Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddcdrefve

chciałabym być bardzo chuda

Polecane posty

Gość ddcdrefve

prawie jak anorektyczki wtedy byłabym szczęśliwa i pewna siebie

Gość każda inna
chudosc niekazdemu pasuje..zalezy to od rostawu kosci jak rubik..chuda i ohydna a moja kuzynka chuda, ale ciało ma. A nogi ma takie szczuplutkie ale zgrabne i ciało jest. Nosi rozmiar 34 ubran. ale piersi ma C, pasują jej nie rzucaja sie w oczy bo dziewczyna ma wąskie plecy. a nie kobieta 38/40 plecy szerokie, miednica a chuda jak szkapa..jak rubik np ohyda..taki szkieletor

Gość ddcdrefve
często tak robię, że w ciągu tygodnia prawie nic nie jem, chudnę 3kg, a jak nadchodzi weekend obżeram się i tyje z powrotem nie mam już siły

Gość chinota
masz zaburzenia odżywiania, to jest choroba na tle nerwowym... trzeba leczyć psychikę

Gość ddcdrefve
nie mam, po prostu chciałabym trochę schudnąć rozwaliłam sobie metabolizm i dlatego jest mi strasznie ciężko :(

Gość ddcdrefve
jeszcze pół roku temu moja waga była bliska takiej, o jakiej marzę i teraz już sama nie wiem co mam zrobić, jakie diety stosowac, nie chcę zniszczyć organizmu myśląłam o tym by zrobić jakąś dłuższą głodówkę np 20 dni, a potem powoli nauczyć się normalnie jesć

Gość ddcdrefve
hah, mam taki zamiar

Gość Majjkka
Jedz 5 mniejszych posiłków i wybierz się codziennie na długi spacer. Na pewno si ę nie głódź to przynosi odwrotny efekt- Twój organizm dostaje sygnał, że nie jesz i magazynuje sobie tłuszczyk na potem ____________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu