Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Problem mam

Polecane posty

Witam mam problem skonczył mi sie okres 29 marca i za tydzien powinnam miec kolejny.. i po okresie mialam śluz skonczył sie po 2 dniach i jakos ogoólnie tydzien po okresie pojawił mi sie śluz biały gesty lepki.. taki jak zawsze mam przed okresem i mam go do tej pory co to moze oznaczać

właśnie nie mam jakis takich żadnych objawów ze mam obrzydzenie do czegos ze mam tam temp podwyższą wszystko jest normalne

Teraz tak zwróciłam na ten śluz wczesniej z tego co pamietam to poowulacji bywalo mokro nie wiem moze wczesniej takmialam a dopiero teraz zauwazylam. A no przed okresem to różnie bywa czasami nie mam czasami mam duzo czasami mam dzien przed okresem

przed ciążą cały cykl miałam jakiś śluz, po miesiączce brunatny, później biały lepki, później owulacyjny-przeźroczysty ciągnący, później znów biały lepki; jak zaszłam w ciążę, to przed terminem miesiączki (która już nie przyszła) jak zwykle miałam biały lepki, a później już sucho przez bardzo długi czas

A mialas jakiesobjawy wczesne tzn ze mialas obrzydzenie do czgeos albo cow tym stylu?