Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzooona

problem z allegro pomozcie prosze!!

Polecane posty

Gość wkurzooona

otoz byla auckja tzn kup teraz na allegro. Sprzedawca wystawial tylko jedna sztuke, a mi bardzo zalezalo na zakupie. Jednak nie mialam pieniedzy, bo pensji spodziewalam sie dopiero w kwietniu, a to bylo w polowie marca. Ale mimo wszystko zdecydowalam sie napisac do sprzedawcy czy zgodzi sie bym kupila teraz, a pieniadze wplacila za dwa tygodnie dopiero. Zgodzil sie bez problemy powiedzial, ze nie ma sprawy. Wiec kliknelam kup teraz i bylam spkojna, ze nikt mi tego sprzed nosa nie sprzatnie. Potem w formularzu zaplaty w uwagaxh do sprzedajacego wpisalam, ze jeszcze raz bardzo dziekuje za pójscie mi na reke i pieniadze znajda sie na Pana koncie w pierwszych dniach kwietnia. Wydawalac by sie moglo, ze wszystko bedzie ok. 4 kwietnia dostalam pensje wiec wplacilam pieniadze na konto zgodnie z umowa. I przesylke dostalam w piatek juz, wczoraj. I od razu komentarz wystawilam pozytywny. Wdzieczna za szybko przesylke i za nierobienie mi problemow z wplata opóźniona o dwa tygodnie. Podziekowalam wpisalam pozytyw. A w odwecie dostalam neutrala. Za dlugi okres oczekiwania na kwpalete. No do cholery przeciez z nim to uzgodnilam, gdyby sie nbie zgodzil to bym nie kupowala u niego i nie kazala mu czekac 2 tygodni na kase, ale sie zgodzil a teraz pisze, ze nie wywiazalam sie dobrze ja.

Gość Ale temat o jeju
Po co piszesz takie pierdoly ?

Gość wkurzooona
bo mam problem i tego nie popuszcze za nautrala traci aie gwiazdki a mi to nie na reke, bo byla umowa i uzgodnione wszystko ,a facet sie wypial teraz;/ i ma gdzies nasze ustalenia i korespondencje wczesniejsza. Jeszcze gdyby mi pisal jakies ponaglenia przez te dwa tyg. Ale nie czekal spokojnie tak jak ustalislismy, a tu taka niespodzianka

Gość gjvhjfdtrgfhgyj
No już nic na to nie poradzisz, ale nie ma co, palant:/