Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Chcę się zakochać !

Polecane posty

Gość twarrdy orzech
tylko trudno mi tak zyc tylko praca i kontaktami z ludzmi, ktorym chodzi tylko o skutecznosc uzycia mnie jako pracownika

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
ja nie mam o sobie zbyt wysokiego mniemania , jak kazdy mam wady i jestem ich swiadoma, poza tym nie zachowuje sie jak księzniczka ,wręcz przeciwnie. Oczywiscie nie każdy musi mnie lubić ale powinna znaleźc sie choć jedna osoba z która się swietnie dogaduje. Byłam dość dlugo w zwiazku ale sie rozstalismy i teraz poprostu nie moge znalezc kogos kto by mi odpowiedal w 100% ,tez poprostu nie umiem sie zakochać!

Prażynka --> Przestało Ci zależeć.. więc moja rada - jedyna sprawdzona - rozstań się z nim na kilka dni. Jeśli to nie przyniesie poprawy to niestety :( nie sztuka być w związku. Sztuką jest go utrzymać i czerpać z niego radość i szczęście. Czuć,że się żyje. Każdy ma gorsze dni. Ja też tak miewałam czasami. Teraz tak nie mam. Wiem,że mój facet jest dla mnie prawie ideałem ;) bo ideałów nie ma moim zdaniem :) Autorko - mi się wydaje,że Ty trochę taka zbyt pewna siebie jesteś. Nie wiem jak to opisać ;) po prostu wydaje mi się,że Ty uważasz,że jesteś ładna, piękna i Twój facet też musi być przystojny.. jak nie to spadówa. A mądrość na drugim planie. Tak ja odbieram to co piszesz. Oczywiście mogę się mylić. Nie -ja nie z takich, które uważają,że wygląd się nie liczy, że najważniejsze jest wnętrze. Absolutnie. Tylko ja jestem tego zdania, iż będąc na imprezie spośród powiedzmy grupy 5 chłopaków wyhaczysz wzrokiem tego najładniejszego. A znowuż rozmawiając z grupką tych facetów wybrałabyś tego najzabawniejszego, o przeciętnej urodzie. Dlatego uważam,że wygląd liczy się " w momencie poznania" bo dzięki temu zwracasz uwagę na faceta. A później liczy się charakter. Mój facet nie jest piękny. Ale szanuje mnie, kocha, troszczy się o mnie. I za to go kocham. Oczywiście nie jest potworem na którego twarz patrzeć nie mogę ;) ale mam świadomość,że da masę piękniejszych facetów. Mi natomiast mój "wystarcza" w zupełności i wiem,że tylko przy nim mogę być szczęśliwa. A nasza znajomość zaczęła się w ten sposób, ze nawet nie zwracaliśmy na siebie uwagi kiedyś :D Myślę,że jesteś młoda 19 lat to nie dużo. I znajdziesz jeszcze takiego który Ci będzie odpowiadał zobaczysz. Ja też byłam mądra - ide do zakonu, nigdy nikogo nie będę miała i takie typowe gadki małolatki ;) - a teraz.. wszystko się potoczyło zupełnie inaczej i zakonnicą z całą pewnością nie zostanę ;) Poczekaj, nie szukaj na siłę. To przyjdzie samo. Wiem,że to banalne słowa ale taka prawda :) oczywiście to nie jest super widok gdy widzisz wysyp par prowadzących się teraz na wiosnę za rączkę. Ale spokojnie, też znajdziesz kogoś :)