Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszlocak

NIE CHCE KARMIĆ PIERSIĄ!

Polecane posty

Gość kaszlocak

kobitki, jestem na końcówce ciąży, niedługo rodzę, jestem zdecydowana w 100% ze nie bede karmić piersią, tylko odrazu butelką, jak to jest mleko zanika odrazu?

weź kobieto sie ogarnij i wynoś z tego forum zanim cie mamuśki błotem obrzucą. Jak tylko jakas bedzie miala inne zdanie to już po tobie!

Gość TO NIE KARM
I nie pisz dużymi bo to w internecie oznacza krzyk.

Nie zanika od razu. Będziesz musiała przez jakiś czas odciągać, więc kup sobie laktator.

Gość grunt to swoboda
nie chcesz to nie karm, o co ci chodzi?

to kwestia czasu, żeby zaczęła sie wojna słowna mamusiek...ja czasem czytam te ich wypowiedzi, to skóra mi cierpnie na plecach, że takie osoby wychowują dzieci.

STIFFLERR 90% wulgarnych wypowiedzi jest pisana pod pomarańczowymi nickami przez osoby nie mające dzieci. Po to, aby wywołać burzę.

całe szczęście, że każda z nas ma wybór co do karmienia, każda może wybrać odpowiednie mleko :) ja znów chcę karmić piersią, owszem karmię swoim mlekiem, ale z butli.

Gość piloss
do STIFFLER a co tobie sie wydaje,ze jak ktos jest matka to juz tylko ma po swiecie z dobrodusznym,anielskim usmiechem chodzic?i z kazdym sie zgadzac? jak mnie ktos wkurwia to pisze,ze mnie wkurwia i tyle:O

Gość hahahha..:D
Stiffler, wielka moralizatorka :Oa sama pisze na innym topiku tak: " 08:50 [zgłoś do usunięcia] STIFFLERR widać, że głowa służy ci tylko do mycia i robienia fryzur hahahahahahahahaha pustaczka. Nie chce mi sie wdawać z tobą w gadkę, zbyt tępa jestes. Pa" nie ma to jak pouczac na jednym topiku i jechac chamsko po kims na drugim :O stifflerr napisze ci tyle-SPIERDALAJ PROSTACZKO!

Gość ashkjas
nie kupuj laktatora, na zanik pokarmu są tabletki

ja tez nie chcialam karmic a wyszlo tak ze juz 2 mc karmie. Po porodzie bylam tak zmeczona ze nie chcialo mi sie isc po butelke a nic nie zdazylam powiedziec a polozna mi malego do cycka postawila i ten odrazu zalapal i wszystko slicznie poszlo ja mialam duzo pokarmu a syn za pierwszym podejsciem umial juz ssac, zadnych zapalen, żadnych ran na sutkach i szczerze bylam troche zla na to ale po chwili jak zobaczylam jak on slodko ssie to mi przeszlo. ale matka polka nie jestem i zamierzam niedlugo juz skonczyc karmienie.i sama jestem ciekawa jak skutecznie zlikwidowac laktacje. Wydaje mi sie ze na poczatku jak nie dostawisz dziecka to nie zaczniesz produkowac mleka. chociaz nie wiem jak jest z nawale.a o tabletkach tez slyszalam tyle ze lekarze niechetnie przepisuja