Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z ulicy

Poznałem świetną kobietę,tylko że ja nigdy nie byłem w związku

Polecane posty

Gość facet z ulicy

Napiszę krótko. Poznałem bardzo interesującą kobietę, inteligentną, naturalną, zabawną, miło się z nią rozmawia i spędza czas, a do tego jest bardzo ładna. Ona ma 26 lat, a ja 29. Mam niestety problem, bo ja nigdy nie byłem w żadnym związku i nie mam doświadczenia. Jestem też niestety prawiczkiem. Jeśli coś rozwinie się z tej znajomości to będę musiał po jakimś czasie powiedzieć jej, że jest moją pierwszą dziewczyną. Myślę, że nie zareaguje pozytywnie na tę wiadomość i pewnie odejdzie. Ona mając 26 lat jest też pewnie doświadczona w sprawach seksu, a ja jestem zielony i to też pewnie będzie problemem. Zastanawiam się czy jest sens kontynuować tę znajomość, bo ona na pewno nie pomyśli o mnie dobrze dowiadując się tych rzeczy. Niestety pewnie się nie uda taki związek. Może lepiej znaleźć sobie jakąś młodszą, mniej doświadczoną dla której mój brak doświadczenia nie będzie stanowił takiej przeszkody, bo niestety wiem że dla kobiet facet bez doświadczenia w moim wieku nie jest postrzegany jako atrakcyjny.

Nie pękaj niektóre lubią rozprawiczać takich nieśmiałych gogusiów, spróbuj to się przekonasz.

Gość Alisee
bzdura!! mam 24 lata i uważam że taki facet jak Ty jest bardziej wartościowy niz ten ktory zalicza na prawo i lewo, mimo że mam juz partnera to mimo wszystko cieszyłabym sie jakbym to ja mogła uczyc faceta, bo tak naprawde byłby tylko mój, wiec głowa do góry :)

Już raz Ci napisałam że głupoty piszesz, Osobiście cieszyłabym się że jestem tą jedyną:)

Gość taa, weź sobie młodszą, ta Cię
dopiero wyśmieje. młode dziewczyny teraz bardzo szybko zaczynają, a Ty w wieku 29 lat w ich oczach jesteś stary, jak powiesz, że prawiczek to gwarantuję Ci, że na miejscu padną trupem ze śmiechu. natomiast Twoja dziewczyna jest kobietą, dorosłą i mam nadzieję taktowną. a poza tym, skąd pewność, że ona jest doświadczona? może jest dziewicą i w tym właśnie momencie zastanawia się tak samo jak Ty, czy to ma sens, bo pewnie facet jest mega doświadczony, a ona taka zielona :P