Gość pragnąca go Napisano Kwiecień 9, 2011 Witajcie, mam problem. Jestem samotną 31-latką. Mieszkam sama. Od dawna polecone przesyłki przynosi mi ten sam listonosz. Zawsze jest super sympatyczny. Najpierw myślałam, że tylko dla mnie, a potem odkryłam, że był w czołówce najsympatyczniejszych listonoszy naszego miasta. Jakoś tak ostatnio, im dłużej jestem sama, tym z większą niecierpliwością oczekiwałam dostarczenia poczty. Z początku nie wiedziałam, o co chodzi, aż przyłapałam się na tym, że o nim fantazjuję. On ma tak 37-39 lat, trudno ocenić, bo może przez optymizm i bijącą od niego radość ducha wygląda młodziej. Znalazłam go na nk, ale wiek ma ukryty, prawie wszystko poblokowane poza jednym zdjęciem, które chyba jest z młodszych lat albo bez munduru i czapki wygląda po prostu jeszcze młodziej. W znajomych nie znalazłam nikogo wyglądającego na jego ewentualną żonę, parę osób z jego nazwiskiem wydaje się po prostu krewnymi. Nie wiem co mam robić. Chciałabym się chociaż z nim przespać, nie miałam mężczyzny od ponad 5 lat. Ale nie chcę się ośmieszyć, znam go już tak długo. CO byście mi doradziły? Oczywiście wiem, że w jakikolwiek sposób nie dam mu tego do zrozumienia, to ryzykuję ośmieszeniem się, ale który sposób jest względnie najmniej ośmieszający?:) Dodam, że nie mam oficjalnego profilu na nk, i na pewno nie założę takiego, "podejrzałam" go z fikcyjnego profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach