktorzy wpadna na ten genialny pomysl nie bede chciala znac. wy tez macie tak ?

Gość wkurzonanarzeczona
piszcie zanim wykoncze sie psychicznie:/

Gość wsyddd
dzisiaj rocznica katastrofy a ty tu z takim tematem wstyd

Gość wsyddd
dzień przed katastrofą

Gość nnnnnnnnnnnnnfffffffffffffff
Masz prawo nie chciec, aby narzeczony obchodził wieczór kawalerski, zwłaszcza taki.... i on powinien Twoja wolę uszanować ! A jesli zamówiona dziwka jest dla niego wazniejsza niz Twoja wola, to wybacz ale u mnie nie miałby szans.

Gość jyn
i dlatego jestes i bedziesz starą panną

Jesli to o starej pannie to do mnie, to rozczaruję Cie, bo jestem od 6 lat przeszczesliwa mężatką, a mój mąż nie miał potrzeby obchodzenia wieczoru kawalerskiego :D

Gość jyn
goska przecież wiem

Ja na imię Gośka nie mam.

a my sobie zrobiliśmy kawalerskie i panieńskie lokalne. Najpierw kopulowaliśmy, a później żeśmy się uchlali winem czerwonym , słodkim, a na koniec zjedliśmy śniadanie.

Gość jyn
ja zdzisław też nie

Gość wkurzonanarzeczona
katastrofa to juz przegiecie rok czasu i non stop w mediach o tym samym . ja jakbym umarla lub zgionela to by o mnie nie pisali i gadali rok! trzeba uszanowac pamiec o nich ale jako o ludziach -ojcach mezach synach a nie jako politykach. wiecej hajsu nakradli i sobie ulepszali zycie niz Polakom. i piszcie na temat kochani

Gość madziamadziamadzia
oj biedny Twój narzeczony... skoro Ty już teraz tak mu ufasz, to co będzie potem?! i co z tego, że będzie striptizerka? przecież jej nie przeleci.

Gość wkurzonanarzeczona
ja jetsem tak zazdrosna ze chyba zajrze na jego kawalerski

Gość madziamadziamadzia
to może niech Ci koleżanki zrobią w tym samym czasie panieński? baw się dobrze i zapomnij na jeden wieczór o zazdrości

Gość wkurzonanarzeczona
chyba niewiesz co mowisz. ja pracujac jako bamanka naogladalam ie kawalerskich. porazka . w ciagu 7 miesecy pracy 6 razy kawalerski skonczyl sie zdrada. wzieli pokoik ( pan mlody i dupa) i poszi . przerazajace jest to ze jeden z nich mial partnerke w ciazy , dziecko wdrodze a on ja zdradzil. faceci jak sa w gronie samcow plus alkohol to wydziwiaja cuda. nie wierzie ze tak nie jest. kazdy z nich udaje ze go striptiz nie interesuje ajak widzi dupe to sie slini.

Gość wkurzonanarzeczona
ja wem ze jakbysmy w tym samym czasie mieli imprezy to ja bede myslec tylko o tym co on wyczynia:/

Gość madziamadziamadzia
wszystko zależy od faceta, ale nie można uogólniać, że każdy pójdzie w tango.. To tak samo, jak stwierdzenie, że każda dziewczyna to dziwka. a Tak przecież nie jest Co nie zmienia faktu, że mu nie ufasz, więc po co w ogóle z nim bierzesz ślub, przecież zaufanie to jeden z fundamentów małżeństwa.

Gość wkurzonanarzeczona
powiem tak: zadnemu facetowi w tej kwestii ni zaufam. wiec musialabym zyc sAma wiec wybieram osobe ktora kocham ale nie ufam do konca ze wzgledu na swoja nature. dla mnie niema problemyu jakbysmy zrobili sobie 2 imp;rezy w 1 klubie bo ja nie mam nic do ukrycia

Gość wkurzonanarzeczona
up

Gość Sway
U nas wyglądało to w ten sposób, koledzy mojego męża zorganizowali busa i loże w lokalu, pojechali na dyskotekę , pobawili się, wrócił rano w miarę trzeźwy;) ja w tym samym dniu razem z kilkoma koleżankami bawiłyśmy się w innym lokalu w innym mieście:) kompletny standard, zero striptizerek itp. bo jak padł taki pomysł stwierdziłam że nie ma sprawy ale ja zamawiam na swój striptizera:P Kawalerski czy panieński nie koniecznie muszą kończyć się orgią

Gość kpt bomba
idz, sprawdz co robi na kawalerskim. Narób mu wstydu przy kolegach i pobij striptizerkę. Zrób mu awanturę, popłacz się i na pewno wszyscy będą szczęśliwi

Gość widzialam
zrobcie kawalerskie z panienskim, jedna imprezke:)