Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Chciałbym wrócic do byłej....

Polecane posty

Chciałbym wrócić do byłej. Jest dla mnie wszystkim.

Gość do swojej maddzi???????
powiedz, ile macie lat, może jeszcz ewróci?

Gość kobieta twojego życia
rozumiemy jest tu temat o seksie z byłymi poczytaj

Gość kwintesencccja
to zrob wszysto zeby zapragnela z Toba byc... rozkochaj ja w sobie na nowo... zapros na kolacje, na spacer, cokolwiek... zrob COS a nie siedz na kafe

Gość alejekuku
Nawiąż z nią kontakt i postaraj się byc dobrym facetem. reszta może pójdzie jak z płatka. Czemu się rozstaliście i jak dawno temu? Bo może ona już kogoś ma i twój czas minął. masz z nią jakiś kontakt na co dzień? jesteście z tego samego miasta?

Gość kobieta twojego życia
poieram dobry pomysł

Tak jesteśmy z tego samego miasta i mamy kontakt. Nawet jej pomagam bo miała problemy. Nie ma nikogo. Trzymam dystans, choć proponowałem spotkanie w ten weekend jednak jej synek jest przeziębiony. Może powinienem jej powiedzieć jak bardzo mi na Niej zależy. Bo może myśli że chcę ją zabierać na wycieczki i nic pozatym a boi się chyba tego żeby znowu jej syn się do mnie nie przyzwyczaił tak jak to było wczesniej.

W szoku jestem że ktoś pamięta jak moja była ma na imię:) Nawet jak ją kiedyś zaprosiłem do siebie to mi napisała iże dziękuje za zaproszenie ale boi się że jej Mały znów będzie o mnie pytał bo jak przejeżdza koło mojego bloku to Mały o mnie pyta, i powiedziała że dziękuje i skorzysta... nie wiem jak to rozumieć.

Gość alejekuku
Jesli masz kontakt z nią, wiesz, że nikogo nie ma, to droga prawie prosta. nie przyspieszaj niczego, ale daj jej do zrozumienia, że myślisz o niej, tęsknisz itp. Możesz pisać meile, smsy itp. Bądź taktowny i daj jej czas na rozwagę.Życzę powodzenia!

Pozatym nie ukrywam że jej były mąż w tym wszystkim namieszał.

Gość grimpserka
"skorzysta", nie wiesz co to znaczy? hihi

Dzięki. Myślę że robię to bardzo delikatnie, nie narzucam się i co jakiś czas wysyłam smsa czy czegoś potrzebuje. Ostatnio pomogłem jej w dużym problemie i napisała mi ze dziękuje i że zrobiłem dla Nie coś bardzo dobrego.

Gość dlaczego????????????
komplikujesz sobie życie? dlaczego wolisz rozwódkę od wolnej kobiety?

Bo jest fantastyczną Kobietą. Ja jestem kawaler, mam własne mieszkanie, samochód, zarabiam nie najgorzej, a Ona ma dziecko i byłego męża, który miesza a jednak oddałbym wszystko aby być z Nią i z jej małym.

Ja na to nie patrzę w ten sposób. Dla mnie liczy się to co ma w sercu!

mimo wszystko nie rozumiem takich mężczyzn. mąż miesza, a ty chcesz się w to pakować? dlaczego nie potrafisz stworzyć związku z kimś, kto nie ma takich problemów?

Gość alejekuku
Jesli Ci zależy na tej kobiecie, to staraj się! czasami kobieta po przejściach jest lepsza od "ciężkiej" panienki. Zaproś ją gdzieś i okazuj uczucie, delikatnie ale ciągle. Trzymaj się i szczęścia zyczę w dążeniu do celu.

a co ma w sercu kobieta zraniona przez swojego męża?

ja nie pisałem że nie potrafię. Po prostu ta Kobieta jest cudowna, a nie odpuszczę tylko dlatego że jest trudniej. Jeśli tylko będzie chciała ze mną być będę szczęsliwy.

Ma radość w oczach i żar w sercu. Jest dobrą osobą po prostu. Chciałbym aby była Matką mojego dziecka. Jest taka o jakiej marzyłem. Co jeszcze chcesz usłyszeć???

Gość alejekuku
Do dlaczego- co ma w sercu? zapewne miłość, ktorą chce obdarzyć kogoś, kto jej nie rani tak jak mąż. Poza tym ma wiele więcej do zaoferowania w każdej sferze życia- jest doświadczona życiowo i do wielu spraw podchodzi z dystansem i rozwagą.

to życzę powodzenia. dla mnie takie związki sa skazane na porażki bo kobiety potrzebują kogoś w zastępstwie, ale kiedy juz dojrzeją, kiedy utwierdzą się w przekonaniu, że ten ktoś się o nie stara, często robią w tył zwrot i wracają do męża. co wtedy zrobisz?

ajejku, ty jesteś taką kobietą, reklamujesz się?

Gość "www"
takich facetów jak Ty-ze świeczką szukać...życzę powodzenia,bo widzę,ze naprawdę Ci zależy na niej i co najlepsze pamiętasz o dzieciątku-wiedz,ze dla kobiety dziecko jest najwazniejsze i postaraj sie aby wiedziała,ze i dla Ciebie ono coś znaczy-a z czasem pokochasz je jak własne...ale jeżeli nie czujesz się na siłach zaakceptować małego-daruj sobie...szkoda mieszać im w życiu

Nie wróci bo sa po rozwodzi i nawet nazwisko zmieniła.

Gość a ja za Chiny nie rozumiem
tytułu topicku :O

Ja pokochałbym je jak swoje to kwestia czasu. Tylko że Ona trzyma jakiś dystans, choć ja w sumie też. Co według Was mógłbym Jej napisać co wskazywaloby że są dla mnie najważniejsi a jednak żeby nie narzucało...

Gość każda inna
usmiechaj sie do niej. To niweluje dystans. I do dziecka jej się uśmiechaj:)

Ostatnio napisałem Jej że taka Kobieta to marzenie każdego faceta... Myślicie że odebrała to że jest moim marzeniem czy że każdy facet inny chciałby z Nią być... ja Wy byście odebrały te słowa.

Gość a ja za Chiny nie rozumiem
napisać możesz, co ci ślina na język przyniesie, jednak tylko czyny sie licza. wyjaśnij tytuł bo nie kumam o co kamann?