Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WerTAade

wczoraj spotkałem się z dziewczyną z neta...

Polecane posty

Gość Feniks z popiołu
dajrektl - i nawzajem, a żal możesz zachować dla siebie. Dla mnie facet, który żali się na forum publicznym, obgaduje jakąś laskę jest nic nie wart. Możesz sobie pisać, co chcesz, mnie nie obrazisz. Tyle wiemy o sobie , ile nas sprawdzono w realu, a wirtualnie to mozesz opluć lub pocałować monitor:)

Gość WerdaTE
hahhahahaha rozjebala mnie jedna szmata z tego topicu :D:D a mianowicie "liczyles na szybki sex a nic nie wyszlo" ahhaha dziewczyno... jakbym chcial to bym ją tego samego dnia poruchal bo laska ewidentnie oszalała na moim pkt.. ale niestety ja z paszczurami nie gadam, wiec osrywam was i ją kurwa, zal mi was, jebane brzydule

Gość proekozielona
o widze ze pan doktor z UJ, dajrektl, zaczal obrazasz tez inne panie na forum...

Gość dziewczyno nie jestes lepsza
Feniks z popiołu dajrektl - i nawzajem, a żal możesz zachować dla siebie. Dla mnie facet, który żali się na forum publicznym, obgaduje jakąś laskę jest nic nie wart. Tak samo jak kobieta co zali sie na faceta na forum ze ja olal

Gość wlasnie pot o
taaka taaak, chcialbys poczuć mooj smak, wszedzie dotknąąć potem po prostu w dupe kopnąąąć, nie nie... tego az tak trudno nie mowi sie!! tonie amatorski uklad kolacje za sniadaniem to cos dla konesera a ja jestem glownym daniem

Gość dajrektl
widze zielona ze zyc juz nie mozesz beze mnie generalnie to laski z tego topicu jak i forum to tanie scerwa , glupie brzydkie i hipokrytki w podobnym przypadku laska by po prostu skrzywdzila faceta a ten po prostu osral nie robiac nadzieji i sie zachowaj ok wg mnie

Gość kuzwa ile ma byc randek przed
facet dobrze zrobiles. Nie pasi to nie pasi. teraz tylko powoli sie wycofaj. napisz ze nie masz czasu. bedzie dobrze. kobiety na tym forum to zwykle hipokrytki. same sie z facetow nabijaja ale jak ktoras sie nie podoba top wielki wrzask i wyzywanie.

Gość Feniks z popiołu
No to uwazaj autorze topiku, zebyś się nie zesrał w realu, bo smród bedzie tylko twój. Po drugiej stronie monitora nie bedzie czuć. A miłość jest jak sraczka, zawsze napada znienacka i być może w innym paszczurze się zakochasz, czego ci szczerze życzę:P

Gość proekozielona
no tak, jestem masochistka i tesknie za toba cala soba, cialem i dusza i skad ta agresja? scierwa, szmaty? cos ostanio nie poszlo ze slicznotka w realu? no przeciez ze scierwem nie poszedlbys na randke, ona teraz juz tez jest szmata?? tak?? no powiedz....biedactwo.... musisz poobrazac anonimowo kobiety w internecie, zal....

Gość Nie ma to jak was poczytać :D
Brawo, Feniks :)

Gość toż to jakieś marne prowo
Był podobny top tylko w tamtym facet narzekał że kobieta była gruba i wyzywał ją od kaszalota. Styl ten sam i chamskie teksty

Gość Nie ma to jak was poczytać :D
Hmm, a nie przyszło ci do głowy, że hasło "nie jesteś w moim typie" brzmi nieco lepiej niż "jebany paszczur że bym mu konia na mordę nie zwalił, sram na nią"? :] Ależ ludzie bywają tępi, jezu... O_O Aż się wierzyć nie chce.

Gość taka sobieeee
bo to tak jest :classic_cool: piszecie ze sobą o tym i owym a jak zapytac jak wygląda to w necie wszystkie laski ok 175 cm i waga 55 kg poprostu cud no faceci tez niczego sobie bo przeciez trudno sie przyznac do prawdy jak sie ma chętkę na nią /niego. przeglądacie na oczy dopiero jak jest spotkanie " miałem nadzieje ze fajna laska" :classic_cool:fajna laska to w realu ma faceta i robi jaja z was na necie pozdro

Gość marne prowo a glupie
hipokrytki i tak lyknely

Gość marcin84w
autorze doskonale Cie rozumiem.tez nieraz spotkalem paszteta na necie.Staralem sie jak najszybciej zbiec.

Gość wazne ze
mieliscie wspolne tematy przez 2 lata no trudno nie jest ladna ale pewnie ma dobry charakter ... a to nie moze ci zastapic urody...

Gość pozdrowienia dla autora tematu
widac ze gosc ma jaja

Gość bidulki z was bo
musieliście przed brzydkimi pannami zwiewać:D Trauma i koszmary do końca życia:D

Gość marcin84w
niewazne są tematy,niechby byly nawet najciekawsze to trzeba zmykac jak smok wawelski w okolicy

Gość taka sobieeee
marcin84w dobre uśmiałam sie :classic_cool:

Gość wazne ze
mozna wyjasnic nie gniewaj sie ...nie jestes w moim typie wole blond , rude lub czarne

Gość jem batoniki danone
nie ma rady najwazniejszy jest wyglad i zarowno dla facetow jak i kobiet jesli kobieta jest paszczurem to facet nie chce z nia gadac i odwrtonie TYM BARDZIEJ wiec jebane hipokrytki zamknac mordy

Gość a ty z czego zyjesz
dobra metoda to przestac sie odzywac . powinna zrozumiec. a jak nie to jej powiedz ez jednak nie pasujecie razem i tyle.

Gość wazne ze
facet moze byc brzydszy , gorzej z dziewczyna jak jest brzydka

Gość segere
mialem podobna akcje pare razy, tylko ja odrazu wprost w twarz mowie "sluchaj jestes brzydka, wiec wiecej sie nie spotkamy"

Gość wazne ze
to musi byc straszne dla osoby , ktora uslyszy takie slowa od chlopaka ,ktory jej sie podoba... moze jej sie to przypominac cale zycie

Gość a ty z czego zyjesz
segere i co na to laski, bo mi sie tez tak trafilo i glupio bylo tak z grubej rury nadac

Gość rwrwe
chuj wam wszystkim w dupe a autor ma u mnie skrzynke vódy !

Gość Feniks z popiołu
Tylko realna znajomość od początku znajomości ma szanse. Przez net, to możesz sobie jeden z drugim tylko wiadomości poczytać albo inną atrakcję znaleźć. Uważajcie dziewczyny i nie zaczynajcie bliższych znajomości przez neta. W necie prawdziwych mężczyzn już nie ma, tylko jacyś sflustrowani faceci szukający marzeń z dzieciństwa:)