Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panijanina

Jak zemścić się na nieuczciwym właścicielu mieszkania?

Polecane posty

Gość panijanina

Witam! Prosimy Was o pomoc, mianowicie właściciel mieszkania wdał nam się we znaki już podczas użytkowania mieszkania, a na sam koniec nie chce nam oddać kaucji. Dlatego nasze pytanie brzmi, co można zostawić w mieszkaniu, żeby śmierdziało? Zbuk, ryba, cebula? Może macie z tym już jakieś doświadczenie? Mile widziane inne pomysły, żeby odgryźć się na nim? Pozdrawiam!

Gość jjjkkk
a moze nie zaplacic rachunkow na wysokosc kaucji?

lekko otwarta puszka ze szprotkami wszyta np. od spodu w obicie fotela O mój Boże.... :(

Gość ecree
dziecinada klasy trochę trzeba mieć...

Gość pytanie podstawowe jest takie
czy zaplaciliscie wszystkie rachunki i w jakiz stanie zdaliscie mieszkanie?

Gość panijanina
jakie rachunki? od tego roku wszysko zdrożało, cukier jest po 6 zł, ja musze z czegos obiad ugotowac, wiec nie płace czynszu i już

Gość panijanina
Oczywiście poprzednia wypowiedź nie jest ode mnie. Mieszkanie jest w stanie nienaruszonym, z reszta nie było okazji czegoś spsocić, skoro właściciel pojawiał się prawie codziennie w mieszkaniu i przestawiał nasze rzeczy po swojemu. I tak długo wytrzymaliśmy, tylko po to, aby odzyskać kaucję. A tu lipa. Może i dziecinada, ale skoro on nie pokazał klasy, ja też zniżę się do jego poziomu. Dzięki za pomysły.

Gość zniszcz w mieszkaniu cos
na kwote kaucji. Ja bym tak zrobila

Myślę ,że Urząd Skarbowy chętnie się nim zainteresuje. Wyprowadźcie się, jeden koniecznie anonimowy telefon załatwi sprawę :) "Dzień dobry, przypuszczam, że taki i taki , tu ulica, numer domu, mieszkania wynajmuje nielegalnie mieszkanie studentom... " :) i po sprawie ...

Gość eweqeqwe
Ale jak sie co dzień pojawiał? z jakiego powodu???

Gość panijanina
przychodził co dzień na seks, tak mu płaciłam za czynsz

Gość panijanina
Oczywiście poprzednia odpowiedź znowu nie jest ode mnie :) ale cieszę się, że mamy takie zabawne społeczeństwo. Przychodził codziennie, nie wiem po co, na nasze prośby i pytania nie odpowiadał. Pytania o umowę również pozostawały bez odpowiedzi, więc tak mieszkaliśmy. Z własnej głupoty, wiem. Nie mam nic na swoje wytłumaczenie. Dzięki za odpowiedzi.

Gość gośćab
A czy ktoś zna odwrotna sytuacje kiedy właściciel zostaje okradziony nie ma zapłacone proszę dać znać bo chce umieścić Nazwisko i imię osoby z poznania by uważały