Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adhlmy

zdarta skóra z obcasa buta

Polecane posty

Gość adhlmy

hej czy szewc naprawi mi te zdarta skorke z obcasa? dzirki za odp.

Gość do autorki.......
naprawi, ale niestety nie bedzie juz wyglądać tak dobrze jak wczesniej. Ale jak zapastujesz, to będzie ok. Właśnie dlatego przestałam kupować buty z obcasami powleczonymi skórą;)

Gość adhlmy
dzieki za rade chyba ostatni raz takie kupila, a coraz czesciej takie widze. zawsze uwazam jak chodze, chodze na palcach jak trzeba, omijam te dziury w chodniku no i dizs zahaczylam wlasnie ta zdarcie nie jest duze, pewnie wiecje bedzie z czasme

Gość adhlmy
jednak mama wrazenie ze po naprawie u szewca bedzie to kepiej wygladac, zapastowanie daje cos ale jednak jakos soe to odznacza jutro zaniose do szewca i zobacze

Gość do autorki.......
ja kupiłam w zeszłym roku kozaki (drogie jak cholera) i wlazłam w taka małą dziurkę w klapie ze studzienki kanalizacyjnej, która była zasypana siegiem;) To trzeba mieć szczęście;) No i buty po tygodniu noszenia musiały trafic na tydzień do szewca...

Gość adhlmy
no to mialas szczescie wlez akurat w taka dziurke i co obcas gorzej wygladal po naprawie u szewca?

szewc jesli zna sie na nowisciach w swoim zawdzie zrobi tak,ze nie bedzie w ogole widac,a mozna tez wykonac to samemu..kupujac szpachle...po wyschnieciu przecieramy papierem sciernym ..pastujemy i gotowe :)

Gość dominikaaaa81
Dobry szewc potrafi zdziałać cuda. Jeśli ktoś ma taki problem i jest z Warszawy, to warto odwiedzić tego szewca https://sneakersspa.pl . Potrafią pomóc nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Nie wiem czy zauważyliście, ale w tym zawodzie pracuje coraz mniej osób...a szkoda, bo ja nie lubię się z moimi wygodnymi butami rozstawać na zawsze.

Gość gość
G****o prawdą zaniosłam buty do szewca i są Jeszce gorsze niż przedtem są wysmarowane i z białych butów są czarne płakać mi się chce, buty nadają się do kosza