Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyłazi mi już ten smoleńsk

CZY WAS W OGÓLE RUSZA TA SPRAWA Z TĄ SMOLEŃSKĄ TABLICĄ?

Polecane posty

Gość wyłazi mi już ten smoleńsk

Bo jak dla mnie to nawet dobrze, że wymienili. Przecież teraz przynajmniej rosjanie będą mogli sobie ją przeczytać. Co te polaki tak pierdzą na ten temat?

Gość suoperrr
nie rusa , na tamtą nie mieli nawet zgody ,a powiesili i jeszcze musieli dać wzmiankę o ludobójstwie, bo przecież wtedy by nie było ważne, bo tak naprawdę nie chodzi o pamięć o tych którzy zginęli w katastrofie tylko o dogryzanie ruskom!

Nie rusza mnie w ogole wszystko co zwiazane z ta katastrofa:O A co do tablicy to oni chyba popierdoleni byli (Polacy nie rosjanie) by taka tablice z takim napisem stawiac. Bardzo dobrze, ze ja zdjeli, bo ta pierwsza odnioslam wrazenie miala nie upamietniac ofiary, a obrazic rosjan. I tak niech sie ciesza, ze ruscy cokolwiek im w tym Smolensku pozwalaja robic.

Gość ciekawe jakby Rosjanie
walnęli u nas bez naszej zgody jakąś tablicę z napisem obrażającym Polaków ( abstrahuję od prawdy historycznej) Ci co tak zrobili w smoleńsku pierwsi by taką tablice u nas porąbali!

Tamta tablica była bez sensu,przecież nie pisze się na tablicach stawianych w miejscach katastrof kto gdzie leciał tylko.Wystarczy napisać że miała miejsce taka katastrofa i kto zginął.

mnie poruszyła pod tym wzlędem, jak można być tak głupim, albo aż takim prowokatorem, by na obcym terytorium, bez uzgodnienia zrobić cos takiego. I na dodatek, tylko w języku polskim, normalnie głupota przekraczająca wszelkie mozliwe granice.