Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Faceci jak to jest z seksem?

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Czy kiedy poznajecie jakas interesująca kobiete to wolelibyscie juz na poczatku znajomosci isc do łóżka czy lepiej poczekać ? Nie moewie tu o jednorazowych przygodach ,tylko o sytuacje gdzie w gre wchodzi związek .Czy jesli odda Wam sie zbyt szybko to macie złe zdanie na jej temat ?Dla mnie osoboscie jest to dziwne ,bo skoro jest jakas chemia miedzy ludzmi to nie rozumiem tych wszystkich "zasad" ... Ale to tylko moje odczucie a spoleczenstwo chyba narzucilo troche inne zachowania . hm;>

a co ty tak jak feministka, oddać się zbyt szybko, co to znaczy? Jeśl ma to byc związek dłuższy to w interesie kobiety leży przetestowanie faceta. Inaczej tylko myslą świętojebliwe cnoty, co kutasa widziały na rzeżbie Dawid , Michała Anioła.

Jesteś kobietą, więc dla ciebie seks to po prostu sport, taka sama czynność jak jedzenie. Dla nas jest to bardzo intymna rzecz dlatego wolimy z tym czekać dlużej.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Dla mnie sex jest dosc istotna kwestia w zwiazku tylko chyba łatwo pomylic cos co moze byc zwiazkiem a chwilowa znajomoscia.. Faceci przewaznie sami nalegaja na sex a potem maja pretensje,ze dziewczyna byla zbyt łatwa,

Bmblondyn a ty cipko dalej w każdym temacie bredzisz. Wstydziłbyś się chłopie. Stary dziad z ciebie a codziennie na babskim forum przesiaduje. Ech prawiczku ty to masz zrytą psychikę. Zawsze tylko na tematy o seksie się wypowiadasz, widać jest dla ciebie jakaś obsesja.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
no zapewne kazdy facet ma ochote na to juz na pierwszej randce a przynajmniej wiekszosc ,ale potem oczekuja jakies cnotliwej dziewicy , sami sobie przeczą. Ja nie cierpie tych pierwszych tygodni iznajomosci ,bo nawet jesli mam ochote to zrobic to zawsze mysle "ee nie wypada"

Gość tu niema facetow tusame pedzie
siedza

Gość suoperrr
blondyn jesteś baardzo płytko myślącym osobnikiem.. dlaczego ktoś kto nie wskakuje do łóżka przy pierwszym spotkaniu zaraz modli się do prezesa? ja np. nie popieram takiego dupy dawania ,bo jak to inaczej nazwać, uprawiać seks z praktycznie obcym facetem, no świetnie, ale nie dla mnie, a zauważ,że w kościele właśnie nie leżę plackiem mimo iż mamy niedzielę i rocznicę smoleńską

Gość suoperrr
wielbiciel na gówno za przeproszeniem :O prostak

Dlatego autorko nie ma sensu ukrywać swojego kurestwa. Trzeba sobie powiedzieć szczerze, jesteś kurwą i traktujesz mężczyzn jak kurwiarzy. Zwiąż się z takim który też szuka kobiety do bzykania i będziecie szczęśliwi. Bez tej calej ceremonii randek, poznawania się itd. Przywitacie się i gacie od razu w dół.

Gość daniel- sam jesteś prawiczkiem
I NIE MIERZ WSZYSTKICH WŁASNĄ MIARĄ blondyn ma dzieci z pierwszą żoną, a teraz ma drugą. więc ŁYSO CI TERAZ?

Gość suoperrr
więc wg ciebie ok jest pierwsze spotkanie zakończyć w łóżku ? :O to jest chore i tyle , nie mówię żeby czekać miesiącami czy o zgrozo do ślubu, ale proszę cię :O

Gdyby Bóg nie stworzył kobiety , to człowiek udomowiłby inną małpę Danielu, weź ty się yebnij czym ciężkim w łeb i wytrzep kapucyna w kiblu, bo ci sperma na mózg ciśnie, i perdolisz farmazony, głupku.

Gość suoperrr
aha już widzę jesteś zwykły koniobijca hehe jessica price.. o czym ja tutaj mówię :D

Dla mnie blondyn jest mega prostakiem z zakutym lbem, wszystkowiedzącym, wyśmiewającym innych. Jak typowy staruch mysli ze wszystkie rozumy pozjadał a w rzeczywistości gimnazjalista jest inteligentniejszy. Do poki stare pokolenie nie umrze to w tym kraju nic się nie zmieni na lepsze. Takie dziady ja bmblondyn to powinny w piachu leżeć.

Gość suoperrr
o tym były chyba posty przed twoją odpowiedzią " a na co czekać"

Gość daniel a czemu jeczysz
ze bmblondyn siedzi na babskim forum skoro ty robisz to samo :D

Znam takich u siebie w pracy, też myśleli że podskoczą, a teraz żaden z ich nawet nie pisknie. Też cwaniakowali, przyszło co do czego po pracy, to pierwsi spierdalali.

Gość taki jeden 123
U mnie seks od 1 spotkania to była kwestia jakiś 4 tygodni ,ale to było bardziej zależne od wolnej chaty niż jakiegoś czekania, Myślę ze to taka norma. Seks na 1 randce ..dla mnie bomba tyle że niekoniecznie do związku bo potem może się okazać że to jednak idiotka....Długiemu czekaniu na siłę na seks mówię stanowcze NIE!!!

Chyba z poł roku już nie wchodzilęm tutaj, kiedyś bywalem często i pamietam tego dziada. Zawsze pierdolil od rzeczy, a ja nie potrafie przejsc obojetnie.

do autorki. Gdy moja pierwsza żona skasowała golfa i sama się skasowała, miałem mozliwość, poznawania na nowo kobietym jako juz doświadczony facet. I muszę ci powiedzieć, że w większości przypadków gdy ludzie są juz doświadczeni, inicjatywę seksualna przejmuja kobiety, bo kobiety, mają doświadczenie. Oczywiście, są kobiety, co chcą na pierwszej randce, bo drugiej juz może nie być, są też i takie co chcą poczekać na drugą czy trzecią. Moim zdaniem na pierwzej, to trochę przesada, ale na następnych, to nic złego. Jesteśmy dorośli i chyba życie polega na tym by było jak najwięcej przyjemności, wszystko się kiedys kończy żałoba też.

Gość ja poszlam do lozka ze swoim
mezem w 3 tyg znajomosci akurat juz wtedy jego rodzice zaprosili mnie do siebie na noc chcilismy wczesniej ale stwierdzilismy ze takie czekanie jest eksscytujace i pozwala sie troszke poznac jak dla mnie strasznie dluuuuuuuuuugie byly te 3 tyg

Gość analupoo
tak blondynie a co ci z zajebistego związku opartego na seksie zostanie jak twój kutas przestanie stawać ? a u ciebie to chyba niedługo