Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieateistka

smutno mi wiecie...

Polecane posty

Gość nieateistka

Postanowiłam napisać ten mój post tutaj. SMUTNO MI. Z jakiego powodu? Ano z takiego wiecie, że poświęciłam masę czasu na zajmowanie się problemami ekologiczno-ochroniarskimi w życiu, a ostatnio znalazłam artykuł wiecie w gazecie jednej - mój nie mój wiecie, ale czy on tam powinien być w ogóle? Bo moim zdaniem nie i tyle. Bo nie. Bo nie ma sensu. Skoro pismo jest organizacji ochroniarskiej to ten artykuł powinien być odrzucony bo bez sensu. Rozumiem, że autor otrzymał gratyfikację finansową i to wszystko. Ja kiedyś napisałam podobny o co chodziło mi? Nie wiem. No o ekologię najbardziej i moje życie. I tak mi go nie wydrukowali. Może miałam napisać coś inaczej, ale w sumie jak? Nie mam pojęcia. Niemniej to takie lokalne pisemko było, a ten artykuł choć ciekawy powinien być odrzucony, że bardzo ciekawe, ale nie to czasopismo, a w tym czasopiśmie - miesięcznik przydałaby im się wiecie święta inkwizycja bo w sumie ktoś sobie weżmie, usiądzie spokojnie jak ja kiedyś i pomyśli - czemu i komu to pismo służy. Autorom zdjęć. A to jest pismo oragnizacji przyrodniczej - taki ich biuletyn wiecie - rodzaj sprawozdania z działalności. Dla mnie to powinien być kwartalnik, jest miesięcznik - wszystko bez sensu , jedna komercha. Tam mogę siedzieć i przyjmować do druku artykuły jakby cokolwiek w Polsce było normalne wiecie. Albo po prostu prosić autorów o zmiany tak by ich dzieła służyły celom w jakich istnieje dana organizacja. I tyle. A jeśli nie służy celom tej organizacji to się artykuł odrzuca. Ale czym ta organizacja się zajmuje TAK W SUMIE WIECIE. Jak przyjmują same bzdurne artykuły, może i ciekawe ale co ten artykuł jest warty bez odniesienia do ekologii - nic przeciez. Fachowiec powie, że tam niczego prócz zdjęć nie ma. No i nawet wiecie w gazecie swojej ta organizacja nie umie udawać, że COŚ ROBI na papierze. Nic nie robi. Zdjęcia robi. Jak ja. Podobno. Na szczęście mam inne zainteresowania. Jest mi tylko przykro , że tyle lat bez sensu bo to naprawdę STRATA CZASU BYŁA jeśli tego papierkiem DR nie skończyłam i tyle. Się poniżać nie będę wiecie wśród utytułowanych kolegów i koleżanek NIEDOSZŁYCH lub doszłych, ale którzy wiecie nie dorastają mi do pięt i nawet nie wiedzą c to znaczy słowo ekologia i po co istnieje w ogóle ochrona przyrody a czy ma sens to już się w ogóle nie zastanawiają, grunt , że mają tytuł PAŃSTWOWY wiecie i to jest to. No smutno mi, ale wiecie - dziś tak pomyślałam, że w Polsce jeśli uczysz sie w szkole czegoś innego niż matma to wsadź se raczej palec do zadka w tym czasie i tyle możesz ciekawego zrobić albo się wyśpij bo matka to do banku jeszcze, a reszta? Choć powiem wam najlepsze były moje 2 siostry adoptowane. Tych nie pobije nikt. Jedyne że nie siedziały w kiciu - tyle mają mi do powiedzenia po latach. - Ja też im powiem i tyle mnie to obchodzi. Nie mogę - a przeczytałam właśnie wiecie CEL po co ta ogranizacja została założona wiecie - jaki piękny cel założenia mieli. A dziś? A składki zbierają do dziś. I po co? A oprócz tego słuchajcie pisma swojego nie swojego - co oni jeszcze robią? A te składki - bo to się wszystko wiecie do składki sprowadziło , a działania statutowe jakieś. Eeee tam mówię wam - bez tytułu dr nie ma o czym rozmawiać. Poczytać książki z archeologii, żałować że sie nie grało w gry liczbowe w Londynie w tym czasie - możebym miała z 2 mieszkania, a tak? 10 lat do kitu, ale wcześniej nic nie lepiej. Ale też mi nie mówcie, że nic nie macie z tej matmy - te wszystkie mieszkania w tym Londynie to z matmy macie. Tak jest i tyle :( A ja? Szkoda słów :(

Gość nieateistka
matma to do banku wiecie - tak miałam wyżej napisać. Wiecie - oni mnie odrzucili z tej uczelni bo nie miałam olimpiad w szkole, ale wiecie - oni mieli mnie tam zostawić bo ten co imie jego nosi ta szkoła to chciał jako pierwszy w Polsce TATRY CHRONIĆ i oni mnie mieli wypunktować za to, że ja jestem z takiej szkoły i to się powinno liczyć, nie? Nie było żadnej olimpiady ochrony przyrody szkolnej w tej szkole, żeby mnie tak potraktować. Gdyby taka była ze względu na to, że się migałam albo źle tam wypadałam wiecie no to mogli mnie odrzucić wtedy, a tak? Jakim prawem właściwie. Bo córka katechetki w ciąży będąc Z MĘZEM popełniła samobójstwo. I to miał być kwiat tej uczelni w przyszłości, wygrane olimpiady szkolne bo mąż, dziecko, mieszkanie, stała praca kurde A WIEDZA wiecie? No ale... i tyle :( Nie będziemy wnikać w szczegóły - zabiła się i jej nie ma. A ja żyję i też mnie nie ma. Ale ta olimpiada z tego mojego pierwszego fakultetu to też - mały Einstein w tym liceum 3 letnim. Albo nie Einstein tylko Watson i Crick na łące pełnej biedronek przy ruczaju. Dosłownie. Wianek rzucający na wodę Watson i Crick. Dajcie spokój, ja to miałam smolić dalej niż wzrok mój sięgał. :(

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
ja też tak mam

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
chuj cię to obchodzi dewoto idz z ksiedzem do szopy niech ci dupe wyliże

Gość nieateistka
Już tu nie ma prawdziwej owieczki bożej. Poszła do owczarni- zabłądziła tu tylko ale już jest tam gdzie powinna i tyle. Ach ta owieczka, ta owieczka - miała się postawić w chałupie i iść do szkoły ogrodniczej, ale NIE ZNAŁA SIĘ NA POLSCE - tak stwierdziła, poszła do liceum I TAKI KONIEC MA WSZYSTKIEGO. A dalej miała iść na archeologię I NIE ROBIĆ NIC bo to jej idzie najlepiej a reszta nie. W ogóle miała się trzymać rodzeństwa adoptowanego, ale ma taką rodzinę, że ją zniszczyli zanim jeszcze żyć zaczęła. Od razu mogła się powiesić i tyle. Oni też bo tyle mieli szans na nią - ta rodzina. Ale zniszczyli jej życie dokumentnie bo ona by im na studia poszła gdyby nie TERROR. Akurat by widzieli studia - na policji, że chcę iść do sierocińca i koniec. A tak? Sterroryzowali mnie, że studia nawet skończyłam, ale PO CO?

Gość nieateistka to owieczka
teraz ma rozdwojenie jaźni ale jeszcze o tym nie wie

Gość nieateistka
Owca się nigdy nie spotykała z dostojnym panem. Nie pomawiaj mnie Jania - ale co Ty jeszcze umiesz oprócz pomawiania owcy? Co byś ty zrobiła bez tej owcy? Kogo byś pomawiała? Swoją matkę? Nie dobra matka - brat za to zły i tyle. Taki jak ja. Ja też mam takiego brata i bratową zwłaszcza. Brat głupi a ona? Taka jak ty. Z piekła wyleciała Lucyferowi spod łopaty. Dosłownie i tyle. Ciekawe czy jadła kradła Najświętszy Sakrament jak była mała, nie? Nie wiadomo. Może i coś tam podbierała. Choć nie - byłaby inna. Ale czemu nie zna swojego ojca? Nawet ja już go znam choć go na oczy nie widziałam, ale żyje. Tylko matka nie zyje. A jej nie żyje - ona go stanowczo nie docenia. Stanowczo moim zdaniem. Może jej się przyśni, nie? Ja mam swoją matkę. I też źle mówiłam wiecie, że mam matkę w domu. Zawsze tak mówiłam w tej szkole. Nie - w grobie mam matkę. W sumie nie wiem gdzie. Ale coś od niej mam. Oczywiście nie za darmo jak to w życiu bywa. Ale jednak zakupiłam coś dzięki niej. I tyle z wszystkiego. Najbardziej z przewrotnych księży i tyle :( Wiecie ile ja mam ludzi na sumieniu? Ok 24 osoby no to jeszcze dochodzi Amerykanin i moja matka. No tyle trupów się pozabijało przeze mnie. A ja wiecie nic nie widziałam w tym paszporcie i jak się zabili to juz po moim rodowodzie. No a przecież mam taki piękny. Ale wiecie Bóg mi powie - coś ty durna pało zrobiła - zabiłaś sobie wilka z rodowodu, raz zwierzęciem no to jeszcze, ale wiecie - wygrałabym w tej szkole i teraz płaczę nad tym ale wiecie ja tego wilka już nie miałam i wiecie co ja zrobiłam? Nie powiem bo by sie wszyscy obrazili :( I dlatego przegrałam - bo wszystko było prawdą - że na kościoł nie płaciłam, nie modliłam się, ale wiecie tyle pracowałam, wartości miałam i ten rodowód mnie wykończył choć skomplikowane, ale ten wilk to miałam WILKIEM się stać w tym momencie a ja nie i to tak bez sensu... choć czy tak całkiem? No ale takie życie i tyle :(

Gość nieateistka
Sorry za literówki, ale nie chce mi sie poprawiać byków, idę teraz z tym co tu na fora ekologiczne napisać że w Polsce ochrona przyrody się ośmiesza. I tyle. Bo tak i już. Muszę to napisać i padną wszyscy. Za mój doktorat. Ile to lat sie robi ten doktorat? Zeby się nikt ze mnie nie śmiał wiecie bo sie tym przejmowałam. Teraz są aparaty , można robić zdjęcia. A oni co robią? Wyrzucili mnie. To się zemszczę. I jeszcze mnie pomawiają. Sroga będzie zemsta ma :(

Gość nieateistka
Wiesz co Janiu, napiszę Ci tak - zajmij się wreszcie swoją dupą, co? Bo gdybyś się nią zajmowała to byś była w 3 ciąży już i byłabyś szczęśliwą mamą teraz - a może i żoną wreszcie, a tak wiesz powiem Ci - zostałaś bez jajników. No nie wiem czy to rozumiesz. Nie masz jajników. I wiesz - no niby wszystko OK, ale jak nie będziesz uważać to kto wie co za chwilę może Cię w życiu spotkać bo chyba mi nie powiesz, że liczyłaś się z tym, że w wieku 40 lat ...stracisz jajniki. No z dzieckiem też się nie liczyłaś mi powiesz, ale jednak widzisz zaszłaś. DZIĘKI MATCE. I tyle. No bo dzięki bratu nie. Dzięki ojcu też. Dzięki mężowi zaszłas Janiu i tam zwróć oczęta piękne. W stronę Twojego męza, a mnie zostaw w spokoju bo szukam pracy. Z DALA od TWOJEJ KRÓLEWSKIEJ MOŚCI pani katechetko polska czy ruska czy nie wiem jaka tam.