Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sggara

KTÓRY Z TYCH KIERUNKÓW STUDIÓW WYBRAC?

Polecane posty

Gość sggara

Do wyboru z tych: -ekonomia -logistyka -zarządzanie spec. rachunkowosc -administracja -turystyka i rekreacja -psychologia.

Gość nie spinaj się
nic :o

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
turystyka i rekreacja(ale lipnie z pracą),ale nie idź na studia skoro nawet sama nie wiec co bys chciała studiować :O

Gość chem:-)....
Logistyka

Gość helllloouu@onet.pl
a chcesz studiować interesujący kierunek, czy przyszłościowy, który w przyszłości da ci zarobić?.

Gość kgkjkgjk
logistyka wydaje sie byc czyms konkretnym z tym ze nie wiem jaki rynek pracy. co do reeszty - psychologie tylko na dobrym uniwersku, ekonomia to samo. reszta kierunków podanych przez ciebie to moim zdaniem nieporozumienie

Gość sggara
chodzi mi o to, aby: -mogła miec pracę i nie byc skazana na bezrobocie jak np. po pedagogice - miec ciekawe zadania w pracy - aby w pracy mogło cos ode mnie zalezec

Gość to jest bez sensu
"mogła miec pracę i nie byc skazana na bezrobocie jak np. po pedagogice" a bierzesz pod uwagę psychologię, no nieźle :o🖐️

Gość mam pytań 100
A który z tych kierunków interesuje Ciebie najbardziej?

Gość sggara
podobno wiecej ludzi ma pracę po psychologii niż po pedagogice... chcociaz nie skupiam sie na tej psychologii... bardziej miedzy ekonomia, a logistyka..

Gość sggara
zainteresowań to ja mam hoho:) uwielbiam wszelkie zagadnienia związane właśnie z psychologią, trochę tez z chemią, dietetyką, ale nie zdawałam biologii, więc myślę,że pozostawię to w sferze moich zainteresowań, skoro z pracą krucho:) kiedyś baaaardzo chciałam być pielęgniarką, od zawsze mam takie ciągoty opiekuńcze, lubię pomagać innym, ale odpycha mnie sytuacja polskich pielegniarek, które sa niedoceniane.

Gość mam pytań 100
Bo ja to w ogóle od końca się zabieram za to studiowanie. Póki co uczę się w szkole policealnej na administracji, nie pracuję z powodów rodzinnych. W tym roku a mam już 22 lata planuję iść dopiero na studia. Pójdę na to co mnie interesuje, chociaż wiem, że z pracą będzie po tym ciężko. Trudno najwyżej będę w biedronce na kasie pracować :) Wybieram się na filologię polską lub na politologię --->zależy od tego na co się dostanę.

Gość mam pytań 100
A składasz na te wszystkie kierunki?

Gość sggara
nie, chciałabym wybrac 3 z nich i na 3 składać. A Ty?

Gość faaf
to jest bez sensu-- wyobraz sobie ze jestem po psychologii spolecznej i zarabiam 7-10 tys, a ty ile zarabiasz??? i jakie studia skonczylas??

Gość sggara
filologia polska, duzo czytania:) A kim bys chciała byc w przyszłości tzn jaka prace chciałabys miec?:)

Gość mam pytań 100
Składam na filologię polską i na politologię. Kilka miesięcy temu miałam jeszcze w planach filologię rosyjską (rosyjski od początku), jednak przestraszyłam się i zaczęłam się bać, że sobie nie poradzę. Trzy kierunki z tego co wymieniałaś na początku: -psychologia - bo piszesz, że interesujesz się tym kierunkiem -ekonomia - dość ciekawy wg mnie i chyba też zależy dużo od specjalizacji jakie są do wyboru -zarządzanie spec. rachunkowość - rachunkowość przydać się może zawsze.

Gość Dodam Nowy
ja chciałam wybrać przyszłościowy kierunek poszłam na SGH...rzucilam i poszłam na nieprzyszłosciowy ale jestem happy

Gość sggara
Na psychologię i tak nie mam szansy się dostać, to kierunek zbyt oblegany. Postawię na ekonomię, zarządzanie i logistykę:) Zobaczymy, na który się dostanę:) W sumie matmę też lubię:)

Gość sggara
Dodam nowy- a co studiowałas wczesniej, a co teraz?

Gość mam pytań 100
Jeśli chodzi o filologię polską to chcę wybrać edytorstwo jako specjalizację. Marzy mi się praca w wydawnictwie, bądź w przyszłości założę jakieś własne. Jeśli chodzi o politologię to nie mam sprecyzowanych planów. Jednak od zawsze interesowałam się politykę, więc dlatego składam na politologię również. Po obu tych kierunkach mogę być nauczycielką czy to polskiego czy wosu.

Gość sggara
Dobrze,że masz tak przemyślane.... Ja chyba nie znalazłam tak naprawde swojego powołania. Tak jak mówiłam, strasznie chciałam byc pielegniarka badz fizjoterapeutka, ale mam problemy z barkiem i kręgosłupem.