Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszkachceeee

Terror piękna - czy wy też go odczuliście na własnej skórze?

Polecane posty

Gość paluszkachceeee

Musisz byc zadbana, piękna , mieć jedwabiste wystylizowane włosy , piekna opalenizna , naturalna ,broń Boze mocna skwarka ,muśnieta słońcem , depilacja każdego zakamarka ,ładne biale zęby , żadnego pryszcza czy przebarwienia ,ponętne zmysłowe usta .... Szałowy strój , cos oryginalnego ,nie mozesz być klonem z galerii w stylu Reserved'a czy Zary ,inaczej powiedza ze nie masz wlasnego stylu i jestes szarą masą . Koniecznie musisz być szczupła ,wręcz chuda ,piersi sredniego rozmiaru sterczące , nie za małe , nie za duze , dobrane perfumy i dosokonaly makijaz ktory podkresla urode,ale go nie widać.... ale skąd do cholery brać na to pieniądze ??????!!!??? Mam dość

Gość f o k a
nie musisz się na to godzić.

Albo jak znaleźć na to wszystko czas?? Wracasz zmęczona do domu, a tu jeszcze trzeba pomalować paznokcie, u rąk i u nóg, wydepilować nogi i nie tylko, wyregulować brwi, użyć peelingu, balsamów, 10 kremów. Lubię to, ale czasami jestem tym zmęczona.

to nie wszystko ....dodaj jeszcze "terror posiadania kasy"...:) wasz lista życzeń co do facetów też jest bardzo długa...:P

Tak... tak... Nieosiągalne poszukiwania ideałów. Warto do nich dążyć, znaleźć sobie cele, ale czy za wszelką cenę? Nie jestem pewien.

Gość U1BATORZURBATOR
Kurwa kase? Jak dobrze wygladasz to zacznij dawac dupy :) Albo kurwa idz do Lumpexu i sie tam ubieraj. Albo kasiasty facet ktory ma oczy w dupie i nie bedzie widzial tego ze lecisz na jego kase ;)

Gość eweqeqwe
potwierdzam. Ja jednak sie nie dają w to wziągną i mam wygląd w dupie.

Gość 001
trafiłaś na snobistyczne środowisko, poszukaj innego albo miej to w nosie

Ludzie jakby nie było żyjemy w czasach, gdzie trzeba TRZEBA o siebie dbać. Ja np. bardzo to lubię, choć przyznaję, że czasem mam dość :D Kasy też na to niestety potrzeba. A jeśli chodzi o facetów to proszeeee Was! Nie narzekajcie! Chciałabym miec tyle do zrobienia przy sobie co Wy! :)

Ludzie jakby nie było żyjemy w czasach, gdzie trzeba TRZEBA o siebie dbać. Ja np. bardzo to lubię, choć przyznaję, że czasem mam dość Kasy też na to niestety potrzeba. A jeśli chodzi o facetów to proszeeee Was! Nie narzekajcie! Chciałabym miec tyle do zrobienia przy sobie co Wy! płeć piękna ma chyba mieć w tej kwestii więcej do zrobienia...z reszta co bardziej leniwe , to od razu widać efekty , a my jesteśmy od oceniania...:P

Gość mam kolana dwa
a ty chciałabyś mieć obskuranckiego faceta który śmierdzi potem? Wszyscy muszą o siebie dbać:)

Gość odczuwam i ulegam
chyba dosc mocno z jednej strony wiem ze to głupota! a z drugiej mysle ze aby miec faceta i byc z nim szczesliwa musze by wg siebie idealna cycek nie powiększe. to jeden plus :D a mam małe :) ale zmniejsze nos mam obsesje! na punkcie cery. żadnego przebarwienia, najmniejsze doprowadza mnie do szlau, regularnie chodze do gabinetu na zabiegi

Gość mam kolana dwa
E tam obsesję od razu, to dobrze że ulepszasz urodę:) Też się staram wyglądać w miarę estetycznie.

bzdura jest to ze jak sie pracuje po 12 godzn zeby zarobic na swoje przyjemnosci to w wekend nie da rady nadrobic wszystkich zabiegow a po pracy nam sie nachce zwyczajnie weekend tez jest od tego zeby odpoczac a nie od tego zeby latac z solarium do kosmatyczki od kosmetyczki na wacu rolki itd faceci nic ze soba nie robia poza solerem a my jak lalki mamy wygladac to nie fer