Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Chciałbym wrócic do byłej....

Polecane posty

Gość a ja za Chiny nie rozumiem
napisałeś, że "każdego", ale nie twoje to marzenie. do kobiet pisze sie bezpośrednio, a nie stwarza jeszcze większy dystans pisząc rażące , wyświechtane slogany

Może powinienem napisać chciałbym być z moją Byłą. Co do czynów to pomagam Jej.

Hmmm...chciałem Jej pokazać że jest dla mnie kimś wyjątkowym a zarazem nie narzucając się. Myślałem że odbierze to że ja uważam że jest najpiękniejsza. Dzięki za radę.

Czy to co piszesz oznacza, że ona była twoją żoną? nie rozumiem dalej

Gość każda inna
chiny mają racje.. bezpośrednio..trza

Jeżeli uważasz, tak jak piszesz, to napisz jej tak jak piszesz. Do kobiet trafiają proste słowa, a nie zakamuflowane komunikaty, które trzeba rozwiązywać

Gość kwintesencccja
moze zapros ja na romantyczna kolacje? albo na kawe? mow jej mile rzeczy komplementy... ze jest piekna, ze ladnie dzis wyglada...itp.

To była moja dziewczyna. A co Ty chciałabyś usłyszeć od faceta?

Gość kwintesencccja
a jeszcze lepiej by bylo gdybys powiedzial jej ile ona dla Ciebie znaczy, ze nadal ja kochasz i chcialbys sprobowac od nowa...

Ostatnio jak się z Nią spotkałem to powiedziałem że pięknie wygląda i powiedziała że Ty też i jeszcze chwilę pogadaliśmy i musiała wrócić do pracy bo tam ją spotkałem.

Właśnie tak prosto z mostu się boję......żeby poczuła się od razu przytłoczona...chciałbym jej mówić stopniowo rzeczy które przekonają ją o tym ze jest dla mnie najważniejsza ale żeby nie tak od razu.

Gość &;www&;
zaproś ją i dzieciaczka na super dzień-wspólny obiad i jakaś zabawa dla małego...na której Wy też skorzystacie świetnie się bawiąc i zbliżając do siebie...wieczorem powiedz co czujesz...wszystko co tu piszesz...o niej i małym...i czekaj

Gość chinota
"Chciałbym aby była Matką mojego dziecka. Jest taka o jakiej marzyłem. " To dlaczego JEJ tego nie powiesz zamiast nam? traktujesz ją jak przyjaciel to ona ciebie tak samo.

Gość jestemzmiasta
wiesz co kolego gromkie brawa dla ciebie za taką postawe.nie kazdy w tych czasach tak podchodzi patrzy co kto ma w sercu jaki jest a nie ze miał meza. widac patrzysz sercem i chwala ci za to;]

No a jak można patrzeć inaczej. Uroda przemija i kiedyś trzeba będzie mieć ochotę przytulić sie nie tylko za to że ktoś był piękny, uroda przemija a charakter zostaje.

Dzięki wszystkim, uciekam spać. Jutro do pracy:)

Czy ta twoja dziewczyna, wyszła za mąz i teraz się rozwiodła? Ja bym chciała usłyszeć, że facet chce być ze mną, nie dlatego, że jestem wyjątkowa, ale dlatego,że darzy mnie autentycznym uczuciem, które mu z wiekiem nie minie. Takiej pewności nigdy jednak nie ma.Chciałabym, żeby ten facet czynami wiecej mówił niż słowami, żeby był zdecydowany, żebym nie musiała wstydzić się kiedyś za niego i cierpieć bo mnie zawiedzie bo obieca mi coś czego nigdy nie spełni. I chciałabym przezyć z tym facetem wiele lat i rozumieć go tak jak on mnie bo uważam, że najważniejsze jest porozumienie.Chciałabym żeby ten facet mnie nie ograniczał, żebym mogła poświęcać się swojemu hobby, abym mogla być przy nim swobodna i on przy mnie, żeby nie było cichych dni,tylko dlatego, że on czegoś nie zrozumiał, albo dlatego, ze ja czegoś nie zrozumiałam..

Gość jestemzmiasta
naprawde jestes szlachetny pozdrawiam;]

Gość spokojna bardzo
i jak tam lowelas twoje starania?