Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiii

Mata edukacyjna czy warto taka kupic?

Polecane posty

my z mężem kupiliśmy właśnie taką mate i jest rewelacyjna mały machał rączkami a dzieki lusterku chetniej podnosił główke leżąc na brzuchu! NAprawde polecam

Gość trooompala
u nas sie nie sprawdzila bo synek zaczal szybko raczkowac i znudzila mu sie

Gość mala miiii
Ta mata ma byc na prezent i wlasnie sie zastanawiam czy warto,czy beda zadowoleni z niej i po Waszych opiniach to teraz nie wiem.

Gość azezam
ja mam fishera ale ta druga kwadratowa z przykroscia stwierdzam ze malo sie przydala syn sie nia zaczal interesowac jak juz chodzil a teraz corka tez nie wykazala zainteresowania a ma 7 no prawie 8 miesiecy no ale kazde dzicko jest inne pamietam ze syn uwielbial karuzele w lozeczku a corka ma ja gleboko w powazaniu z kolei kolezanka corce kupila identyczna mate i jej corka do tej pory sie nia bawi a ma 2 lata moze zapytaj rodzicow co sprezentowac ?

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość a u nas mata sie bardzo
przydala. Mała mnustwo czasu na niej spedzila, potrafila sie pol godziny bez przerwy bawic, co raz jej tylko inne zabawki zawieszalam i dzieki temu moglam cos w domu zrobic, bo jak by dziecka nie bylo:)

Gość mala miiii
To wychodzi na to ze to nie zalezy jaka mata tylko jakie dziecko :) hehe No ten moj siostrzeniec lubi karuzele w lozeczku to i moze mata go zainteresuje.Dzieki za wypowiedzi

Gość rodzę w czerwcu 2011r.
a może zamiast maty kup leżaczek z przypinanym pałąkiem na zabawki? chyba, że już mają taki

Gość wedlug mnie ta mata co
podalas to malo ciekawa, malo zabawek, dziecko lezy w jednym miejscu. Poszukaj moze innej. My mamy z dwoma palakami, mała miedzy nimi sie turlala,bo z kazdej strony miala uczepione cos innego, no i wiecej miejsca pod tymi pałąkami miala, tak ze nawet na brzuszek mogla si eprzekrecac, bo na spodzie byl przyszyty taki kwiatek z szeleszczaca folia w srodku i ja strasznie interesowal, wiec duzo na brzuszku na tej macie lezala

Gość mala miiii
Maja lezaczek taki z bujaczkiem ze sie nakreca i on gra i sie sam buja,maja w sumie wszystko i jak pytalam to maty tylko im brakuje :) Zle kupowac prezenty komus kto w sumie ma juz wszystko.

Gość azezam
a pewnie ze zalezy od dziecka a nie od zabawki jesli brakuje im tylko maty to pewnie ze wez

Gość dokładnei to zależy od dziecka
właśnie przed chwil mąż do mnie mówił, że jego znajomego synek leży na tej macie nawet 3 h!!! szok! przynajmniej dla mnie, bo mój synek nudził się po 5 minutach, a myślałam, że kupiliśmy mu pełen wypas grającą super, najdroższą itp. bo te z Fisher Price Rain Forrest, ale te większą, kwadratową i co? nie przewidzi się tego jak dziecku się spodoba;) mojemu wszystko się nudziło w oka mgnieniu, huśtawka Fisher Price też - 2 minuty i już chciał schodzić;)

Gość mala miiii
A sluchajcie moze zamiast tej maty takie cos co? Bo tu dziecko moze sobie poskakac tez zabawkami sie pobawic itp. KUrde no mam dylemat w srode lece do Polski siostra w grudniu synka urodzila no i bede chrzesna i nie mam pomyslow na prezent :( Kasy siostra nie chce,wspominala wlasnie o macie,ale kurde juz naprawde sama nie wiem co lepsze.

Gość no jak dziecko ma juz
4 miesiace to taka mata za bardzo nie posluzy, bo jeszcze 102miesiace i juz bedzie chcialo siadac, wiec mata pojdzie w kąt, Moze lepiej kup cos co potem sie przyda. Moze jakas hustawke, albo krzeselko do karmienia

Gość azezam
nie wyswietla sie link

Gość azezam
moj syn ta kwadratowa zaczal sie bawic jak juz chodzil corka ma gdzies a ma 7,5 miesiecy a kiedys kupilam mu tez zajebista hustawke no ja tak myslalam bo syn nawet nie chcial w niej usiasc wiec sprzedalam kolezance i bardzo sie jej dziecko wybawilo dzieci sa rozne niektorym trzeba kombinowac zeby dogodzic a niektorym wystarczy szeleszczacy woreczek do zabawy

Gość no jak dziecko ma juz
mialo byc 1-2 miesiace. u nas uzywalismy wlasnie ja mala miala 2-5 miesiecy,wtedy najbardziej ja interesowala

Gość azezam
nie otwiera sie powiedz co to jest a zerkne w katalog wiesz co zebra jest dobra fakt ze baaaardzo na wyrost hehe ale wszystkie dzieci w okolo ja lubia

Gość azezam
no ale jak siostra chciala mate to moze poprostu kup mate?

Gość azezam
dobra wszedl link ciezki wybor to 2 bardziej wypasione ale osobiscie jestem za mata bo z doswiadczenia wiem ze w takich zabawkach dzieci robia sie leniwe na macie bedzie sie przewracala itd a tu tylko siedzi zero ruchu w sumie wisi

Gość mala miiii
Ten co teraz wyslalam to sie otwiera,to jest taki skoczek z zabawkami,wiem o jakiej zebrze mowisz tez ja wlasnie ogladalam,tylko to by bylo dla starszego dziecka.A jesli mata to jaka? mowicie ze okragla jest lepsza? Podpowiedzcie mi cos blagam bo ja to taka troche zielona jestem w tych zreczach wszystkich,jest tu tego tyle ze naprawde ciezko wybrac.

Gość azezam
wez ta kwadratowa z jednej strony jest zyrafa z 3 palaki wisi ptaszek malpka lusterko u gory 2 motylki swieci i gra na samej macie szeleszczace listki

Gość mala miiii
No tak wlasnie patrze na ta mate i mysle ze nie jest taka zla,dziecko na brzuszku tez moze lezec i jak stopkami dotyka to tam chyba tez cos jakies dzwieki wydaje? Bo z tym skoczkiem to chyba bym sie nie zabrala,on chyba jest za duzy musialabym dodatkowy bagaz oplacic cos mi sie wydaje

Gość azezam
kurcze tej akurat nie pamietam znam ta kwadratowa bo jeszcze sie nia moj syn czasem bawi :) ale ta druga ma moja kolezanka bardzo sobie zawsze chwalila i jej corka tez sie jeszcze nia bawi a tez ma 2 latka