Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erupszyn

ciekawe filmy dokumentalne

Polecane posty

Gość erupszyn

moze mi ktos polecic jakies interesujace filmy dokumentalne? a poza tym pamieta ktos taki swietny dokument o wiezniach w ameryce chyba... nie pamietam tytulu reporterem byl na pewno mezczyzna nie polak. i raczej jestem zaineresowana domumentami z rozych miejsc na swiecie nie polskie dokumenty, o np. tematyka wienienna mnie interesuje ale i podroze

Gość oli ola ole
?

Gość oli ola ole
nikt nie lubi f. dok?

Gość maliboo.
nowy swietny dokument wyprodukowany przez BBC oopowiadajacy ludziach zamieszkujacych rozne zakatki swiata Niesamowity Planet Earth? chyba taki tytul jak jestes zainteresowany/a dokopie sie do tytulu

Gość bylam tu nowa 3 lata temu
hmmm

Gość maliboo.
mam! Human Planet majstersztyk po prostu :D BBC to najlepsza tv na swiecie, ale tutaj produkcja przeszli samych siebie Niesamowite zakatki swiata, piekne (i trudne) ujecia, ciekawi ludzi Naprawde polecam

Gość maliboo.
Masz 8 epizodow: ocean, pustynie itp. 1 Episode list 1.1 Episode 1: Oceans - Into the Blue 1.2 Episode 2: Deserts - Life in the Furnace 1.3 Episode 3: Arctic - Life in the Deep Freeze 1.4 Episode 4: Jungles - People of the Trees 1.5 Episode 5: Mountains - Life in Thin Air 1.6 Episode 6: Grasslands - Roots of Power 1.7 Episode 7: Rivers - Friend and Foe 1.8 Episode 8: Cities - Surviving the Urban Jungle http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Planet

Gość maliboo.
z wiki In the United States, Human Planet will commence on Discovery, combined into six episodes over three Sunday nights at 8pm E/P (7pm C) from 10 April 2011 Wyglada, ze wlasnie leci na Discovery ale w USA..? Jest oddzielne europejskie? nie wiem ci co maja kablowke moga sobie sprawdzic

Gość erupszyn
dzieki za tytuly:) a pamieta ktos o tych wiezniach? to bylo kiedy na polsat news w nocy chyba albo tvn z cyklu ewy ewart ale to byl amerykanin chyba??

Gość tyyrt667
Darling i lowe ju, czekajac na sobote i coś dla odmiany Szukałem Was-o JP2 super film

Gość oli ola ole
a o czym jest to pierwsze?

Gość tyyrt667
pierwsze jest o kobietach z polski wyjezdzających na sex do egiptu,drugie o dyskotekach na wsi

Gość paczka do abudabi
mnie przypadły do gustu te produkowane przez hbo. w te wakacje, w ramach festiwalu dokumentów, puszczają wszystkie po kolei :). dzisiaj będzie o babeczkach w więzieniach „wyrok na życie, w okolicach 22. zastanawia mnie, jaki będzie. mam nadzieje, ze nie będzie tematu owijał w bawełnę

Gość wróbelka
HBO DOBRE DOKUMENTY WYPUSZCZA. KILKA WIDZIAŁAM JUŻ WCZEŚNIEJ, A TERAZ NADRABIAM Z ICH FESTIWALEM. DZISIAJ MA BYĆ O BALCEROWICZU GRA O WSZYSTKO, TEŻ O 22. CIEKAWI MNIE, W JAKIM ŚWIETLE ZOSTANIE POKAZANY.

Gość Kasia177
Bardzo ciekawa sieria - Parki Narodowe Ameryki - leci na nPremium

Extraordinary People, znajdź na YT, ale po angielsku, "Mystery Diagnosis", ew. jakieś historyczne, np cała II WŚ na YT - "tajemnice II WŚ, "Z akt FBI" też jest OK