Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznaniak84

PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość poznaniak84

Odwiedzam czasami a nawet częściej, 2-3 razy w tygodniu pewną firme, firma w której pracuje współpracuje w firmą w której pracuje ONA. Jak się widzimy rozmawiamy, zalotne i miłe spojrzenia, uśmiechamy się do siebie śmiejemy, pyta się o mnie co robie i w ogóle, są to takie płytkie rozmowy, na szybko, ale czarujące...patrzy się na mnie tak zachęcająco, jakby z zaciekawieniem, zainteresowaniem...odrazu zagaduje jak mnie widzi...nie wiem czy to można nazwać flirtem...ale chyba tak. Zaznacze, że jest atr.akcyjną kobietą a ja do przeciętnych również nie należę... zauważyłem że tylko do mnie tak się zachowuje, do innych obojętnie... czasami źle interpretuje zachowania kobiet i dlatego pytam się Was... Co to może oznaczać zachowanie tej dziewczyny w stosunku do mnie? Czy może jest zainteresowana znajomości ze mną? Co o tym myślicie? WYPOWIADAJCIE SIĘ...DAJCIE JAKIEŚ RADY

Gość poznaniak84
zaznaczam ze mam chlopaka i takie patrzenie mnie peszy

Gość poznaniak84
podszywie ty, prosze o powazne odp

Gość smutassvbv
Ale na co ty liczysz? ze ktos ci napisze tak podrywa cie, nie nie podrywa cie? (boże...)

Gość co wrózka jestem
a może jest tylko miła i czek ana Twój ruch co?

Gość poznaniak84
ehh oby bylo tak jak mowisz :( boje sie tylko ze dojdzie do sytuacji eye to eye i bede musial wyciagnac z gaci swojego małego milusińskiego :( mam nadizjee ze nie odstraszy jej jego wielkosc, jak wezmie lupe to mysle ze bedzie ok.

Gość gfgfdgdfgdfgdfgdfg
podnosze

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość dobrahistorianiejestezala
mnie to tez ciekawi i podnosze!

Gość jatezjestemwtakiejsytuacj
Hej, ja też jestem w takiej sytuacji! NIE WIEM CO ONA CZUJE I W OGÓLE... także podnosze temat! DZIEWCZYNY MÓWCIE COŚ

Z opisu wynika że wpadłeś jej w oko, widać lubi z Tobą rozmawiać. Zaproś ją na kawę, na taką zwykłą koleżeńską rozmowę. :)

Gość Łokieć
To proste jak rejestracja na kafe, że ona na Ciebie leci:)

Gość Gaertnerr
Leci na ciebie. Daj fotkę.

Gość ona jaaa
jestem dziewczyna i....jesli ja bym takl robila to pewnie dwalabym dyskretne znki ze mi sie podobasz. W koncu nie z kazdym sie flirtuje. Najprostszy spsoob to niby zartem zaproponowac jakies spotkanie umowic sie na kawe np.:)

Gość poznaniak84
a jakiej znaki byś dawała? jak mam interpretowac jej zachowanie? podobam jej się czy tylko jest miło i to wszystko? nawet nie wiem czt ma faceta..ehh

Gość Łokieć
no wiesz laski raczej nie nachalnie, zagadują uśmieszki i ten tego, a tak w ogóle to troche sie wstydzą jak na jakiegoś lecą

Gość poznaniak84
no właśnie i ona się tak ladnie i zalotnie do nie usmiecha, długo na mnie patrzy prosto w oczy

Gość Łokieć
no to co sie zastanawiasz człowieku, kuj żelazo puki gorące!:)

Gość Łokieć
spytaj się jej czy chciałaby żebyś jej uświetnił towarzystwo przy akompaniamencie kawy lub drinka:D

Gość poznaniak84
ale nie wiem czy dobrze odbieram jej sygnały wiesz... nawet nie wiem czy ma faceta... co bys powiedział do niej na moim miejscu? jakbys zagadal zebysmy sie spotkali itp itd

Gość poznaniak84
ale jak odmówi to poprostu bede spalony w tym miejscu i juz tam sie nie pojawie chyba... nie wiem czy dobrze interpretuje jej zachowanie, nie wiem czy ma faceta...

Gość ona jaaa
ciezko p[owiedziec jakie znaki, ale pracuje w sklepie i tez milam klienta ktory pychodzil do mnie i strasznie mnie oniesmielal zawsze. Ale byly usmiechy, spojrzenia cos w rodzaju flirtu, no i po jakis czsie zapytal o imię, ot tak o to co robie w wolnym czasie, co slycha itd... Co prawda taka sytuacja dosyc dluugo trwala ale chyba bylo warto bo od kilku miesiecy spotykamy sie;)

Gość ona jaaa
zawsze mozesz zapytac o to co robi w wolnym czsie i moze mialaby ochote wybra csie np.na kawe...ubierz to jakos ladwie w slowa. Jesli odmowi to masz jasna sytuacje, tylko nie uciekaj, nie pesz sie tylko obroc to jakos w zart. Moze odmowic z wielu powodow, ale moze sie tez zgodzic:) Ja na przuklad za pierwszym razem odmowilam bo bylam w zwiazku wiec zrozumiale, ale wyzlo tak ze po kilku miesiacach rozstalam sie z facetem i kiedy po raz kolejny apytal zgodzilam sie. Kawa czy pizza do niczego nie zobowiazuje:) odwagi, zebys nie zalowal pozniej:)

Gość poznaniak84
no ok, ale jak odmówiłaś to co jemu powiedziałaś? hm? i jak też sie zgodziłaś to co powiedziałaś? dałaś mu numer tekefonu czy sam poprosił o to?

Gość ona jaaa
z tym odmowieniem to bylo tak ze mialam faceta wtedy i on wlasciwie zapytal co robie w wolnym czasie a ja odpowiedzialam ze go niem, tzn, wolnego czasu i to bylo dla niego odpowiedzia. O telefon zapytal w sprawei wlasciwei innej sprawy nie zwiazanej ze spotkaniem, wiec tu sprawa byla latwiejsza pod tym wzgledem. Ale jesli ja zapytasz o to spotkanie, to smialo mozesz zapytac o tel. w celu np. dogadania szczegolow. Kobiety nie gryza, naprawde odwagi. Nawret jesli odmowi to nie bierz tego az tak do sibie, moze miec powody, ale przynajmniej sprobujesz:)

Gość poznaniak84
ehh łatwo powiedziec...zobacze co będzie bo ona się już tak fajnie rozkręca z rozmową i jest bardzie flirciarsko :) odrazu jak mnie widzi zagaduje...jak dobrze widze to tylko do mnie

Gość ona jaaa
wiem ze łatwo p[owiedziec ale mialam podobna sytuacje, nie wiesz co ta dziewczyna sobie mysli, a może ma ochote się z Tobą spotkac tylko tez nie wie jak sie do tego zabrac??;) i tak bedziecioe oboje sie domyslac i zadne nic nie zrobi?? bierz sprawy w swoje ręce:) i oczywiscie czekam tutaj na odpowiedz jak sie potoczylo dalej:)

Gość poznaniak84
hmmm zobaczymy jak się potoczy...musze ją troche podpuszczać, wypytać delikatnie