Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożenkamwmwmw

Mam ważne pytanie do mam! ;)

Polecane posty

Gość Bożenkamwmwmw

Kochalam sie z mezem 15 i 17 dnia cyklu - seks przerywany- jestesmy pol na pol za tym aby bylo dzidzi - gdyby bylo to ok:) otoz dzis 21 dzien cyklu i pobolewa mnie podbrzusze jak na okres, nigdy tak nie mialam.Okres powinnam dostac za tydzien- cykle mam 28 -dniowe. Czy to moze byc ciaza, miala tak ktoras z kobietek? :)

Gość irka34
proponuje ci zrobić test ciążowy a jak nie będziesz pewna to zrób bete lub idź do ginekologa

Gość Bożenkamwmwmw
Wiem o tym wiem, ale czy to mozliwe ze czulabym dzidzi tak szybko? minal niecaly tydzien od stosunkow i przypuszczalnej owulacji... a podobno objawy sa po 2 albo wiecej tygodniach?

Gość plummmmm
dzidzi:O o kurwa, trzeba byc niezle odmozdzona idiotka zeby tak pisac:O spadaj idiotko rozmyslac o dzidzi i fasolionce:O

Gość Bożenkamwmwmw
do plummmmm : czy przez obrazanie innych wydaje ci sie ze jestes w czyms lepsza? Nie, zachowuj wiec swoje obrazliwe mysli dla siebie bo ja nie prosze o to.

Gość Bożenkamwmwmw
Wiec ponawiam pytanie, czy ktoras z kobietek czula jakies objawy w tak krotkim czasie? :/

Gość ldsk;oalskd;akd
bozenka,wypierdalaj w podskokach poyebana kurwo!!!!

Gość gosikaaaa30
autorko, a ruchów juz przypadkiem nie czujesz?

Gość Bożenkamwmwmw
Chyba nie dotarlo,no coz ;) ale czy ktoras z was miala takie objawy jak ja a potem sie okazalo ze jest w ciazy?

Gość LunaLunaLuna
o jakich ty objawach piszesz? biologie w szkole mialas? masz28 dniowe cykle, seks był 15-17 a dzis jest 21 dzien cyklu!!!----to jakie chcesz miec objawy? czego te objawy maja byc?przemieszczania sie twojego mozgu do macicy? litosci, poczytaj o zaplodnieniu, zagniezdzaniu bo jak na razie to tylko tymi pytaniami sie kompromitujesz!!!!!!!

Gość LunaLunaLuna
do tego stosunek przerywany:O mysle ze predzej zajdziesz w ciaze z pylaca brzoza niz z wlasnym mezem i stosunkiem przerywanym:O

Gość Bożenkamwmwmw
Ale mi caly czas o to chodzi, czy tydzien po stosunku mozna czuc np zagniezdzenie! bylo duzo tematow na tym forum i niektore kobiety pisaly ze mialy tak jak ja a potem sie okazalo ze sa w ciazy.Piszac dzidzi mam na mysli malego czlowieczka od chwili poczecia.

bez przesady - objawy rozkręcają się tak w 6 - 8 tyg - wcześniej to są schizy i takowe masz - w ciąze tak łatwo się nie zachodzi a jeszcze z przerywańca

Gość BJSHD
To skoro było dużo tematów, to po co zakładasz nowy. Poczytaj sobie i się dowiesz