Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnoscccc

do samotnych!

Polecane posty

Gość samotnoscccc

ile macie lat? bo ja mam 21 lat i czuje sie zle ze wciaz jestem sama.. do tego jeszcze docinki rodziny.. (kiedy slub bierzesz? i ble ble) masakra :(

Gość lj;ljfa;kjf;a
Ty głupia kur...wo...ja mam 27 lat i nikogo nie mam....sama widzisz su...ko.. że nie masz powodow narzekania....ale z takim podejsciem to na pewno w wieku 27 lat nikgo nie bedziesz miec.....Jak mnie takie idiotki irytują!!!!!

Gość Czlowiek_z_bliznami
@lj;ljfa;kjf;a spokojnie ;) Dlaczego nikogo nie masz?

Gość Czlowiek_z_bliznami
FTH z maja jesteś? Którego?

Gość Czlowiek_z_bliznami
No to FTH jestem w miarę równą dychę od Ciebie młodszy. Wszystko fajnie, ale dopóki się nie wyrwę z domu to o dziewczynie mogę zapomnieć :D

Gość lj;ljfa;kjf;a
bo mam fobie spoleczną

Gość Czlowiek_z_bliznami
Fobia społeczna? A może zespół DDA?

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ja muszę mieć lokummmm, już nie mogę się doczekać aż się całkowicie uniezależnię, wtedy to można będzie się zastanowić nad związkiem, teraz to dziecinada, w którą się nigdy nie bawiłem.

" Ty głupia kur...wo...ja mam 27 lat i nikogo nie mam....sama widzisz su...ko.. że nie masz powodow narzekania....ale z takim podejsciem to na pewno w wieku 27 lat nikgo nie bedziesz miec.....Jak mnie takie idiotki irytują!!!!! " Widać dlaczego nikogo nie masz :O Przestańcie szukać księcia na białym koniu to znajdziecie kogoś normalnego :) Miłość wcale nie wygląda tak jak w bajce. Można tak myśleć patrząc na profile dzieci 15letnich i ich "misiaczkUw" itd. Miłość jest piękna ale nie ma się co oszukiwać - nie jest jak z bajki. Raz są lepsze dni raz gorsze. I te "ideały" wcale nie są takie fajne.. ja nie chciałabym żeby mój facet był idealny. Każdy z nas ma wady. Każdy jest inny. I to sprawia,że jesteśmy wyjątkowi. Ja na swojego faceta nie zwracałam kiedyś nawet uwagi - on na mnie też zresztą. A teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego :) teraz on jest takim moim "prawie ideałem" ;) bo ideałów nie ma moim zdaniem.

A faceci są ponoć o 2 lata opóźnieni w rozwoju od kobiet więc poczekasz jeszcze dłużej aż będziesz miał 32 :P