Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosmutnadzis

Jak można deklarować,że się

Polecane posty

Gość bardzosmutnadzis

kogoś kocha i tak nagle przestać się odzywać?Czemu oni tak robią?Ja bym nie potrafiła ranić tak drugiej osoby zwłaszcza jego:(Skasowałam wszystkie kontakty,zdjęcia i nie odezwę się jako pierwsza.Wczoraj myślałam,że może coś mu się stało,miał wypadek bo różne głupie rzeczy potrafią przychodzić do głowy.Ale nie,nic mu nie jest.Nic nie zrobiłam,nie kłóciliśmy się a on tak nagle przestał o mnie myśleć.Dzisiaj w nocy sobie troszkę popłaczę i zapomnę...

Gość aduios amigossssss
baby takie same sa po h... zakladasz nastepny topik

Gość esfsfs
To sama się odezwij. Czemu on ma cięgle się odezwać? Co ty to jakaś święta krowa jesteś??

Gość bardzosmutnadzis
napisałam i co dostałam krótkiego sms na odczep się,że nic mu nie jest równie oborze mógł mi napisać odwal się ode mnie kobieto.Jak komuś zależy to się stara...

Gość esfsfs
No właśnie a ty się starasz???.

Gość bardzosmutnadzis
tak starałam się ale to musi wychodzić też od drugiej strony,ja się martwię czy nic mu nie jest a jemu jestem obojętna teraz to widzę:(

ludzie rzucają słowa na wiatr, nie lubię czczych deklaracji czy w relacjach damsko-męskich czy koleżeńskich :O

Gość bardzosmutnadzis
właśnie i to boli najbardziej

Gość kwintesencccja
faceci sa pojebani!!!!!!tchorze!czy oni nie moga wprost powiedziec co sie dzieje tylko milcza?????????!!!to takie dziecinne!!! prostackie. zero szacunku do drugiej osoby.... mnie tez to spotkalo i wiem jak to boli:(

Gość kwintesencccja
a moze on tak samo jak Ty chce sprawdzic czy Ci zalezy... powiedz mu z e chcesz wiedziec na czym stoiszi ze chyba jestes tego warta zeby znac prawde... moze o cos sie obrazil albo ktos mu cos nagadal na Ciebie... powiedz ze chcesz normalnie porozmawiac co sie dzieje...

Gość bardzosmutnadzis
kwintesencccja po co? wczoraj do niego napisałam i z łaską odpisał mi po całym dniu a właściwie to mnie zbył:(

Gość kwintesencccja
po to zebys wiedziala na czym stoisz. raz kozie smierc. a mozesz dowiedziec sie o co chodzi bo masz do tego prawo. napisz co czujesz, jak Cie traktuje. faceci sa slepi i nie widza swoich bledow. im trzeba wszystko po kolei tlumaczyc.

Gość kwintesencccja
to niech Ci powie ze to koniec. nie ma na tyle odwagi? o to go zapytaj.

Gość kwintesencccja
naprwde doprowadz sprawe do konca. na spokojnie, schowaj dume i dowiedz sie o co chodzi. masz do tego prawo.

Gość bardzosmutnadzis
Widzisz ja chce zachować resztki swojej godności,właściwie to już postanowiłam i zdania nie zmienię:( kocham go ale on mnie chyba nie a ja nie chce nikogo zmuszać i naciskać...to,że nie tęskni za mną jest dla mnie wystarczającym dowodem na to,że mu nie zależy na nas.

Gość kwintesencccja
a moze teskni.... ja tez tak myslalam jak moj milczal a pozniej sie przyznal ze to byly 2 najgorsze i najdluzsze tygodnie w jego zyciu... a milczal dlatego ze chcial mi pokazac jak bardzo go urazily moje slowa(jak sie poklocilysmy troche go wyzwalam...:( )

Gość bardzosmutnadzis
a odezwał się sam? widzisz między nami żadnej kłótni nie było,nie powiedział mu też niczego co mogło by go zaboleć.To są jego fanaberię tyle,że one mnie ranią bo nie rozumiem o co mu chodzi.Wydaje mi się,że moze ma mnie dosć i mu się odwidziało tak z dnia na dzień albo kogoś ma,wrócił do eks?sama nie wiem faceci są dziwni...

Gość kwintesencccja
to sie dowiedz i sie nie mecz... naprwde zrob to dla siebie... nic Cie sie nie stanie jak sie dowiesz o co mu chodzi i czemu milczy... tak latwo nie zapomnisz bo bedziesz miala wciaz nadzieje...

Gość kwintesencccja
nie odezwal sie pierwszy tylko ja... i mowil ze musi przemyslec pewne sprawy.... bardzo mnie bolalo jego zachowanie, myslalam ze to juz koniec... zerwalam z nim.. teraz on chce wrocic...

Gość bardzosmutnadzis
kwintesencccja kiedy zaczynasz się zastanawiać czy kogoś kochasz to przestałeś go kochać na zawsze:( dla mnie albo się coś czuję albo nie,takie dawanie sobie czasu to trochę ta jak czekać czy po drodze nie trafi się nic lepszego.Takie koło ratunkowe bo ma gdzie wrócić.Przepraszam ale nie chce Cię urazić.

Gość kwintesencccja
przykro mi ale nie moge sie z Toba zgodzic....gdy jest sie z kims dlugo (ja np. jestem 5 lat w zwiazku) pojawiaja sie chwile zwatpienia, sa czasami takie chwile ze chce sie to skonczyc.... ale dzieki nim przekonujemy sie ze tak naprawde nie potrafimy bez siebie zyc, ze naprawde sie kochamy... utwierdzamy sie w tym....

Gość prawiczek z warszawy
W kontaktach damsko męskich nigdy nie ma prosto.