Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasdfdsafdas

czy was to nie rusza że ludzie za granicą nienawidzą Polaków?

Polecane posty

Gość fasdfdsafdas

The Guardian zamieścił serię artykułów o Polsce na swoich stronach internetowych. Wiecie co można się dowiedzieć z komentarzy? - że Polacy mają się zabierać z Wysp - że Polacy to antysemici i współpracowali z Hitlerem itp liczba głosów "na tak" przy każdym takim komentarzu pokazuje jak wielu obcokrajowców tak uważa

Szczerze? Mam to w dupie. Nie wiesz kto te komentarze na tak zamieszcza. Chodziłam kiedyś na kurs niderlandzkiego, najwięcej obiekcji w stosunku do Polaków miał pewien murzyn, bo jak to stwierdził "w UK przez Polaków nie opłaca się pracować". Tak ponoć stwierdził jego przyjaciel murzyn, który wraz z całą rodziną osiadł na angielskim socjalu. Na socjalu, bo pracować się nie opłaca, a socjal wyrabiają m.in. znienawidzeni Polacy. Kolejny był jakiś Marokańczyk ze swoimi wątami. Zawsze najbardziej marudzą nieudacznicy. Mieszkam w Belgii, tutaj tak po Polakach nie jadą, przynajmniej Belgowie, a to dlatego, że pracujemy. Najbardziej niezadowoleni są ci, którzy przyjechali z nastawieniem na wyciągnięcie łatwej kasy i kiedy zaczynają się porównania, wychodzi na ich niekorzyść :p

Dokladnie tak, ja też mieszkam za granicą pracuje tu, uczę się, codziennie mam kontakt z ludźmi różnej narodowości i nikt na mnie krzywo nie patrzy ani nie gardzi mną ze względu na narodowość, nigdy tego nie odczulam. Jeżeli już to bardziej ich wkurzają tutaj turcy którzy siedzą na socjalu i wręcz produkują dzieciaki aby dostać więcej kasy a potem się wożą drogimi autami, bo oczywiście żona nie ma nic do gadania u nich to mężczyzna kase bierze calą dla siebie :o Muszę z przykrością stwierdzić, że to wlaśnie Polacy są malo tolerancyjni dla obcokrajowców, niektórzy są za bardzo zawistni. Często też się czepiają rodaków zza granicy ale wydaje mi się że to tylko zazdrość takimi ludźmi kieruje. Tak samo jak tymi murzynami i marokańczykami o których napisala osoba powyżej :)

Gość jkdka
czy polacy lubia polakow?

Gość jestem na tyle normalna
ze sprawiedliwe osady mnie nie ruszają :p :o w przeciwienstwie do ciebie zaklamana autorko

Gość jkdka
ptasiek a niemcy tez nam niech oddadza

Gość rusofil
a Ruscy nam podobno mają oddać Lwów i Kijów! lwów całą klatkę, a kijów ile wlezie

Gość lkjhghcj
Bo to prawda. Polacy to antyesmici, nie wszyscy, ale takich opinii jak w Polsce nie uslyszy sie w cywilizowanym kraju. Poza tym Polacy nienawidza wszystkich, nawet siebie nawzajem. Nie dziwi mnie, ze ludzie nie lubia Polakow, ani nie czuje sie tym obrazona, bo ja tez nas jako nacji nie lubie. Na szczescie nie mieszkam w PL

Gość lkjhghcj
I masz watpliwosci co do tego, ze Polacy wspolpracowali z Hitlerem :) poczytaj sobie komentarze o Zydach na tym forum, to ci moze naswietlic sprawe

Gość grrrrrrr......
No takjak orzypuszczalam..... po raz kolejny dla kogos "za granica" oznacza tylko i wylacznie UK :O....

Gość to teraz ja ale z innej beczki
A mnie juz wkurza ta dobroc i mydlenie oczu za granica :/ Moj angielski jest kiepski a "oni" non stop wciskaja mi kit, ze jest okay :-O. Podczas pisania eseju z anglika zrobilam tyle bledow gramatycznych, ze wlos mi stanal na glowie. Oczywiscie przeszlam na wyzszy poziom i kurwica mnie bierze 😠 Caly czas slysze tylko, ze mam sie nie denerwowac bo wszystko jest dobrze :( Ludzie w kraju w którym mieszkam (NIE UK!!!!!!!!!!!) sa az za bardzo dobrzy, cierpliwi i uprzejmi 😠. Teskno mi do mojej Ojczyzny w ktorej jest pelno wrogosci, nienawisci i obludy ;)