Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25555555555yy

boze ale wstyd:D

Polecane posty

wczoraj byłam na imprezie z ludzmi z pracy:D kolega przyprowadził znajomego i póżniej bawilismy sie w 4 i sie spiłam i chyba całowałam sie z tym chłopakiem :O o masakra mam 25 lat i chyba ost takie cos zdarzyło sie chyba w gimnzjum:O głowy nie dam sobie uciac bo niewiele pamietam ale ostro tancowalismy na parkiecie..i wytworzyła sie pijacka chemia:D mam nadzieje ze az taka głuia nie byłam:D

Gość szalony113
faktycznie masz z czego ryja cieszyc i oczywiscie czulas potrzebe przedstawienia tego na forum ps kto was wszystkie kurwy urodzil wasze matki tez taki same kurwiszcza?:o

Gość rtrttrrtrtrt
i co z tego że się całowałaś?

oj od razu kurwisze miałam jednego parntnera sexulanego nigdy tak nie robie:D jak co złego no wstyd sie całowac z facetem widzinym pierwszy raz na oczy:O

Gość rtrttrrtrtrt
pffff włąśnie Twoje podejście jest jak gimnazjalistki - martwisz się i przeżywasz że kogoś pocałowałaś :O Olej to, ciesz się że impreza była udana Rozumiem gdybyś się martwiła że skoczyłaś z nim do wyra, ale pocałunek? :O

no to git:D ide spac bo mam gigantycnego kaca:O

Gość jasnehjiop
ale sie kurwa narobiło... ludzxie robia gorasze rzeczy.. olej to i smiej sie z tego, tio mnie zjada pewnie bo rozbieram sie na czatach... uuuuuuu ale dziwka jestem co?