Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermit_the_frog

Jestem bliska skończenia ze sobą

Polecane posty

Gość nie możesz sobie zrobić
rocznej przerwy w studiowaniu ? ten czas byłby dobry na zdystansowanie się. można iść do pracy,zmienić otoczenie i za rok zdecydować co dalej. problemem pewnie byliby rodzice. teraz wszystko robisz na siłę bo ktoś chce, bo tak wypada, bo się boisz.

Gość najzieleniej
Ludzie wyczuwają jak ktos jest spięty, nienaturalny. Tutaj jest potrzebna metoda małych kroków, ja się powoli oswajam z niektórymi i staram się doceniać samą siebie, dać sobie prawo do tego jaka jestem, skoro każdy jest wyjątkowy, to ja też mam prawo być sobą, Smutne jest to, że trudno być autentycznym gdy hamuje nas lęk. Praca na sobą i jeszcze raz praca nad sobą :D Wierzę, że opłaci. Jak zagadasz i polegniesz to będzie i tak 2000 lepiej niż bierne oczekiwanie na cud, które cię tylko pogrąży. Jeżeli będziesz po prostu przyjazna a on nic, to całą winę możesz zrzucić na niego, ;)że się człowiek zachowac nie potrafi, ale jestem pewna, że się ucieszy z twojego towarzystwa. Warto walczyć o przyjazne dusze :D

Gość najzieleniej
Warto walczyć z lękiem przed oceną innych. Nie polubił mnie? Trudno, ma takie prawo, ale to nie oznacza,że jestem beznadziejna, po prostu nie jesteśmy kompatybilni, jest cała masa innych ludzi, którzy moga się okazać bratnimi duszami, warto szukać, i nie poddawać się!

Gość najzeieleniej
I jak tam wczoraj?