Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra_Maria

Co sądzicie o takim imieniu???

Polecane posty

Gość Sandra_Maria

Amalia

Gość komnija
Mnie sie osobiscie nie podoba

Gość hmmm hmmmm hmmmmmhmmm
mnie sie nie podoba , kojarzy mi sie z Emalia . lub tez jakby ktos sie pomyli i z Ameli zrobil Amalie , blad literowy .Za duzo Amelek i Amalia i dziwnie brzmi . A w ogole to jest takie imie ?

Gość Sandra_Maria
Nie wiem czy jest, ale wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach możemy samemu wymyślac imiona, a nie brać z jakiegoś tam zamkniętego katalogu! Uważam, że tak powinno być.

Gość sterczyk
Amalia to jak sera, menika albo meja :) .....dla mnie jakby ktos zamienil przez przypadek literke:)

Gość Sandra_Maria
No bez przesady ;P

Gość ricco
AMALIA - pierwsze moje skojarzenia : kanalia, anomalia :] wybacz :P Nie podoba mi się

Gość szafrannka
Mnie nie przeszkadza to, ze to jakby istniejące imie, tylko ze zmieniona literą. Ta przykładowa Meja np. bardzo mi sie spodobała, dużo bardziej niż Maja. Menika też jest ok. Ale Amalia - no nie podoba mi się po prostu, jak to brzmi. Jakoś tak jak jakis sprzęt domowy mi się kojarzy albo środek czyszczący, a nie jak imię

Gość mamusialenki
a czy takie wymyslone imie jak AMALIA ... zarejestrują w urzedzie... ? Moja Kolezanka miala problem zeby zarejstetrowac corke z imieniem LUNA . Amalia wyjatkowo mi sie nie podoba... naprawde bardzo kiepsko... apeluje do rodzicow aby dajac imie dziecku mysleli o jego przyszlosci.. i to nie o tym czy bedac znanym prawnikiem czy politykiem moze miec na imie Jessika (przyklad taki) tylko pomyslec o tym czy dziecko z powodu swojego imienia nie bedzie mialo nieprzyjemnosci w szkole... wysmiewania ... czy innego typu zagrywek nastoloatkow.. pomyslcie czasem o tym a nie zaspokajajacie jakis swoich widzi mi sie... moją kolezanke ktora wkoncu dala corce na imie Luna szczerze skrytykowalam i to prosto w oczy... bo nawet nie chodzi o sam fakt imienia... Luna jeszcze nie jest az takie zle,... ale chodzi o to ,ze ona to imie tak bardzo chciala dac bo uwuelbia Harrego Potera i tam jest jakas postac Luna.. niewiem co nie czytalam ani nie ogladalam... tylko ze moim zdaniem to jest chore... Moja corka ma na imie Lena.. (tak wpisane w metrykę.) mimo ze w mojej rodzinie to imie istnieje jako LENKA. - pochodze z Czech...