Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoid_89

kochanek dla dojrzałej - podkarpackie

Polecane posty

Gość paranoid_89

prosty układ, przyjazn i sex.... bez zauroczen, zaangazowania emocjonalnego. znajdzie sie odwazna ???

Gość paranoid_89
zapraszam również panów z ogromnym sprzętem który chętnie przyjme na twarz i do anusa

Gość paranoid__89
Wymagania mam niewielkie jak i sprzęt: dłogość 11 cm, obwód 9. Jestem raczej panem typu bears, obficie owłosionym. Od panów oczekuję higieny i świadectwa nienosicielstwa wirusa HIV, od pań dyskrecji i wagi poniżej 95kg.

Gość MYdojrzałe
info dla Autora- same poszukałysmy a nie głupka przez neta

Gość offermaNONE STEAM
nikt cie nie chce bo sam napisałeś że wolisz panów niż kobiety

Gość twoja ortografia nas
odstraszyła

po pierwsze to nie ja napisalem. gdybys zwracal uwagee na loginy to zauwazenie roznicy nie robi problemow dziecku z przedszkola a po drugie nie wiedzialem ze to forum polonistow.

Gość offermaNONE STEAM
nie widać żadnej różnicy szczególnie w drugim poście więc daj sobie spokój geju bo kobiety cie olały zresztą wstyd prosić o panów z dużym sprzętem cioto

no dobrze niech i tak Ci bedzie. nie ma sensu dalej ciagnac dyskusji z kims na Twoim poziomie. a od ciot to mozesz wyzywac swoich koleszkow.

Gość offermaNONE STEAM
jak masz jakieś problemy to spadaj na fora gejowskie cioto albo zrób nasiadówke na ciupage

pierdol pierdol ja posłucham. przykro mi ze zostales ciota i umiesz tylko wyzywac na forach. no albo jestes stary zagrzybiały i szkoda Ci ze juz pała nie staje.

Gość twoja ortografia nas
ty tępa pizdo, podszyw akurat napisał wszystko poprawnie :D a ty walisz byka za bykiem pod zaczernionym nickiem :D jaki dekiel :D a forum nie polonistów, ale która kobieta ma ochotę spotykać się z imbecylem? :O

Gość no właśnie hehehehe
Po co dojrzałej kobiecie smarkacz, w dodatku jakiś głupkowaty?

Gość offermaNONE STEAM
i to ciota imbecyl który siada na dildo

bo Ty kurwa stary dziadku juz nie mozesz powalic sobie. chyba ze zaplacisz i to nieźle. a smarkacz jak to nazywasz potrafi lepiej zaspokoić kobietę niż nie jeden doświadczony albo jak kto woli na mężczyzna z doświadczeniem. idź lepiej i kup sobie viagre to może chociaż zwalisz sobie dzisiaj.

Gość jakoś tłumów nie widać
widocznie żadna pani nie ma ochoty na dwudziestolatka z dysleksją i rynsztokowym słownictwem

Gość offermaNONE STEAM
pewnie zwwykły cham o zawyżonym ego który ponosząc porażki z kobietami przeżucił sie na chłopców lecz ci pewnie też go unikają bo kto chce mieć do czynienia z kutasem miniaturką hahahahha

Gość i jeszcze się przechwala jak
to młody potrafi zrobić dobrze kobiecie :D szkoda, że jest weekend, a on musi przesiadywać na babskim forum i szukać babki na seks :D a jak go jakaś pani zjechała, to ten se wmawia, że to zazdrosny starszy pan pisze :D

Gość offermaNONE STEAM
zwykły frajer który chce za darmo poruchać bo siana nie ma i żadna go nie chce na dodatek burak a od walenia konia to pewnie ma włosy na dłoniach.

wiesz co chetnie bym sie zjebie spotkal z Toba i porozmawiał.... ciekawe czy w real tez byłbys taki wygadany i pyskaty.

Gość offermaNONE STEAM
oooo nerwy puszczają cioto,jak ci tak bardzo śpieszno to usiądz na czymś większym np.na termosie geju hahahaha cwaniaczek i frajer

Gość Leokadia lat 74
Och, paranoidku! 😘 Nie zrażaj się tymi debilami. Ja chętnie umowie się z toba na intymne spotkania na warunkach ktore proponujesz. Dla mnie jesteś gość! Wiesz że jeśli prawdziwy, namietny seks to tylko z kobieta dojrzałą. Taką jak ja! :)

Gość Leokadia lat 74
przypominam że będziesz musiał prowadzić mój wuzek bo już nie te czasy