Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pragnąca go

Pragnę listonosza!

Polecane posty

Gość pragnąca go

Witajcie, mam problem. Jestem samotną 31-latką. Mieszkam sama. Od dawna polecone przesyłki przynosi mi ten sam listonosz. Zawsze jest super sympatyczny. Najpierw myślałam, że tylko dla mnie, a potem odkryłam, że był w czołówce najsympatyczniejszych listonoszy naszego miasta. Jakoś tak ostatnio, im dłużej jestem sama, tym z większą niecierpliwością oczekiwałam dostarczenia poczty. Z początku nie wiedziałam, o co chodzi, aż przyłapałam się na tym, że o nim fantazjuję. On ma tak 37-39 lat, trudno ocenić, bo może przez optymizm i bijącą od niego radość ducha wygląda młodziej. Znalazłam go na nk, ale wiek ma ukryty, prawie wszystko poblokowane poza jednym zdjęciem, które chyba jest z młodszych lat albo bez munduru i czapki wygląda po prostu jeszcze młodziej. W znajomych nie znalazłam nikogo wyglądającego na jego ewentualną żonę, parę osób z jego nazwiskiem wydaje się po prostu krewnymi. Nie wiem co mam robić. Chciałabym się chociaż z nim przespać, nie miałam mężczyzny od ponad 5 lat. Ale nie chcę się ośmieszyć, znam go już tak długo. CO byście mi doradziły? Oczywiście wiem, że w jakikolwiek sposób nie dam mu tego do zrozumienia, to ryzykuję ośmieszeniem się, ale który sposób jest względnie najmniej ośmieszający?:) Dodam, że nie mam oficjalnego profilu na nk, i na pewno nie założę takiego, "podejrzałam" go z fikcyjnego profilu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować