Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipka77

Szukam księdza!!!! Powaznie

Polecane posty

Gość bluecafe
Lipka,może jednak napisz, co cię" gryzie".Może uda się ci w jakiś sposób pomóc,przecież świeccy ludzie też bywają kompetentni..:)

lipka- napisz do tego księdza na you tube... a poza tym- trochę wymyślasz bo jakbyś chciała pogadać z księdem 'na serio', to możesz iść do kościoła JAKIEGOKOLWIEK, skoro Twoi księza nie mają czasu na rozmowy... w co nie wierze, bo w każdej parafii księza mają dyżury w kancelarii :O

Gość Smutny Tulipanek
Lipka powaznie chcesz namiary na księdza? Moge Ci dac mam znajomego kiędza, który jest w porządku... Tylko że nie dla jaj...

Gość Lipka77
koloratka- nie wiem gdzie Ty mieszkasz i Ty nie wiesz gdzie ja, ale na serio ciezko sie z ksiedzem umówic na pogadanke!!!!! nie na spowiedż, na godzine jak im pasuje, jak na tablicy pisze ogłoszeniowej...na dodatek sznurek ludzi za tobą....uwierz mi, ciezko u nas.

Gość bluecafe
Koloratka, na you tube, no, ale wymyśliaś...

Gość Lipka77
Smutny-powazna sprawa, dla mnie poważna, bo pewnie dla miliona bezbożnych to bułka z masłem.....

Gość ksiądz Jerzy
a ładna jesteś?

ok;-) no ale na youtube... ten x, co piosenki śpiewa- można normalnie maila wysłac przeciez

Gość Lipka77
Ksiądz Jerzy- własnie nie :-D, dlatego księdza szukam idioto :-P

Gość Lipka77
I zgodze sie z tym, ze w dzisiejszych czasach cięzko o dobrego kapłana.... niestety, takie realia.

Gość nie wiem w czym masz problem
Potrzebujesz księdza, nie wnikam po co i dlaczego akurat księdza: idziesz do najbliższej kancelarii parafialnej, pukasz i informujesz, w czym rzecz. Chcesz porady duszpasterskiej. Ksiądz albo pomoże Ci sam albo wyśle do kolegi wyspecjalizowanego w danym problemie (w większej parafii) lub umówi Cię na inny termin.

Gość bluecafe
Lipka dawaj na forum te problemiki.Często, jak sie o czymś głośno zacznie mówić, to problem się rozwiazuje sam:)No, nie bądz taka tajemnicza

Gość Lipka77
Nie chciałam nikogo zdenerować.....ten ostatni post jakis nerwowy

Gość ksiądz Jerzy
jeśli nie jesteś ładna,to spadaj ,bo jestem wrażliwy na punkcie szpetnych bab,w dodatku wierzących,nie mów jeszcze,że ci z geby smierdzi!?

Gość bluecafe
niby mój??? Nie nerwowy, tylko nabrałam chęci,aby ci dopomóc w rozwiązaniu problemu:)To dawaj, to taka zachęta do działania:):)

Gość Lipka77
Blue- nie twoj ;-) ,tego wyzej....jak mam przekonac ze nie tak łatwo z ksiedzem sie umówić??????

Gość Smutny Tulipanek
Lipka znam kilku księży co mają profil na nk ale powiem szczerze,że boję sie że podam , potem ktos zrobi sobie jaja i bede miec klopoty...

Gość Lipka77
Na powaznie mam problem !!!!!!!!!!!!!!to nie zarty!!! to moze napisz do niego wczesniej czy w ogóle wyraża chęć zeby podac jego dane ?????

Gość bluecafe
Lipka zgadzam się z tym ,ze trudno może być się umówić.Ale druga sprawa,że trzeba trafić na tego właściwego, bo nie z każdym warto rozmawiać i nie z każdym się dogadasz.A od byle jakiej gadki- to lepsza już chyba nawet żadna gadka:(

Gość Smutny Tulipanek
aj maila lipka... nie tutaj. :)

Gość Smutny Tulipanek
podaj maila miało byc :)

Gość Lipka77
Blue- racja, to w zasadzie sprawa pierwszorzędna!!!!!! , mieszkam na wsi, buduje sie nowy cmentarz , nie ma czasu na wiernych..... dacie wiare że nawet w sprawie pogrzebu nie chciał przyjąc rodziny ????? bo nie pasowało...niedziela to była.....

Gość bluecafe
jakbyś jasniej mogła..

Gość Lipka77
lipka77@go2.pl

Gość Lipka77
Blue- no znaleźć księdza ,który zawsze i wszędzie wysłucha, ja nie mówie że że maja byc jak pizza na telefon, ale zeby chociaz zainteresowanie jakies było,jak nie masz koperty w ręce jesteś zbywany......tak jest u nas

Gość bluecafe
wiem, I w sumie masz rację,że bardzo czesto tak jest.Chociaz ja kilku fajnych w życiu spotkałam>A jednego nawet bardzo mądrego, wiele mi w życiu pomógł!.Ale niektórych, to z daleka omijam.To tak jak z innymi ludźmi, jedni są dla nas ok, a inni nie:(

Gość bluecafe
Lipko, piszesz,że znależc księdza, który zawsze i wszędzie wysłucha...to tak naprawdę znależć przyjaciela...To bardzo, bardzo dużo, wiesz!-bo każdy dobry dla nas człowiek- jest wielkim darem, a prawdziwy przyjaciel- jest darem nieocenionym:)