Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ciezarna

czy takie zachowanie męża jest normalne?

Polecane posty

Gość żonkaxxx
mojemu czesto zdarzaja sie takie wypady

a ja uwazam, ze robisz z igly widly. zawsze sa telefony, przeciez jak zacznie nagle rodzic to wystarczy zadzwonic. pamietam, ze moj facet wyszedl na dzien przed tym jak ja poszlam do szpitala, jeszcze go podwiozlam. jak sie zaczynaja bole to zanim cos sie zaczyna konkretniejszego dziac to mijaja dlugie godziny.

Gość żonkaxxx
i do tego zawsze wraca nawalony a na drugi dzień jeszcze głupio pyta o co ja sie znowu gniewam!!!!

Gość smutna ciezarna
ja rodzić nie zacznę, bo jeszcze mam czas, a nawalony nigdy nie przyszedł, no chyba ze dzis mi na złość zrobi

Gość żonkaxxx
to by bylo już totalnie chore jakby mial tym ci zrobic na zlosc

Gość TakaSobieOla
Wiecie co, jak zaczełam Was czytac to pomysłam ze przewrazliwione i hormony. Ale doszłam do Wniosku że jakby mój narzeczony tak mi zrobił to jednak też by mnie to ruszyło :)

Gość smutna ciezarna
TakaSobieOla widzisz, kazda tu naskakuje,ze psychiczne,ale ciekawe co same by zrobily, czy takie wesole by byly pewnie nie......

Gość żonkaxxx
tego nie da sie tolerowac

Gość smutna ciezarna
ja chcialam tylko napisac jak jest mi przykro ostatnio jak razem wyszlismy, tto ja sobie siedzialam, on szalał na parkiecie z innymi laskami, dzis go nikt nie kontroluje, pewnie sie swietnie bawi, a ja tu

Gość TakaSobieOla
nie no ja nie mówie Ze jak mi mój mezczyzna wyjdzie raz na ruski rok z kolegami to mam go ściagac do domu ze ma byc przyklejony do mnie no bez przesady niech sie rozerwie bo ja mu zbrzydne :P Ale chodzi mi o fakt ze jezeli ja w domu z duzym brzuchem nie widze go i mamy jeden wieczór na tydzien i były ustalone plany co dzis porabiamy a on sobie nagle wychodzi sam do znajomych to bym się wkurzyła, nie o fakt ze raz wyjdzie, tylko że olał mnie poniekąd bo było mówie co robimy, no i nie zauwaza ze ja tez nie moge nic robic wyjsc itd i mam oparcie tylko w nim po siedze sama, mu łatwiej wyjsc on nie ma brzucha z 8 miesiąca.!

Gość żonkaxxx
oni i tak nie beda mieli zadnych wyrzutów sumienia

Gość smutna ciezarna
ale kazde nie pozwolenie nazywa ograniczaniem, przeciez nic zlego nie robi- to jego slowa

Gość żonkaxxx
zasady zasadami a jak zona nie widzi to sie robi co sie chce

Gość smutna ciezarna
teraz w domu, bo mezowi wygodniej, pozniej w domu bo obowiazki

Gość TakaSobieOla
nie no zdesperowana mówi dobrze, trzebabyło jasno ustalic granice, mój nawet nie próbuje bajerowac lasek, no przynajmniej nie przy mnie :P

bo wiesz jak musisz to wykombinowac? zeby jednak wychodzil raz na jakis czas ale na twoich warunkach. czyli zeby nie zawszetak bylo, ze bedzie wychodzil bez ciebie, zeby nie tanczyl z laskami i takie tam. bo tak bedziecie sie tylko o to klocic. kazdy by chcial wyjsc czasem ze swoim towarzystwem po prostu.

Gość żonkaxxx
no wlasnie wiec nigdy nie bedziemy mogly sie im odwdzieczyc

Gość smutna ciezarna
ja moge mu zabronic, zgodzi sie, ale jak pojdzie sam, to przeciez ja nie wiem co tam robi, a czego oczy nie widza, tego sercu nie zal

Gość TakaSobieOla
myśle że oni po prostu są przestaszeni wizją tego co ich czeka po porodzie i chcą jak najbardziej teraz wykorzystac czas na zabawy bo potem bedą ograniczeni - głupie myslenie facetów.

Gość żonkaxxx
i zostają tylko domysły a chyba to jest najgorsze

żonkaxxx --> rzyciasnij smycz, ale na tyle, zeby myslal, ze jej wogole nie ma. zrozumcie laski, ze to trzeba wszystko z glowa kombinowac w zwiazku. dac facetowi poczucie wolosci ale tak naprawde kontrolowac wszystko co robi.

Gość smutna ciezarna
no to skoro jemu sie teraz nalezy swoboda , to mi rowniez

Gość smutna ciezarna
jak go kontrolowac skoro jest tam beze mnie? piwko, kumple, muzyka, laski a w domu zona z brzuchem

Gość żonkaxxx
Zdesperowana Domowa Żona I niby co ja powinnam teraz zrobić?