Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ciezarna

czy takie zachowanie męża jest normalne?

Polecane posty

Gość smutna ciezarna
tak, ja nie chce wychodzic bez niego. Ja sie dobrze z nim bawie, spedzam czas, chce wychodzic z nim, a nie rozgraniczac czas ktorego mamy malo dla siebie

Gość TakaSobieOla
to znaczy dla wyjasnienia ja nie mam brzuszka tylko pisałam o autorce ;) naprawde jak mu nie pozwolisz to bedzie chciał zrobic na zlosc by nie czuc sie na smyczy, nie ograniczaj go, ale wiadomo bez przesady, kurcze no mój akurat rozumie gdzie i kiedy jego miejsce i nie umiem praktycznie wyrazic jak to zrobic, może Zdesperowana lepiej ode mnie to ujmie :P

Gość smutna ciezarna
nigdy nie przyszedł do domu spity, a co tam robił to nie wiem, zasady są ustalone, owszem,ale zawsze mozna je złamac

smutna ciezarna --> to ze ty nie chcesz wychodzic to nie znaczy ze on nie chce wychodzic. jak chcesz wyjsc po urodzeniu dziecka to tylko sama, no chyba ze tesciowa czy mama ci na reke pojdzie. ale ja ci tez dobrze radze, nie okazuje, ze bez niego nie masz zycia, bo facet ktory sie za pewnie czuje w zwiazku przestaje cie szanowac.

Gość smutna ciezarna
ale ja widze,ze jemu wyjscia beze mnie sa na reke, zawsze milutki, zrobic Ci kochanie, to tamto? a moze zimno Ci? poloz sie, odpocznijcie z dzidzia , a ja przyjde niedlugo- jak to slysze to mnie krew zalewa

Gość żonkaxxx
ciesz sie ze chociaż tak do ciebie mówi moj jak wychodzil to nie powiedzial dokad idzie i z kim a tel zostawil w domu

smutna ciezarna --> nie masz zaufania do niego, a od innego mialabys zaufanie? kurcze dziewczyno, jak on cie chce zdradzac to zdradzi cie jak do mamusi na weekend pojedziesz albo w po drodze do domu z pracy, rozumiesz?

Gość smutna ciezarna
no nie, pocałował, powiedzial,ze mam odpoczac ( od czego?caly tydzien odpoczywam), powiedzial,ze jakby cos sie dzialo to mam dzwonic

Gość smutna ciezarna
no chyba nie mam i on wie o tym

Gość żonkaxxx
smutna ciężarna a ja jakby coś sie działo musze iść do teściowej bo męża nie ma i nie wiadomo gdzie jest

Gość gfgfbf
no i kiedy wraca??mial byc za niedlugo, prawda??

Gość smutna ciezarna
Zdesperowana Domowa Żona dlaczego?

Gość twarda babka
Mój też gdzieś do kolegi poszedł na piwo.

chyba zescie sobie zle wychowaly facetow.. nie wyobrazam sobie zeby moj wyszedl i nie powiedzial mi gdzie i kiedy wroci. jakby tak zrobil to mialby jak w banku zamkniete drzwi przed nosem i poduszke wystawiona na wycieraczke.

Gość żonkaxxx
Zdesperowana Domowa Żona z miła chęcia bym tak zrobiła ale ja mieszkam u tesciów

Gość twarda babka
ZDZ haha uśmiałam się z tej poduszki na wycieraczce .Ja niby wiem gdzie jest i o której wróci,szczerze to jakoś mnie to nie martwi.Jak będzie chciał mnie zdradzić to zrobi to wynosząc śmieci.

Gość żonkaxxx
ale jak przyjdzie to i tak wejdzie do pokoju i polozy sie kolo mnie zawsze tak robi

Gość smutna ciezarna
powiedzial,ze wroci najszybciej jak sie da, a wybiera sie gdzies na stary rynek

o jeny to podstaw cos pod drzwi, albo mu napisz ze go nie wpuscisz do pokoju, zeby nie byl zdziwiony. tu nie chodzi o element zaskoczenia tylko o to ze kazde zachowanie ma swoje konsekwencje. ale jednoczesnie musicie dawac swobode, tyle ze na zasadach, rozumiecie?

zonka --> albo wybierz sie do kolezanki, albo ze znajomymi i nie mow tez nic. wy takie swiete tylko w tych domach grzecznie czekacie, a wasi faceci sobe lataja po swiecie. oni nie czuja zagrozenia, a to ani dla was ani dla nich nie jest dobre :)

Gość smutna ciezarna
zawsze z nimi wychodzilam to co dzis sie zmieniło?

Gość gfgfbf
moj tez czasem wyjdzie do kolegi, ale raczej zadko. Nie podoba mi sie to bo wolalabym zeby czas spedzal ze mna bo i tak ciagle sie mijamy, oboje pracujemy. No ale nie robie mu wyrzutow, zaciskam tylko zeby, gryze sie w jezyk i niech idzie. Nie chce wyjsc na wredna zone. Zawsze mowi mi gdzie idzie, bierze tel ze soba wiec jest ok. Nie chce byc zaborcza zona dlaego jakos to trawie....

Gość żonkaxxx
o tej porze???

Gość gfgfbf
moze dzis chcial odetchnac od zony??to nic zlego, kazdy czasem potrzebuje chwili wytchnienia od wzystkiego, od codziennosci. Nie musi to od razu znaczyc ze cie nie mkocha czy chce cie zdradzic. Przyjdzie i bedzie wszystko ok, zobaczysz.

Gość twarda babka
Ja swojemu robie takie niespodzianki od czasu do czasu że jak sobie wraca to mnie nie ma i tel.się wtedy gotuje.

Gość twarda babka
A ta z tym tarotem wszedzie się wciśnie.