Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga20m

Przyjme ubranka dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Aga20m

Dobry wieczor wszystkim. Chcialam was zapytac drogie mamy czy ktoras z was ma ubranka po dziewczynce i chcialaby oddac? Chodzi o rozmiar 62 i wiekszy. Nie prosilabym gdybym naprawde nie potrzebowala. Z gory dziekuje.

Gość Aga20m
A niby na jakim etapie? Moja corka nie jest noworodkiem tylko jest drobna a ma juz ponad 7miesiecy. To nie jest moja wina ze rodzice nie zyja a facet po trzech latach zwial jak sie o ciazy do wiedzial. Nie moge liczyc na zadna pomoc.

Gość kłamstwo i patologia
ojciec dziecka - facet masakra - zero uczuć po tak krotkim czasie od seksu z nim.

Gość Aga20m
Nie kazdy ma to szczescie miec normalna rodzine. Facet stwierdzil ze nie dojrzal do dziecka. Placi mi 300zl alimenty i to tyle. Lenke widzial tylko dwa razy.

jezu, opanujcie sie ;/ masakra.. niestety nie mam takich ciuszkow bo moja mala jeszcze wciaz takie nosi.. poczekaj do jura, moze ktos podbije temat, czasem zglasza sie sporo dziewczyn, ktore maja ubranka na zbyciu.. Jesli jeszcze nie bylas to zalatw sobie mops, karitas, beda Ci dawac ciuszki, zawsze to jakas pomoc.. skad jestes?? a goscia ktory ja zostawil jak powinna nazywac? moj ukochany?? masz alimenty?

Gość Aga20m
Do jjjjjjj wiesz co nie mam dostepu do meila. Na kafe wchodze z tele akurat nie musialam sie logowac ani rejestrowac. Komputera niestety nie mam a z tele to tylko strony moge przegladac

Gość hmmhmmm
Maila nie masz? To jak niby sie z toba skontaktowac jak ktos zdecyduje ci sie pomoc? Na kafe adres podasz? :O

Gość Karmelka12345
waszym ulubionym zajeciem jest pastwienie sie nad takimi osobami??? cieszcie sie bo macie za co wychowywac dzieci, ale tez kiedys mozecie potrzebowac pomocy!! Chetnie ci cos wysle, ale musimy sie jakos skontaktowac

Gość Aga20m
5.0.0.5.1.6.4.2.6. To jest moj num. Jesli jakas dziewczyna chce mi naprawde pomoc prosze o sms gdyz tele nie zawsze moge odebrac. Glupich zartow nie potrzebuje. Z gory dziekuje.

Gość hahahahahaha.........
:D:D:D:D:D:D I esemeskiem zwrotnym wyslesz adres pod ktory towar ci doslac? :D:D:D:D:D:D:D

Gość Karmelka12345
hahahhaa....aco w tym zabawnego?

Gość A to w tym zabawnego, że to
ściema jak nic. Telefonu odebrać nie może, maila nie ma=zerowa możliwość weryfikacji jej słów. Nie sprawdzajcie, tylko pomagajcie :O

Gość hahahahahaha.........
Oczywiscie, ze sciema :D Opanujcie sie i pomyslcie. Ktos, kto jest w potrzebie, nie moze odebrac telefonu? A dlaczego? Bo w pracy siedzi i nie chce aby kolezanki slyszaly jak towar na allegro sobie zalatwia? :P Maila nie ma? Hmm, ciekawe - na maila ktos moze poprosic o zdjecie, o jakies dodatkowe informacje i sprawa sie rypnie. A tak - esemes zwrotny z adresem i towar od naiwnych plynie :D

Gość kolejna dajeeee
a co mają rodzice do twojego dziecka, zrobiłaś sobie to je teraz wychowuj, a, że facet zwiał, to się orbi dziecko z odpowiednim facetem a nie z byle kim, w łóżku też trzeba myśleć

Gość Aga20m
A nie pomyslalyscie ze jak mam dzwieki w tele wylaczone bo mala spi to go nie uslysze? A na sms zawsze odpisze nawet jak go po kilku godzinach zobacze. A do lozka z byle kim nie chodze. Trzy lata z nim bylam. To chyba nie jest wcale krotko. Nie oceniajcie kogos kogo nie znacie. Zdjecia mozna tez mmsem wyslac. Jaki to problem.

Gość xxanimkaxx
Dobre:-D

Gość pudernicaaaa
dziecko 7 miechow,a nosi rozmiar od 0-3? dziwne. ja mam sporo ciuskzow,oddaje je biednej rodzinie, mam tez reklamowke cala przyszykowana, juz myslalamz,eby ci wyslac,ale to wszystko podejrzane,wiec nie wiem co robic. z jakiego miasta jestes? moze ktos moglby ja sprawdzic? napsiz jakie miasto,wtedy pomyslimy.

Gość rudowłosa mama marysi
ja mam sporo ładnych i niezniszczonych ubranek na cały rok , napisz skad jestes i jak cie mozna złapac to pomoge

Gość Aga20m
Do rudowlosej i pudernicy. Jestem z Plonska. Kilka postow wyzej jest moj numer podany. Mozecie sie kontaktowac. A co do rozmiaru to bodziaki i spodenki z rozmiaru 62sa na mala dobre,spiochy i pajacyki zakladam wieksze. Mala wazy troche ponad 7kg wiec jest drobniutka i dlatego tak maly rozmiar.

Ja takie tematy jak ten omijam szerkim lukiem bo mysle ze to sciema ale na tym sie wypowiem :) Dzis bylam u lekarza i mijajac lumpeks zobaczylam na szybie napis "wszystko za 2zl" weszlam z ciekawosci i z mysla ze napewn beda tam jakies stre szmaty... a tu patzre: wszystkie ubranka dla malutkich dzieci rozm 56-74 z NEXT!!! za 2zl!!! bylo ich na wieszakach cale multum. Wiec ja sie pytam dlaczego autorko nie idziesz do takich sklepow i tam nie kupujesz tylko zebrasz na kafe?! Dla mnie to bylby wstyd. Do reszty osob: :) powem wam tak ze jak takim osobm jak autorka wysylacie ubranka to utwierdzacie ja w przekonaniu ze lepiej siedziec w domu i zebrac bo to oprocz pisania nie ksztuje duzo wysilku niz isc do pracy i pracowac. Pewnie zostane zjechana za to zdanie ale tak wlasnie mysle. Uczycie takie osoby zebrania co im szkodzi a nie pomaga.

Gość alakkkakak
bo tam trzeba zapłacić a tu ma za darmo, a ona na to konto kupi sobie piwo albo papierosy

Gość A ja znam ta dziewczyne
I to dosc dobrze. Z tego co wiem to nie jest do konca tak owszem jest sama ale chlopak z ktorym byla wywalil ja za drzwi niewiem jak to dokladnie bylo jej rodzice od dwoch lat nie zyja to byli starsi ludzie i w kilkumies odstepie zmarli ma brata jest sporo starszy ale nie ma miedzy nimi zazylych stosunkow ja z nia chodze do szkoly wiec cos o niej wiem mam nadzieje ze choc troche pomoglam

Gość a ile lat ma
no to co ze ja znasz jesli ktos jest w potrzebie powinno sie wyciagnac reke a nie plotki na czyjs temat nikt nie jest idealny, moze ty tez bedziesz kiedys potrzebowac pomocy , czy tym postem chcesz pomoc czy raczej zaszkodzic autorce

Gość A ja znam ta dziewczyne
Pomoc niezle po niej jada a nie wiedza o co chodzi ma 21 lat

Jezeli zdecydowala sie na uprawianie sexu to wiedziala jakie moga byc jego skutki. Sama jest sobie winna.

Gość sie pracujeeeeee
21 lat to już pełnoletnia i niejedna osoba w tym wieku już ma kilkuletni staż pracy

Gość rudowłosa mama marysi
jagoda prosze skoncz z ta zajadłoscia co ci lepiej jak tak jedziesz po ludziach

Gość autorko jak mozesz
mi udowodnic, ze faktycznie jestes w tak ciezkim polozeniu a nie zbierasz ciuszkow na handel? Ja bym wyslala ale skad mam wiedziec, ze to prawda? Napisac to kazdy moze wszystko :O