Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maduixa

CO MOŻNA BYŁO ZROBIĆ.......

Polecane posty

Nie wiem , możliwe , że też, ale mnie chodzi o to co miałam jeszcze zrobić poza przeprosinami ? Bo On tego oczekiwał, żebym zrobiła jeszcze coś , by On się lepiej poczuł, by mi zaufał

Gość mirrrabellka
Może podejrzewał cię o jakąś bliższą znajomość z tym panem bo w końcu zapytał co miałaś tak ważnego do przekazania o 2 w nocy.Może chciał żeby owy pan potwierdził że te rozmowy były czysto koleżeńskie,nie wiem.Faceta bez pół litra nie zrozumiesz.Mówi że wszysto ok a za jakiś czas okazuje się że gówno a nie ok.

To już mniejsza o to , o co tak naprawde Mu chodzilo. Ja bym chciala wiedziec, czy moglam cos jeszcze zrobic , by mi zaufal i co to mialoby byc?

Gość zaufanieeee
Zakończyłąś swój związekz chłopakiem?czy z tym panem?

Z jednym i z drugim , z tym panem to nie byl zwiazek tylko kontakt kolezenski zakonczony zostal wczesniej , duzo wczesniej . To tak dla sprostowania , bo zle sie wyrazilam wczesniej

Gość pigułłłka
Znaczy to nie jest sutuacja z teraz tylko jakiś czas temu to wszystko się wydarzyło?

Gość Zinnka
Chlopak z toba zerwal, bo nie mozna byc w zwiazku, w ktorym nie ma zaufania. A on zaufanie do ciebie stracil, bo go oklamywalas. Pytasz, co jeszcze mialas zrobic? A moze wykasowac numer kolegi z telefonu, a moze probowac zmienic prace, zeby go nie widywac?

Z tego co Napisałaś wynika że pretensje miał nie o to że rozmawiasz tylko o to ze ukrywałaś tak? dobrze zrozumiałam? Jeśli dobrze zrozumiałam, to Go rozumiem,bo nie ukrywa się czegoś co nie ma znaczenia.A jeśli to ukrywałaś z innych powodów to Sama sobie jesteś winna.Pytasz co powinnaś była zrobić żeby odbudować zaufanie? Kończąc związek dałaś jasno do zrozumienia że nie miałaś zamiaru nic zrobić, to że przeprosiłaś było chyba naturalną konsekwencją tego ukrywania,inaczej nie można było. Pytanie tylko czy poza przeprosinami zrobiłaś coś jeszcze,czy dałaś odczuć, że np.przykro Ci z powodu takiej sytuacji,czy okazałaś to w jakiś sposób itp.czy tylko były słowa i nie chodzi tu o "bycie ciągle na kolanach". Powiem Ci i nie obraź się, ale postąpiłaś bardzo głupio a co najważniejsze nielojalnie

Zinnka nie on zerwal, tylko ja odeszlam, wczesniej , duzo wczesniej konczac kontakty z kolega z pracy. Ale nie to bylo przedmiotem problemu.

Aleksa , czyli dobrze zrobiłam, że odeszłam ? Nie będzie już powodów do podejrzeń, a i On cierpieć nie będzie.

Gość EmiliiiiaP.
Uważam że chłopak dobrze zrobił że zerwałz tobą bo bajeczki że ty to zrobiłaś nie kupuje.Wcale mu się nie dziwie.Ciekawe co żona tego żonkosia na te twoje wydzwanianie do jej męża?

Emilka żony dowiadują się na końcu , już po fakcie :)))) nic nie mówiła , jajka podesłała już na święta :)

Gość EmiliiiiaP.
Ten pan musiał być zdrowo walnięty żeby uskuteczniać rozmowy po nocach z tobą może jakiś przechodzący kryzys wieku średniego?haha :)

Aleksa wiem, ze nie czytalas, a jednak juz mi taka opinia jest znana. Dobrze zrobilam , ze odeszlam?

Gość ślicznie pachnący
Bardzo dobrze.

Gość ślicznie pachnący
Będzie mógł ułożyć sobie życie z kobietą która go nie bedzie okłamywała. A Ty na przyszłość bedziesz wiedziała jakich błędów nie popełniać.

Moja opinia mogłaby być krzywdząca dla którejś ze stron,tm bardziej że znamy tylko jeden przekaz Twój. Ale odnosząc się ogólnie mogę powiedzieć tylko że postąpiłaś bardzo nieładnie w stosunku do Swojego partnera,to nie było fair,ani te kłamstwa bo świadczą o braku szacunku do Niego,ani to że jakby na to nie patrzeć weszłaś w zażyłe kontakty z mężczyzną żonatym. A to że odeszłaś jest już tylko prostą konsekwencją tego wszystkiego.Jedynie zadać można pytanie dlaczego to Zrobiłaś,bo jakoś,jak ktoś tu napisał, nie kupuje tej bajki że dla jego dobra

Masz racje slicznie pachnacy tez z takiego zalozenia wyszlam, ze teraz bedzie mogl wreszcie ulozyc sobie normalne zycie

Aleksa no wlasnie znany jest tylko moj przekaz ( pominelam kalmstwa Pertnera, bo chcialam znac zdanie tylko na temat tego co ja zrobilam). Ale mimo to dziekuje bardzo za poswiecony czas.

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje