Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pysisum

Ile pieni臋dzy przeznaczacie na wakacje w kraju?

Polecane posty

Go艣膰 pysisum

Ile zabieracie kasy na wakacje i na jak d艂ugi pobyt i miejsce? Chodzi mi o wakacje w naszym kraju. Nie pytam ludzi, kt贸rych sta膰 na wakacje w kilku gwiazdkowych hotelach, kt贸rzy w kiesze艅 bior膮 kilka tys i nie przejmuj膮 si臋 kas膮. Wiadomo jak kto艣 pracuje to ma. Moje pytanie kieruj臋 do ludzi, kt贸rzy nie zarabiaj膮 du偶o, a chc膮 sp臋dzi膰 sobie gdzie艣 wakacje z rodzink膮 ta艅szym kosztem lub do m艂odzie偶y w wieku szkolnym, kt贸rzy jad膮 za w艂asne oszcz臋dno艣ci. Ile udaje Wam si臋 przeznaczy膰 na wakacje, na jak d艂ugo, w ile os贸b, jakie miejsce. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 my w Zakopanem.
ja co roku jestem w Zakopanem. Zawsze je藕dzimy na tydzie艅 z ch艂opakiem. 艢pimy zawsze w centrum Zakopanego na same nocki wydajemy 540z艂. Nocka po 45z艂/os i jak na 7 dni je藕dzimy to wychodzi 6 nocek do op艂acenia. Do tego na ka偶dy dzie艅 mamy 100z艂. Z czego oko艂o 30 wydajemy na jedzenie typu 艣niadanie, obiad, kolacja. Kupujemy w sklepie i sami przygotowywujemy w pokoju, bo mamy pokoj zawsze z aneksem kuchennym i mamy taka mozliwosc. A reszte wydajemy na busy, wyciagi, piwko, lody na miescie i inne atrakcje. Na podroz pociagiem okolo 150 zl w obie strony dla 2 os. Czyli w sumie 1400. Ale jak mamy po te 100z艂 na dzien to zazwyczaj i tak zawsze cos zostaje wiec ostatniego dnia szalejmy na calego za reszte kaski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my jedziemy nad morze
na jaki艣 tydzie艅. pokoj 35 z艂 na dobe od os. paliwo 400z艂, jedziemy w czw贸rk臋. ile pieniedzy wezmiemy na codzienne szalenstwa to jeszcze nie wiem, ale tak jak wyzej ktos napisa艂 na nas dwoje jakies 100 z艂 na dzien do wydania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nad morzem trzeba wiedziec
gdzie je艣膰 ...:D s膮 czesto fajne tanie 偶ar艂odajnie ....np obiad 12 zeta za 2 dania i w tym masz ca艂膮 waze zupy to mozesz sie napcha膰

Udost臋pnij ten post

bardzo lubie W艂adys艂awowo, ale tym razem wybierzemy sie ju偶 gdzie艣 indziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nad morzem trzeba wiedziec
a my jezdzimy na wybrzeze Rewalskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my w Zakopanem.
no ja wlasnie nawet nie jadam w takich miejscach gdzie za 12 zl sa dwa dania, bo juz probowalismy zazwsze tak jest scisk, smierdzi potem, tloczno i duszno. Ble. Juz lepiej zjesc w normalnej restauracji lub tak jak my jesli zalezy na tanim koszcie. Za 20z艂 cos na obiad mozna kupic i zrobic naprawde dobre i duze jedzonko. I dyszka na jakies bulki, szynka na sniadanie, kolacje;) Najdrozej wychodzi jednak spanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja...........
nie jezdze na wakacje bo mnie na to nie stac!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pysisum
mnie tez nie stac, ale dklatego odlkladalam caly rok po 100zl miesiecznie by mimo, ze jestem biedna to moc sobie pozwolic na jakis wypoczynek.

Udost臋pnij ten post

te偶 nie zarabiam du偶o, a mam du偶e wydatki :( ale kocham morze, niestety mam daleko i po takich tygodniowych wakacjach bedzie lipa z kas膮, ale trudno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja............
no wiec dokladnie nie stac mnie i dlatego nie jezdze...a nie mam opcji odlozenia bo co...nie bede jesc dwa dni zeby pojechac na wakacje?...moze kiedys sobie to odbije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anasastazja
A 1500 wystarczy na tygodniowy wypoczynek gdzies w kraju? Nie wliczajac paliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehihi
zalezy na ile osob ma byc to 1500 bo jesli na dwie to przez tydzien sobie niezle pozyjecie :) w jakims pensjonacie albo domku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anasastazja
Na jedn膮 osob臋. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehihi
no dziewczyno! na jedna to starczy Ci idealnie! na pewno odpoczniesz, nie odmawiajac sobie wszystkiego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anasastazja
Ooo, to super, bo wiecej odlozyc nie dam rady.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehihi
oblicz sobie ile stracisz na noclegi plus ile na bene, i to co Ci zostanie podziel sobie na liczbe dni ktore spedzisz na wakacjach - bedziesz miala oglad ile bedziesz miala na wydanie kazdego dnia,

Udost臋pnij ten post