Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipka77

Szukam księdza!!!! Powaznie

Polecane posty

Gość Lipka77

Musze pogadac o pewnych sprawach, a w moim kręgu księża nie maja czasu na "pogadanke".....:-O

Gość Lipka77
Pogadać, spowiadac sie moge wszedzie i zawsze, a moich problemów nie da sie wyszeptać do tej małej kratki...;-)

Gość a w czym Ci ksiądz pomoże?
w większości to spaczeni faceci, gówno wiedzący o prawdziwym życiu :o

Nie wszyscy są 'spaczonymi facetami'. Znam ksiezy, ktorzy sa naprawde spoko i potrafia pomoc :) (wiem to z autopsji)

Gość Lipka77
Nie no, zyciowo se radzę, mam problem jeden taki, (ale nie na forum o nim ) , i chciałam zapytac o stosunek księzy do tego problemu ;-)

LICENCJA:) no to wyszeptaj do wirtualnej ale ksiedzem nie jestem Wysłuchamy i rozgrzeszymy:)

Gość Tylko kalędarzyk !!!
Słucham cię .W czy problem ?

Gość a w czym Ci ksiądz pomoże?
wiem, może i generalizuję. W swoim życiu trafiłam w dzieciństwie na księdza - pedofila, a w dorosłym na porąbanego zboka...Jestem wierząca, ale do spowiedzi już nie pójdę, nie do księdza. Co najwyżej do kościoła i sama, przed Bogiem.

rozgrzeszymy - nie rogrzeszymy :) tylko Bóg ma moc odpuszczać i wybaczać grzechy ,ale czasmi człowiek potrzebuje powiedzieć o swoich bolączkach na głos - też moze pomóc :) zapraszamy - słuchamy :D

Gość Lipka77
W dzieciństwie tez byłam molestowana przez księdza, ale zmarł jakis czas temu i trauma przeszła, i to jedyna osoba po której śmierci, bardzo mi ulżyło..... Ale nie o tym chciałam pisac, mam problem, chce pogadac z księdzem...dajcie namiary na Nk albo coś, jak kto ma w znajomych,prosze...

Gość dfgdfgfg
ja mam w kregu ksiedza ale neistety nie moge z nim pogadac poniewaz..............

Gość ghjklll;
mi ksiadz sluzyl czym innym

Gość Lipka77
Marika- dzieki za chec pomocy ;-), ale wiem jak to wszystko na forum publicznym wygląda, zrozum mnie, nie chce głupich komentarzy czytać, kurde mam problem,może nie w kategoriach "życia lub smierci " ale z racji tego ze jestem katoliczką chce z ksiedzem...nie ma??? ok ,przezyje ;-)

Gość Lipka77
Wiem ze cięzko na forum, ale miałam nadzieje ze ktos w rodzinie, w zanjomych, a moze sam ksiądz tu czyta czasem :-)

Gość bluecafe
może lepiej poszukaj na jakimś portalu katolickim, jeśli to ma być na poważnie, a nie tutaj.Tu raczej znajdziesz same podszywy, nie sądzisz?

Gość idź na jakieś religijne
katolickie forum - nie pamiętam adresów, ale łatwo znaleźć w googlach. Co prawda tam też można spotkać głupie komentarze dzieciaków, które tam się udzielają, ale są tez takie z księżmi.

Więc musisz czekać. Może bez skrepowania pisz.Nie bój się słów krytyki takie zawsze się znajdą. A może faktycznie ktoś pomoże.

Gość Lipka77
blucafe- nawet gdyby jakis "ksiądz" sie odezwał to na pewno bym nie pisała z nim tutaj ;-),chodziło mi raczej o linka do NK na przykład.z profilem osoby. Na katolickim pisałam, ale nikt sie na razie nie odezwał....

Gość turbowiec
Ja znam kilku co mają NK, na czacie na katolik.pl też bywają

Gość po co ci zbok
po co ci rozmowa z czarnym,pazernym na kasę zboczeńcem,masz problem idx do psychologa albo do psychiatry

Gość Lipka77
Turbowiec- znam piosnkę tą ;-) , na Oazie śpiewałam ,piekna.

Gość Lipka77
U psychiatry byłam, u psychologa też, (w innej sprawie) , debile jakich mało, głupsi ode mnie :-D, częstowali fajką...bez sensu

Gość turbowiec
Lipka, to idź do tego gdzie byłaś w Oazie, chyba że to już nierealne

Gość Lipka77
Nierealne, miałam 14 lat ,teraz 34 :-O, wtedy były inne czasy.....nie ma tych księzy już...