Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpijamPoWczorajszym

Oto grupy kobiet, które przesiadują na tym forum

Polecane posty

Gość SpijamPoWczorajszym

Kobiety na tym forum dzielą się na pare grup (każda fatalna): -- dziewice pasztety, ewentualnie po jednym chłopaku, wierzące w filmową miłość, które pierdolą, że miłość sama przyjdzie, że kasa się nie liczy itp.. ale prawda jest taka, że są pasztetami i tylko im takie biadolenie zostaje... w realu szare myszki, kopnął bym wszystkie w dupe -- wyuzdane, bezpruderyjne szmaty, które w wieku 25 lat mają już blisko 10 partnerów na koncie, które otwarcie mówią, że liczy się tylko kasa i wygląd faceta... typowe szmaty, na które się spuszczam -- znudzone żony, oczywiście nie każda się przyzna, ale w głowie każdej siedzi skok w bok, wiele z nich już ma za soba tego typu przygodę, stare pruchwy, kurwy i dziwki, które zdradzają albo mają ochotę zdradzić męża

Gość Magdalena__27
hmmm znaczy sie jestem w tej drugiej grupie??? looooo fuck hahahahahahhahahaha yeblam ze smiechu dobra skala ;)

Gość no iiiiiiiii
ulzylo?:P

Gość offeermma
od siebie dodał bym jeszcze kretynki, które myślą, że są mądre , pełno tu takich

Gość prawiczek z warszawy
magdalena nie bądź taka hop do przodu :D

Gość a faceci na tym forum
składają się też z 3 grup 1)prawiczki 16-25 lat którzy nie zaliczyli jeszcze nic i nie mają pojęcia jak to zrobić,pasztety którym brak jakiejkolwiek wiary w siebie 2)wyuzdani bezpruderyjni pajace którzy na koncie mają więcej dziewczyn niż drzew w lesie,którzy myślą że kupią kobietę kasą bo w żaden inny sposób nie są w stanie ich przy sobie zatrzymać 3)stare pryki znudzeni żonami albo starzy kawalerzy którym w głowie siedzi tylko skok w bok

Gość tak tak, bardzo dobre
dziewice pasztety, ewentualnie po jednym chłopaku - mocne :D a teraz mi wytłumacz, jak kobieta po jednym choćby facecie może być dziewicą??

Gość całkiem szczerze
Nie zaliczam się do żadnej z tych grup

Gość Magdalena__27
prawiczek z warszawy no jak nie jak tak :P:P:P z przodu mam piersi a z tylu mam pupcie :P hhahahahahaha

Gość Magdalena__27
Areczek te okreslenie z twoich ust to chyba nie pasuje ... jak to bylo wczoraj przeciez nie popukales bo panieki nie byly zainteresowane toba i kolega hahaha.... no tak jak jest zlosc to i okreslenie na K ... w stosunku do kobiet poleci

Gość ArkadiuszOnyszko
ty sie lepiej nie odzywaj, bo sama przyznalas sie do grupy nr2 ... czyli najwieksza kurwa, popieram autora-spuszczam sie na ryj takim jak ty a jedna z wczorajszych kolezanek to taki paszczur, ze nawet pijany bym jej nie zakutasił

Magdalena a jak staniesz tyłem do przodu? Dziewica po jednym chłopaku to nic dziwnego mogła mu robić gałę :classic_cool:

Gość Magdalena__27
spuszczac to ty sie mozesz oczywiscie na gazete albo na swoja raczke .. twoje dwie kochanki lewica i prawica ..z ktora wczoraj miales seks?

Gość dsffsdffdsdf
Ej, mi się żadna nie zgadza :O

Gość SpijamPoWczorajszym
a ja jestem spijaczem spermy gdy koledzy ruchają laski ja leże koło łóżka i spijam co na mnie tryska

Gość Magdalena__27
prawiczek z warszawy hmmm... zazwyczaj to klecze z wypieta pupa hahahahhahahahaha ;) tak czytam co po niektore wypowiedzi i ludzie naprawde nie potrafia smiac sie i zartowac hehehe

Magda wiesz brak seksu im się na głowę rzuca. Co tu dużo gadać, do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem a jeszcze lepiej z fantazją. Magda jaki masz kolor włosów?

Gość ArkadiuszOnyszko
no tak.. ty tylko potrafisz kleknac z wypiętym tyłkiem a z tą rączką to skończ, myslisz, ze mi ublizac, mowiac, ze sie masturbuje? to ze dajesz dupy na lewo i prawo to nie jest powod do chwalenia, lepiej dla ciebie jakbys tez juz przeszla na "rączke"

Gość co za frustraci...
wszyscy siebie warci:O

Gość Magdalena__27
Prawiczek z warszawy jestem brunetka ... Areczku ja daje dooopeczke tylko mojemu mezczyznie... zas ty jak nie upijesz jakiejs malotatki to nie wlozysz ... no albo dalej zostaje ci prawa albo lewa kochanka (reka)

Gość ArkadiuszOnyszko
no.. dajesz swojemu mezycznie, dzisiaj jemu, a za miesiac innemu co? ktory to juz bedzie 10 nabila na licznik? i osmieszasz sie z ta reka :) bo jesli myslisz, ze mi to ujmuje to sie grubo mylisz poniewaz bylem w zwiazku 2 letnim do calkiem niedawna i sex mialem nacodzien

Gość Magdalena__27
a widzisz a ja jestem w zwiazku juz prawie 7 lat... i jakos nie znudzil mi sie ten jeden mezczyzna ...i jestem szczesliwa .. zas wychodze z zalozenia ze kobieta ma byc dama na salonach i dziwka w lozku ;) z tego wzielam zaliczylam sie do grupy drugiej ale coz... ciezko pojac prawda ?jak sie ma ograniczenia

Magda a może rozważyłabyś zmianę partnera :classic_cool:

chętnie bym ci przeczyścił rurę :classic_cool:

Gość SpijamPoWczorajszym
"a widzisz a ja jestem w zwiazku juz prawie 7 lat... i jakos nie znudzil mi sie ten jeden mezczyzna" kwestia czasu aż zaczniesz dawać dupy innemu

Gość Magdalena__27
spijam po wczorajszym... hmm a widzisz jak facet wie jak zadowolic kobiete i dac jej wszystko czego potrzebuje to laska nie pojdzie po bokui tak samo w druga strone ... faceci mysla tak ,ze jak juz maja kobiete to ze jej potrzeby to tylko to by on byl... no coz nic bardziej mylnego .. zas z badan wynika dalej ,ze to mezyczyzni czesciej zdradzaja kobiety a nie na odwrot ... Prawiczek rury mam czyszczone systematycznie :P:P:P