Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zima.zla.2

czy wasz facet jest przystojny?

Polecane posty

Gość zima.zla.2

czy przyciagneło was do niego zupełnie co innego?:), czy liczy sie dla was wyglad przede wszystkim, czy na co innego zwracacie uwage?

Gość zima.zla.2
mój ma 30 kg nadwagi, i na dodatek ma brzydką morde

Gość e4567899lllll
uwazam ze jest przystojny. gdyby szedl ulica to na kolana by mnie nie powalil (inny typ mnie powala ale obiektywnie moj jest bardzo przystojny i kazdy mi to mowi i jemu-wysoki brunet, lekko opalona skora). zakochalam sie w nim ze wzgledu na charakter, na jego lagodnosc, tajemniczosc. a wyglad byl mi obojetny (bez achow ale podobal mi sie)

Gość azdaja
moj jest przystojny, i to potrafi mnie czasem niezle zdenerwowac

Gość Joannnnna
Mój mężczyzna jest bardzo inteligentny, zabawny,dojrzały, czarujący,dobrze wychowany, z pasjami. Czuły,cierpliwy i ciepły. Jest także bardzo przystojny,ale nie wygląd zewnętrzny mnie w Nim ujął.

Gość dsffsdffdsdf
Dobra dobra, moja koleżanka mi miesiąc gadała, jakiego ma przystojnego gacha, a jak go wczoraj zobaczyłam to zwątpiłam. Dlatego bez sensu o to pytać

Mój jest dla mnie ideałem, od początku do końca. Czuję się wybranką losu. Na początku powaliła mnie jego uroda, męskość, stanowczość, tajemniczość, pasja. Potem odkryłam jakim wspaniałym jest człowiekiem. !! lat minęło, a ja nadal jestem w nim zakochana jak szczeniara.

Gość daui
Kaiovas jak jest taki piekny jak ty to...:O

Gość czarno-biała poziomeczka...
mój mąz nie jesti powalająco przystojny a kocham go bardzo.......jest taki męski zaradny i kochany.....ma za duzo tłuszczyku na brzuchu ale on sie tym nie przejmuje jak wiekszosc facetów...... moj skarb..uwielbiam sie w niego wtulac daje mi poczucie bezpieczenstwa. teraz lezy sobie na łózku obok mnie i tak słodko przysypia..... tak go kocham............ a wracając do tematu , uroda nie jest najwazniejsza .........moj skarb nie jest jakis odpychający czy cos takiego...ale w porównaniu do innych nie jest najprzystojniejszy..ale jest dobrze zbudowany i dla mnie naprzystojniejszy kochany skarb.

Gość ewuuula
łaaa, Kaiovas ale masz ekstra figure

Gość andrrrr
taa na fotce sprzed 10 lat :D

Gość znam to znam to znam to
przecież ona jest ładna ::)

Mój mąż jest przystojny :) Dla mnie jest ideałem, chociaż poznałam go nie widząc jak wygląda :D

Gość ddssssssssd
fajna laska z ciebie kaiovas