Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda czy fałsz?

Kryptoreklamy

Polecane posty

Gość gość
To źle że nie opisujesz. Bierz przykład z zmasakrowanego.

Gość gość
Jak szukacie sprawdzonych gabinetów kosmetycznych, kosmetologów i zabiegów z medycyny estetycznej to polecam wejść na stronę www.dobrakosmetyczka.pl. Są tam tylko sprawdzone opinie, a komentarz można napisać tylko raz. Polecam.

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f18/nieudane-operacje-nosa-p_5851466/59 Tutaj dowód na to że jakaś idiotka naganiacz atakuje innych pacjentów, wmawia że pisze jedna osoba i stek innych bzdur. Sama robi w ten sposób antyreklamę tego całego Krawczyńskiego. zupełnie niepotrzebnie, robi tylko Antyreklamę tego lekarza. Nie może przeboleć, że jest więcej które nie są zadowolone z roboty tego kogoś....

Gość gość
Do brzydki nos Nie wiem czy to w ogóle przeczytasz, wierzę Ci, tylko że dla mnie już za późno. Wiem, że też jesteś pacjentką tego laryngologa. Na temacie o K nią co pisać, bo zaraz atakuje jakieś wredne babsko. Tak jak zaatakowały pacjentkę, która pisała że np. dr Szczyt jest dobry, lub chłopaka, który opisał konsultację w Łodzi' Pozdrawiam Ciebie, bo mnie spotkało dokładnie to samo.

Gość gość
Do brzydki nos miało być napisane - Na temacie o K nie ma co co pisać

Gość gość
Chcecie merytorycznego i sprawdzonego info o dr Krawczyńskim? Wejdźcie po prostu na wątek o nim. Zobaczcie czy jest tam jakaś osoba niezadowolona z tego co zrobił... Wariatkę krążącą po wszelkich wątkach o nosie i prowokującą innych (bezskutecznie) by się negatywnie wypowiadali o tym doktorze należy omijać. Link do wątku o dr Krawczyńskim, na którym każdy może naocznie zweryfikować co warte są operacje przeprowadzane przez tego dr: http://f.kafeteria.pl/temat/f18/operacja-nosa-u-dra-krawczynskiego-p_4814086/18

Gość gość
Twoje wpisy tylko swiadcza o wariactwie i sprawdz lepiej po Ip zeby było jasne, ze 2 osoby sa niezadowolone z tego k. Pamietaj ze winni się tlumacza