pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Kwiecień 10, 2011 http://zapodaj.net/3b7c4365e9f1.jpg.html to mój nowy psiaczek, Arso ma 4 mieś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorntetttera Napisano Kwiecień 10, 2011 ŚLINIAK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klkjlkjd Napisano Kwiecień 10, 2011 ale ma smiesznom mordke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rany gdzie te pieski trzymasz? Napisano Kwiecień 10, 2011 fajne=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi sie nie podobają Napisano Kwiecień 10, 2011 ale na pewno są kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Kwiecień 10, 2011 mieszkają ze mną :D czasem nawet do łóżka się wropalą. Teraz chwilowo jestem we Włoszech, a one ze mną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Kwiecień 10, 2011 fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rany gdzie te pieski trzymasz? Napisano Kwiecień 10, 2011 fajnie że mozesz zabrać ze sobą psiaki..u mnie cięzkawo z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brit Pinkey Napisano Kwiecień 10, 2011 ale fajny ;) uroczą ma mordkę.... a ja mam sznaucerka miniaturkę :) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasasasas Napisano Kwiecień 10, 2011 ale bydlak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulkaiulka Napisano Kwiecień 10, 2011 a jaka to rasa ten mały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulkaiulka Napisano Kwiecień 10, 2011 czy to mały boxer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach