Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akunamatata.

Zaniedbana, leniwa i kiepska w łóżku oto typowa polska kobieta!

Polecane posty

Gość akunamatata.

Sondaż przeprowadzony wśród facetów z naszego kraju wykazał, że polskiej kobiecie daleko do ideału.... Dziennik „Metro postanowił sprawdzić, jakie zdanie na temat swoich partnek mają faceci z największych polskich miast. Wyniki sondażu przeprowadzonego przez gazetę pokazały niestety, że panowie mają kobietom wiele do zarzucenia. Najczęściej wymienianymi wadami były: -zaniedbywanie higieny osobistej, -brak wsparcia i bardzo słaby seks. Panowie narzekali również na brak zainteresowania ze strony partnerek, ich przepracowanie i ignorancję w kwestii prac domowych. Zdaniem facetów kobiety są też zdecydowanie za mało romantyczne, za dużo czasu spędzają w sklepach i za często narzucają swoje zdanie. ''szef Federacji na rzecz Mężczyzn i Planowania Rodziny: - Szkoda, że wiele facetów wciąż musi partnerki "prosić o pomoc" mówi - bo tak naprawdę nie o pomoc tu chodzi, tylko o współuczestnictwo i własną inicjatywę kobiet. Sondaż pokazuje smutną prawdę, jak bardzo facetom doskwiera brak tych elementów.''

Gość czuuuuuuuur
wiadomo, czego można się spodziewać po polskich szmatach?

Gość vezz
dodajmy, ze same mają bardzo duze wymagania wzgledem faceta i mamy komplet.

Gość proekozielona
Polskie szmaty? Jestes zalosny skoro twoim jedynym sposobem na spedzanie weekendu jest kobiece forum i wypisywanie takich tekstow, nocami pewnie placzesz w poduszke po recznym zaskokojeniu. Poza tym, zadna kobieta z Twojego otoczenia z pewnoscia nie wyobraza sobie cie tknac. Idz do psychoterapeuty.

Gość Gadacie na kobiety a sami
nie jestescie lepsi.Wiekoszosc to pustaki,hamy i nic wiecej

Gość proekozielona
poza tym zaden zrownowazony psychicznie mezczyzna, znajacy swa wartosc, zadbany, majacy udane zycie seksualne oraz inteligentny nie wyzywa kobiet od szmat na forum internetowym, nawet pewnie nie ma pojecia o takim miejscu i nie ma tez czasu na siedzenie przed kompem na babskim forum pozdrowiam wszyskich fajnych chlopakow majacych dystans do siebie i szacunek do siebie i innych tutaj tj. pewnie jakis ulamek procenta tych fajnych facetow polskich

Gość czuuuuuuuur
a tak poza tym zadna zrownowazona psychicznie kobieta, znajaca swa wartosc, zadbana, majaca udane zycie seksualne oraz inteligentna nie wyzywa facetów od chujów na forum internetowym, nawet pewnie nie ma pojecia o takim miejscu i nie ma tez czasu na siedzenie przed kompem na tak lamerskim forum

Gość czuuuuuuuur
prozielona czy jak ci tam to kocham, nieznasz mnie a juz powiedzialas jaki jestem polskie kobiety to szmaty, musisz sie z tym pogodzic

Gość proekozielona
ja nigdy nie wyzywalam facetow od chujow, takze odpusc sobie i to prawda, zadna szczesliwa i spelniona kobieta nie siedzi teraz na forum internetowym dla frustratów ja tu siedze, wiec pewnie nie jestem spelniona i szczesliwa do konca ale nie mam problemu zeby sie do tego przyznac bynajmiej coraz bardziej sie przekonuje ile nienawisci sie szerzy wsrod polskich facetow, jestescie po prostu na skraju ksenofobii w tym wypadku wobec kobiet, zal... Nas dziewczyn

Gość czuuuur
a to nasza wina, ze to wszystko przez was? ta nienawisc i frustracja nie wyniknela bez powodu... jak mam byc szczesliwy i dobrze o was myslec skoro cale zycie jestem raniony przez kobiety ? a zeby nie bylo, ze jestem jakis "pojebany i dlatego mnie kobiety ranią" to moi najblizsi - bracia , przyjaciele, znajomi.. kazdy ma tak samo, kazdy jest raniony przez kobiety co chwila albo slysze, ze go zdradzila, albo ze po prostu odeszla.. to jest po prostu masakra jakas i jak ja po takich doswiadczeniach moge miec o was dobre zdanie? no powiedz sama..

Gość proekozielona
wiesz to dziala w dwie strony, poczytaj wyznania dziewczyn ile z nich jest ranionych przez facetów, ale to nie powod zeby wyzywac od szmat cala plec, kiedys poznasz matke swoich dzieci i bedzie ci wstyd ze tak mowiles ile masz lat ? moze jestes jeszcze za mlody, zeby miec dystans, ponadto moze tez, wybierasz dziewczyny nieodpowiednie dla siebie, traktujesz je pozwaznie a one nawet nie maja o tym pojecia, ehh.. duzo by mowic faceci tez nie sa swieci i sam dobrze o tym wiesz, oburzaja sie ze kobieta chce madrego, oczytanego, zaradnego faceta a facet wybralby kobiete srednio ladna, glupia? Nie sadze.

Gość czuuuur
prosze przestan chrzanic, ze trafiam na nieodpowiednie albo tez, ze inne durne przyklady tak sie sklada ze moim miernikiem jest real a nie jakies glupie forum w realu jakos zadna moja kolezanka blizsza czy dalsza nie zostala rzucona przez faceta, tylko wlasnie na odwrót, one zazwyczaj rzucaly itp a dziewczyny z ktorymi ja sie zadawalem byly z przeroznych grup .. i zawsze final byl taki sam- dawaly nadzieje, bylo piekne a potem nagle "to nie to, przepraszam ale to koniec" ... w dupie to juz mam i przyklad z "matka moich dzieci" byl bledny z jednego prostgo powodu, ja nigdy nie bede mial kobiety na stale na powaznie bo zwyczajnie zadna tego nie jest w stanie mi dać a co dopiero zony

Gość czuuuur
a i pierwszej młodosci tez już nie jestem bym miał nie traktowac kobiet powaznie, raczej jestem na etapie ze wypadalo by juz sie powoli usamodzielniac praca-mieszkanie bla bla

Gość proekozielona
dziwne, bo ja znam dziewczyny, ktore sa rzucane przez facetow, nie ma reguly, moim zdaniem masz pewnie 22 lata i mowisz o dziewczynach z imprez w akademikach, wtedy to normalne ze sie bawia poza tym ja sama koncze kontakt z facetem, ktory robi mnie w balona i chce miec tylko fun lub niezobowiazujaca znajomosc bo mam potrzeby fizjologiczne, trzeba oddzielic ziarno od plewu, tobie radze to samo poza tym moze ty tez traktujesz dziewczyny bez szacunku, one czuja twoja frustracje, niechec i po prostu uciekaja, zastanow sie

Gość dajrektl
proezielona pierdolisz jak potłuczona

Gość proekozielona
pierdole? nie sadze ale ty wiesz swoje, bron swojego ksenofobicznego meskiego rodu

Gość dajciemispokojzhsłem
Czy ten artykuł nie był przypadkiem o wadach polskich męzczyzn? Odnosze wrazenie, ze celowo, dla prowokacji, zamieniłes/łas słowo "męzczyzna" na słowo "kobieta" i teraz bardzo sie cieszysz, czytajac odpowiedzi :)

Gość dajrektl
dajciemispokojzhsłem no co ty nie powiesz? :)