Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga20m

Przyjme ubranka dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Aga20m
Jak mialabym ci to udowdnic? Mam ci jakos dokumenty z up ze jestem bezrobotna i tej chwili brak ofert, decyzje z mopsu? Co wolisz? A jak pojde do pracy to z kim mala zostawie? W zlobku? Nie ma u nas. Poza tym moge isc jedynie na wyjazdowa i zmianowa. A kto zajmie sie moim dzieckiem w nocy? Nikt bo nikogo nie mam. Ponawiam moja prosbe. To jest moj numer 500516426. Prosze o kontakt osoby ktore chca naprawde pomoc a nie sie smiac.

Gość reasumujac....
Pracowac nie mozesz, nie ma takiej sily abys sie za zarabianie zabrala. Ratuja je cie jedynie litosciwe datki od obcych, tak? A jak nie dadza to co zrobisz? Nago twoje dziecko bedzie chodzic. Idz do caritasu, do MOPS-u to sa instytucje przeznaczone do pomocy biednym. ALbo znajdz rozwiazanie i wez sie do pracy.

Gość ubranka tez mnie kosztowaly
nikt mi za darmo nie dal, na drzewie nie rosna. Trzeba bylo na nie zapracowac (!!) i kupic. Przesylka za darmo tez nie dojdzie, na pczcie wyobraz sobie zadaja pieniedzy za wysylke (!!). Na pieniadze trzeba zapracowac :D Publiczne forum i moge komentowac. Jak autorce nie pasuje, to niech idzie do pracy, zarobi, kupi i nie wystawia sie na politowanie.

ja mam sporo ciuszkow do oddania i wszystkie markowe sa ale moja niuska ma 3 latka wiec ciuszki mniejwiecej od 86 do 92 rozmiar jak jest chetna to za miesiac bede w polsce i chetnie oddam za 0.1grosz na szczescie ....;))

do ubranka tez mnie kosztowaly niezlom biede musisz klepac jak tak liczysz ile to ty nie zaplacilas pewnie sa takie przewyjebane ze wstyd je oddac i i tak nikt ich od ciebie nie kupi bo prane w tanim proszku i szare bez kolorow itd pewnie wory z twim dobytkiem zaplesnieja w piwnicy i tego ci zycze wiesz za ciuszki i za przesylke nie osmieszaj sie to raptem do 50zl DHL

Moje dziecko mialo 6 miesiecy jak rozstalam sie z mezem. Pracowalam, jednoczesnie otwieralam wlasna dzialalnosc, zylam non stop pod kreska - oplaty, nianki, czynsze itd. I co? I wygralam! Mam wlasna firme, przynoszaca niezle dochody dzisiaj, mam partnera. JKak sie chce to mozna, jak sie nie chce to lepeij na kafe poszukac naiwniakow:P Alez wyslij jej, wyslij. Po co dziewucha ma sie przemeczac? Przeciez ma dziecko! (jako jedyna kobieta chyba). Glupie jestescie niektore i tyle.

ja tez sama wychowuje corke mam firme swoja w hamburgu gdybys miala kase to bys ciuszkow nie zalowala a nie jestem glupia tylko wiem co przezylam zanim sie odkulam jak kazdy wolny grosz oddawalam na to zeby moja corenka miala jaknajlepsze ubranka i wszystko to co najlepsze

Dobra, autorko wejdz tu http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html Jak naprawde pomocy potrzebujesz, to tam masz wielka szanse ja uzyskac. Kafe jest niewiarygodne wiec ja na pewno nie wysle nic nikomu, proszacemu na kafeterii. Masz linka i twoja sprawa co z tym zrobisz.

Gość cftgrbgf bhtr
autorka jest niewiarygodna i jeszcze nie ma w sobie pokory. Do widzenia, nie jesteśmy naiwni. Maila nie ma, tylko sms. Dziewczyno dajesz tyłek byle komu a potem sobie nie radzisz. 62 rozmiar 7 m-ce dziecko. Nie wierzę, coś kręcisz. Ściema jak nic!!!

Gość Aga20m
Tu sie raczej pomocy nie doczekam. Przepraszam ze wogole napisalam. Dlaczego oceniacie kogos kogo nie znacie? Nie mam szkoly z wlasnej winy przyznaje wiec jaka mam prace znalezc? W tym malym miescie takiej nie ma. Moge poszukac wyjazdowej ale kto wtedy zostanie z moja corka? Nianka? Wezmie akurat tyle ile zarobie i bedzie to samo. A w nocy? To sa prace trzyzmianowe. Chodze do szkoly ktora tez musze oplacac zeby muc potem znalezc lepsza prace i na miejscu, w sesownych godzinach,wtedy Lena bedzie mogla isc do przedszkola. Wedlug was to ja siedze na tylku i nic nie robie? Otoz tak nie jest. Ciekawe co wy zrobilybyscie na moim miejscu? A meila nie mam bo na komputer mnie nie stac! P.s. Dziekuje osobom ktore sa wstanie cos zrozumiec a nie tylko krytykuja.

Gość Pierwszy raz zgadzam się z
jagodą... Przecież ubranka dla dziecka to najtańsza rzecz jaka może być w jego utrzymaniu... U mnie w mieście jest ogromny ciucholand, gdzie codziennie są promocje i jak już jest wyprzedaż towaru to raz w tygodniu jest wszystko po złotówce i można tyle ślicznych i nowych ubranek dla dziecka wybrać, że cały rok może w tym chodzić. Ja dzieci nie mam ale koleżance zawsze biorę i nieraz cały worek ciuchów przynosiłam, a rzeczy jak nowe i nie zniszczone, nawet większość firmówek... ale nie chce się dupy do roboty ruszyć nie? Jeszcze sciema, że ma 300zl miesięcznie... akurat to gdzie mieszkasz? za co żyjesz? za co opłacasz rachunki i kupujesz pieluchy dziecku? za te 300zł? :D Jak chcesz posprzedawać na allegro to przejdź się do ciucholandu a nie wyciągaj od ludzi oszustko :o

Gość dostalas przeciez linka
na e mamy. Dlaczego tam nie poprosisz? Tamto to typowe forum pomocowe, zorganizowane wlasnie po to, aby niesc pomoc.

Gość Aga20m
Nie wyswietla mi strony,wyskakuje ze strona nie istnieje. A 300zl to alimenty mam jeszcze 600renty po mamie rodzinne i zasilek dla samotnych matek. W sumie musze zyc za ponad 1000zl. Do tego 300zl czynsz i swiatlo i 150miesiecznie idzie na szkole. Nigdzie nie napisalam ze zyje za 300zl wiec nie przekrecaj. A to ze u ciebie jest taki duzy ciucholand to nie znaczy ze u nas tez sa. Sa ale rzeczy sa tam po 5 czasem do 10zl za sztuke. A takie na wage sa bardzo zniszczone. Czy ty wogole wiesz gdzie jest Plonsk?

Gość jpkdiofj
nie przesadzaj autorko!sa rodziny 4 osobowe ktore zyja za 1000 zl!!!

Jesteście normalne? kto podaje na publicznym forum nr komórki aby zarywać noce bo idioci z kafe będą się bawić, a takich się na pewno znajdzie kilku. Wam się wiedzie? to świetnie ale nie każdy ma bajkę. Życzę wam, byście zaznały smaku biedy może wtedy zrozumiałybyście... Narzekacie na Jenifer a same nie jesteście lepsze. Jak ona ma iść do pracy z takim maleństwem? Ma je zabrać ze sobą? Żłobek kosztuje, niańka też. Mówicie,że ubranka są tanie- dobrze ale dla kogoś, kogo na nie stać. Tutaj, wszystkie są piękne, zamożne, z dobrych rodzin i mających zajebistych mężów a kiedy pojawia się temat ,,nie mam za co żyć'' to pojawia się masa postów- oczywiście pomarańczowych;] Macie trochę grosza więcej i stajecie na laurach. Karta się odwraca i do właściciela wraca. Autorka nie ma innego wyjścia jak żebrać i korzystać z pomocy mopsu itp. instytucji. Myślicie,że jej nie jest wstyd? Leczcie się na nogi bo na głowę już za późno.

Gość poradze ci co do ciuszkow
ciuszków to ja nie mam, bo dopiero sama kompletuje wyprawke, ale moge cos ci poradzic. Ja ciuszki do coreczki kupuje w lumpeksach. Mieszkam akurat w duzym miescie, gdzie w jeden dzien w tygodniu jest calkowita wyprzedaz i kupuje ciuszki za zlotowke lub za 2 zl w stanie idealnym nawet. Sliczne body, sukienki itp, tylko trzeba troszke wieszakow poprzeszukiwac ale mozna znalezc. Moze nie mam az tak ciezkiej sytuacji finansowej, ale uwazam ze pieniazki ktore wydalabym na nowe ciuchy przydadza sie na cos innego, a w lumpeksach za smieszne pieniadze kupuje rzeczy w b dobrym stanie i dobrych firm. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale mysle ze w malych miejscowosciach tez sa takie miejsca

Gość jpkdiofj
zostanie jej 700.leki nie sa az takie drogie,700zl to tez nie malo.Poczytaj forum pomocne e mamy tam rodziny 4 i wiecej osobowe zyja za takie pieniadze.

Leki nie są drogie? Odejmij 100zł na miesiąc, gdzie pampersy? Opłat wyjdzie więcej niż 300zł ale już mniejsza o to. ile jej zostanie do życia na miesiąc na 2 osoby? 450zł? To wyżyjcie za to. A kosmetyki dla malucha tez kosztują, jedzenie jakie drogie. Łatwo wam mówić, jak macie.

Fakt, ze 1000 zl to bardzo malo ale...niestety, wiele rodzin musi radzic sobie z podobnymi dochodami. Autorka nie jest jedyna. W zyciu zawsze jest cos za cos. Bledne decyzje przynosza czesto nie mile konsekwencje. Autorko a masz dofinansowanie do czynszu? Bo w twojej sytuacji powinnas, juz pare groszy zostaje. Idz do MOPSu, do Caritasu dowiedz sie jak to wyglada. Zalatw dodatek mieszkaniowy, w Caritasie powinnas uzyskac pomoc zywnosciowa, juz zostaje pare groszy na jakis ciuszek dla dziecka. Wejdz na tego linka http://tnij.org/pomocnemamy a tam dziewczyny na pewno podpowiedza ci co jeszcze ci sie nalezy i jak to zalatwic.

Gość jpkdiofj
dokladnie co to za zycie?? z jednym sie zgodze ,kto chce pomoc ten pomoze! i zycze autorce zeby jakos sobie ulozyla to zycie..w necie jest mnostwo oszustow i ludzie podchodza z dystansem do tych spraw..i trzeba to zrozumiec!

Gość jpkdiofj
Mila ja tez nie mam i kombinuje gdzie sie da........ na forum nie prosilam i robic tego nie bede.Moi rodzice maja 1600 zl na 2 osoby tez nie duzo ..oplat ok 800 i tez musza przezyc ,nie prosza o ciuchy ...

No wlasnie, w necie jest mnostwo oszustow dlatego stworzone zostaly fora pomocowe, aby wyeliminowac naciagaczy a pomoc potrzebujacym. Kafeteria jest niewiarygodna, ja rowniez moge za godzine zalozyc watek z opisem jak mi zle i ciezko i otrzymac ciuchy dla dziecka. A kase wydac na krem za 200 zl dla siebie. Albo na perfumy. Albo na piwko :D Naprawde chcialybyscie, aby ktos sie wami tak zabawil?

Gość huggg
jezeli autorka napisze do pomocnych i uwiarygodni sytuacje ,podesle linka na kafe napewno znajdzie sie ktos chetny do pomocy.Ja moge to zrobic ale poczekam na zatwierdzenie sytuacji..

Zgadzam sie kafe to nie miejsce na takie sprawy ale próbuje dziewczyna gdzie się da. Wątpię,aby to był naciągacz chociaż takich niemało...podała kwotę dochodu ok 1000zł fakt lepiej by było gdyby podała mniej ale przynajmniej powiedziała prawdę(tak mnie się przynajmniej wydaje), a czy ściemnia czy nie to może akurat by natrafiła na kogoś z okolicy kto to może sprawdzić (oddać ubranka do rąk własnych);)

Gość Aga20m
Mam problem z zalogowaniem sie na pomocnych. Ciagle mi wyskakuje ze zle haslo. Co mam zrobic? Korzystam tylko z telefonu.

Gość to z kim
zostawiasz corke jak idziesz do szkoly???????

Gość to z kim
" 300zl to alimenty mam jeszcze 600renty po mamie rodzinne i zasilek dla samotnych matek. W sumie musze zyc za ponad 1000zl." i nie wstyd Ci tu zebrac? niektore rodziny za ta kase musza przezyc caly miesiac i nie zebraja na forum