Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinkaaa

spozniona @

Polecane posty

Gość olinkaaa

dziewczyny pomozcie, staramy sie z mezem o dzidziusia od prawie roku, cykl ma 28 dni, ostatni okres mialam od 13 marca, z mezem kochalismy sie od 5 do 10 marca, a potem od 26 do 29 marca (tak sie akurat widzielismy), od tygodnia pobolewa mnie brzuch czasem lzej czasem mocniej, piersi tez pobolewaja, wczoraj zrobilam test, niestety wyszedl negatywny, czy mogl sie pomylic? czy to za wszybko na test? a moze poprostu nie bylo szans na zaplodnienie? co o tym mysliscie?? pomozcie

Gość olinkaaa
no i zapomnialam dodac ze w ostatnich dniach jestem przeziebiona, a pomim oiz dziisaj malo pije napokoj co chwila biegam siusiu...

Gość olinkaaa
jestem pomalu klebkiem nerwowo, tak bardzo chce byc w ciazy ze nie wiem czy sama nie wyszukuje sobie objawow ciazy ;)

Gość olinkaaa
ale jakie sa te faktycznie pierwsze objawy? od pon strasznie bolal mnie brzuch, czulam ze lada chwila dostane okres a jednak nie przyszedl, teraz mam wrazenie ze nie boli wcale, zadnych kluc, nic, tylko takie dziwne uczucie w podbrzuszu, ktore wlasnie nie wiem czy sobie nie wmoilam :)

Gość Może na początek
Miałam normalne objawy jakbym miała dostać okres. Tylko piersi bardziej mnie bolały. No i mój mąż zauważył że mam ciemniejsze brodawki. ja tego nie widziałam. No i fakt siku często biegalam. ale i to tłumaczyłam tym że więcej pije.

Gość olinkaaa
szkoda ze moj maz bedzie dopiero w sobote by cos stwierdzic :) poczekam jeszcze jutro na @, a jak nie przyjdzie to we wtorek kolejny tescik, tak boje sie ze wyjdzie negatywnie :/

Gość Może na początek
Najważniejsze to myśleć pozytywnie :)

Gość olinkaaa
no bardzo bym chciala myslec pozytywnie, ale zaczynam sobie myslec ze moze spoznia mi sie @ bo jestem przeziebiona...

Gość ddfsdf
myśle że test zrobiłaś zdecycowanie za wcześnie , ja zrobiłabym dopiero pojutrze myśle że miałas duże szanse na zapłodnienie zwłaszcza jeśli chodzi o dni od 26-29 dc polecam ci jeden z wielu kalkulatorów dni płodnych , kóre w regualrnych cyklach mogą być bardzo pomocne http://www.ciazowy.pl/kalkulator,dni-plodne.html

Gość ddfsdf
żeby link się otworzył musisz wykasować spacje

Mam IDENTYCZNIE JAK TY. OSTATNI OKRES 13.03, do dzisiaj nie ma @. Wczoraj test i jedna kreska :( ale czuje się jak na @ - brzuch mnie od czasu do czasu zamuli. Piersi nie bolą (ale mnie nigdy nie bolą)