Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Sagitarii

Wiersz

Polecane posty

Gość Marek Sagitarii

Podoba wam się? Napisałe to dla mojej ukochanej i jestem ciekaw czy wysłać jej to czy też jeszcze troche popracować. Wiosna, wiosna Kochanie! Nacieszmy sie jeszcze chłodem Nim upalne lato nastanie A Ty uśmiechnij mi się młodo Gdyż za Twoja zgodą Całować chcę Cię na polanie I jeszcze uszko Twe... Jak motylek aksamitne Kiedy je podgryzam W Tobie cały kwitne Znów wiaterek rozdmuchał Ci włosy Wpatrzone w Ciebie śmieja się brzozy Ich liście ledwo zielone się stają A wrzosy tak piękne W Tobie się kochają Krokusy zaś całe niebieskie z zazdrości Bo chodź je uwielbiasz nie znają żaru miłości Ile radości ma biedronka? Która tak wielka na Twym paluszku sie czuje? lecz z niesmiałości spadła jej kropka I szczerze żałuje Tak cicho i lekko Za oknem kwiatki nam rosną Twoje dłonie zmarźnięte Pachna mi wiosną Zbudź się kochanie! wstań na śniadanie! I bądź radosna.

Gość marek to ty?
to dla mnie?

Gość spoko...tylko
trochę trąca zniewieścializną jak dla mnie... ale ogólnie spoko

Gość Marek Sagitarii
No tak to ja Marek :D Ale Ty to kto ?

Gość marek to ty?
Twoja dziewczyna 😡

Gość Marek Sagitarii
Jasne... Moja dziewczyna śpi po bardzo ciężkim dniu :(

choć a nie chodź:D ostanie wersy są najlepsze. Starasz się trzymać rytm i rym, ale widać, że za wszelką cenę:) Wierszokletą jesteś, ale to i tak fajne, ja bym się z takiego wiersza ucieszyła. ps Co znaczy W tobie zakwitnę?

choć a nie chodź:D ostanie wersy są najlepsze. Starasz się trzymać rytm i rym, ale widać, że za wszelką cenę:) Wierszokletą jesteś, ale to i tak fajne, ja bym się z takiego wiersza ucieszyła. ps Co znaczy W tobie zakwitnę?

popieram to, że tworzysz :) ale nie podoba mi sie, wg mnie przesada ze zdrobnieniami. ja bym sie poczuła urażona, a raczej staro po " A Ty uśmiechnij mi się młodo" jesteście staruszkami czy co ;)

Gość Marek Sagitarii
hehe no to mona rżnie interpretować... i niech tak zostanie. Ogólnie chodzi o to że będę sie nią bardzo cieszył. i żebędzemy bardz blisko

Gość Marek Sagitarii
uśmiechij mi siemłoto miało oznaczać że tak szczerze z roześmianiem i szerokim umiechem. miało być różnie:P i chodź masakra...

Gość zielone stworzenie
poezja wielka to moze nie jest.ale bardzo sympatyczna :) dziewczynie na pewno sie spodoba.. oj chyba kazda by chciala wiersz dostac:) pisz wiec pisz!! :)

Ja takich wierszy nie lubię. Ale jak Twoja dziewczyna ceni taką twórczość, to pewnie się ucieszy. Chociaż osobiście tego nie chwytam.

Gość Marek Sagitarii
Ok dzięki Wiem że nie będę poetą. Ale jak się uśmiechnie to będzie duży sukces :)

Gość zielone stworzenie
moze beadziesz poeta moze nie :) ale wiesz co, pisz jak najwiecej, a co! zwlaszcza dla ukochanej. moze Twoj wiersz nie jest w mojej nucie ale jedno ci powiem.. ten wers z biedronka mi sie podoba.. gdybys' paluszek' na palec zamienil, to ten jeden wers bylby calkiem ladnym wierszem :) powodzenia.

Gość Marek Sagitarii
hej zielony stworzonku dziękuje no dobra koniez zdrobnień:P

Gość Marek Sagitarii
mszcze jeden tyko go musze przepisać zobaczymy co powiecie:)

Gość zielone stworzenie
ej! alez dlaczego! zdrabniaj ile chcesz! twoje wiersze, twoje prawo :) pozdrawiam cieplo dobranoc :)

Gość Marek Sagitarii
Nie płacz już gwiazdeczko moja Przecież to zasługa Twoja Ocaliłaś mnie z czarnego nieba Już mi szczęścia nie potrzeba Świeci dla mnie jedna gwiazdka Blasku pełno, cienia garstka Choć w niebiosach błyszczy wiele Z Tobą wszystkie smutki dziele Wielu rzeczy też sie wstydzę Jednak tylko Ciebie widzę I niech trwają gdzieś daleko gwiazd miliony I niech spadną ich na ziemię tony Tobie zawsze wierny pozostane I w kolorach zorzy malowane będą nasze niekończące się dni