Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z ulicy

Poznałem świetną kobietę,tylko że ja nigdy nie byłem w związku jestem prawiczkie

Polecane posty

Gość facet z ulicy

Napiszę krótko. Poznałem bardzo interesującą kobietę, inteligentną, naturalną, zabawną, miło się z nią rozmawia i spędza czas, a do tego jest bardzo ładna. Ona ma 26 lat, a ja 29. Mam niestety problem, bo ja nigdy nie byłem w żadnym związku i nie mam doświadczenia. Jestem też niestety prawiczkiem. Jeśli coś rozwinie się z tej znajomości to będę musiał po jakimś czasie powiedzieć jej, że jest moją pierwszą dziewczyną. Myślę, że nie zareaguje pozytywnie na tę wiadomość i pewnie odejdzie. Ona mając 26 lat jest też pewnie doświadczona w sprawach seksu, a ja jestem zielony i to też pewnie będzie problemem. Zastanawiam się czy jest sens kontynuować tę znajomość, bo ona na pewno nie pomyśli o mnie dobrze dowiadując się tych rzeczy. Niestety pewnie się nie uda taki związek. Może lepiej znaleźć sobie jakąś młodszą, mniej doświadczoną dla której mój brak doświadczenia nie będzie stanowił takiej przeszkody, bo niestety wiem że dla kobiet facet bez doświadczenia w moim wieku nie jest postrzegany jako atrakcyjny.

Gość donner
masz pecha. ja się urodzilem nie będąc prawiczkiem

Oj tam! Piszesz głupoty. Osobiście byłabym dumna że nie było nikogo tylko ja jedyna:))

Gość lenka niedzielna
No przestań! Skoro dziewczyna jest fajna i spędza z Tobą czas, to pewnie Cię lubi i jej zależy. Chyba widzisz z kim się spotykasz, jaka jest i co sobą prezentuje. Czemu uważasz że fajna dziewczyna zostawiłaby faceta na którym jej zależy dla jakiegoś innego tylko dlatego, ze tamten już się seksił. Bądź poważny :O

Gość lenka niedzielna
Ale sama nie chciałabym takiego nieudacznika jak ty. Kazdy prawdziwy facet rucha.

Gość vxnjgzdsl
fajna dziewczyna to fajna dziewczyna rozumiesz? fajna dziewczyna to nie pusta dziewczyna. jesli cię pokocha, to na pewno nie będzie jej przeszkadzało to,ze jestes prawiczkiem. wyluzuj chlopie, ok? i nie obrazaj kobiet, bo one nie są takie puste, zeby oceniac kogos po tym czy juz uprawiał seks. liczą się uczucia.

Gość ktośka57676
Facecie z ulicy, nie musisz od razu przyznawać się do swojego braku doświadczenia, może na początku znajomości mogłoby to odstraszyć dziewczynę ale jeśli Cię już pokocha takie rzeczy przestaną się liczyć. Moja koleżanka w wieku 22 lat poznała 27 letniego prawiczka i do tej pory, czuli już dwa lata są razem :) Na początku trochę się obawiała jak będzie wyglądać ich seks, ale i tak zdecydowała się na związek. Połączyło ich przede wszystkim to żre oboje są buddystami. A seks o ile mi wiadomo mają udany ;)

Gość facet w płaszczu
Daj sobie spokój. Związek doświadczonej dziewczyny z prawiczkiem nigdy się nie uda. Chłopie ty masz już 30 lat. To piszę ja facet w płaszczu.

Gość 001
a dlaczego jestes jeszcze prawiczkiem? przeciez w kazdym klubie znalazlbys chetna, ktora by Cie rozprawiczyla

"Jeśli coś rozwinie się z tej znajomości to będę musiał po jakimś czasie powiedzieć jej, że jest moją pierwszą dziewczyną." Nie będziesz musiał.

Gość IMO13723
001 - jestes rozbrajająco słodka.

Gość 001
to Twój topik, IMO? :) ;-)

Zawsze też możesz zainwestować w gumową lalkę i pilnie ćwiczyć na niej Kamasutrę. Twoja nowa partnerka będzie pod wrażeniem twoich nowo zdobytych umiejętności.

Gość IMO13723
001. Nie mój - jeszcze, ale moge dokonać wrogiego przejęcia!

Gość 001
he he IMO, :) BTW mnie nigdy te tematy o prawikach nie interesowały, żebyś nie pomyślał, że przez Ciebie zaczęłam wchodzić ;-) ten aktualny nie został przeze mnie doczytany do końca (temat) i jakoś na pierwszy rzut oka nie zakwalifikowałam go jako prawiczkowy ;-)

Gość IMO13723
Nie musisz się tak tłumaczyć 001. ;)

Gość 001
Nie tłumacze się, informuję, ze jako prawiczek znalazłeś się na skraju kręgu moich zainteresowań :P ;-)

Gość IMO13723
001 "Nie tłumacze się, informuję, ze jako prawiczek znalazłeś się na skraju kręgu moich zainteresowań" Jedno w tym zdaniu nie pasuje do faktów. ;)

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość 001
no cóż, możliwe, ze trochę się tłumaczę, i to jest to, co nie pasuje :D

Gość IMO13723
Zgadnij. ;)

Gość czuuuuuuuur
haha rozpierdalaja mnie szmaty... kazda z was jakby sie dowiedziala ze potencjalny partner w wieku 30 lat jest prawiczkiem to byscie spieprzały az by sie kurzylo!!

Gość 001
IMO, z Twojej regularnej bytności w kafeteryjnym środowisku mężczyzn wciąż przed inicjacją seksualną nasuwa się wniosek pozwalający domniemać, ze już zgadłam :)

Gość IMO13723
W tym momencie powinienem przytoczyć słowa pewnego jeża po spotkaniu z ryżową szczotką. ;)

Gość 001
Proszę Cię bardzo, przypomnij :)

Gość IMO13723
Wpisz w google hasła klucze, to się dowiesz o co mi chodzi. ;)

Gość 001
Cóż, jak już kiedyś ustaliliśmy i tak nie da się tutaj niczego udowodnić, więc albo wypada wierzyć, albo nie wierzyć ;-)

Gość IMO13723
Dokładnie. Dlatego nie widzę powodu tłumaczenia się komukolwiek. Nawet fajnym laskom, które uganiaja sie za mna po tematach. ;)

Gość 001
Pozdrów ode mnie uganiające sie za Tobą fajne laski :P