Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosia86

Czy jeszcze kiedyś spojrzy na mnie jak na kobietę?ALE PRZYPAŁ.

Polecane posty

Gość kosia86

Ostatnio wyrwałam dobrą partię.Przy kasie, elokwentny, przystojny.Ideał po prostu.Ale przejdźmy do rzeczy. Wybrałam się dzisiaj z moim K. na małe zakupy do luksusowego butiku 'Guess'.Wybierał sobie buty i sweter.Wszystko było pięknie, ale...miałam straszne wzdęcia.Myślałam, że udało mi się je opanować.Myliłam się. Przy kasie, kiedy wyciągnął gruby plik banknotów z portwela, wzdęło mnie strasznie..w dodatku trącił mnie ręką, straciłam równowagę i...POPUŚCIŁAM :( ...To było słychać i czuć :(....Uciekłam ze sklepu, wyłączyłam komórkę i zastanawiam się, czy z Nim nie zerwać...Co za wstyd 😭

Gość ehhhhhe
może dlatego że miał portwel a nie portfel

Gość od kiedy guess jest
luksusowy :O to chyba tylko w PL ;)

Nie zalamuj sie i nie zrywaj kontaktu z chłopakiem... Takie cos mogłoby zdarzyć sie każdemu. Włącz tel i napisz że coś Ci zaszkodziło i do tej pory źle się czujesz, myśle ze powinien to zrozumieć. na pewno zrozumie jeżeli zależy mu na Tobie

Gość kosia86
na dodatek miałam krótką mini i byłam dzisiaj bez majtek, wzdeło mnie i osrałam mu buta , nie wiem co mam teraz począć :(

Gość kosia86
To z majtkami podszyw. Może faktycznie napisać, że się źle czuję do tej pory, wzbudzę w nim poczucie litości...

Gość kosia86
byłam bez majtek , mój misio lubi trzymać rękę w mojej kuciapie jak prowadzi swoje bmw :)