Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełny współczucia...

Oglądaliście dzisiaj M.Gessler w kuchennych rewolucjach? Jak oceniacie jej zacho

Polecane posty

Gość dla porzadku dobrze wiedziec
jak czytam "argumenty" pt "gruba swinia" to mi rece opadaja. Przeciez MG ma prawie 60 lat! Czy wszystkie Polki k. 60tki to chude laski? A jakby ktos na wasze matki mowil "Grube swinie"? Kobieta w dodatku musi probowac roznosci - zeby wiedziec , na czym jaka kuchnia polega - to oczywiste. Co - ma teoretyzowac, jak smakuje sznycel wiedenski , pierogi czy co tam jeszcze? Ma byc na wodzie i salacie, jak modelka? Mnie np potwornie wkurza, jesli np w cukerni czy garmazu, gdy sie spytac sprzedawczynia , jak co smakuje i czy moze cos polecic - ta z wyzszoscia odpowiada : JA tego nie próbowałam! Nie irytuje was to? Po tej kobiecie przynajmniej widac, ze lubi jesc smaczne rzeczy, próbowała niejednego i ze dobre jedzenie ją cieszy. Mialaby mowic jak slepy o kolorach?

Gość ma kobita rację
sama nie wiem czy ją lubię czy nie, ale uważam że bardzo dobrze że opierdala tych którym się należy tym bardziej jeśli ktoś próbuje podawać ludziom syf przygotowany w syfiastych warunkach trudno żeby głaskała tych którzy źle wykonują swoją pracę

dziek,i , nie stac mnie .? :0 Pozdrawiam wszystkim ,którzy maja serce do gotowania ,życze powodzenia .

Gość zulka zza siedmiu mórz
Jak ktoś decyduje się na udział w programie, to przyjmuje warunki tego programu . I tyle. A jak mu nie idzie w prowadzeniu interesu, to nie gra chojraka, tylko potulnie kładzie uszy po sobie i PRZYJMUJE SŁOWA KRYTYKI. Choćby była trudna do przełknięcia.

Gość zulka zza siedmiu mórz
Stoję murem za GM - chodzę do restauracji i chcę być nakarmiona zdrowo i w miarę tanio. A reszta niech gotuje w domu i narzeka na MG. Powodzenia.

Gość do entuzjasty
ale dno z ciebie. sam się pierdol!